Орешарски се разписа на тениска с лика му

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Орешарски се разписа на тениска с лика му

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2013 20:58

grasiani написа:Е ,няма само Бойко да раздава автографи, пък и с колко песни, стихове, възхваляваха бившия премиер-слънце ,че даже и колите си изрисуваха някои с лика му,други пък си държаха портрета на бюрото напомнящо за едни други времена ..Защо да няма хора които харесват Орешарски,макар че такива прояви винаги са ми били малко налудничави и смешни, винаги пораждащи повече смях и шеги.Много ми е гъзолизко и натегаческо подобни изпълнения и не го възприемам за когото и да е било.

Съгласен! Малко на еветчийство навяват подобни прояви. Лошо няма един да харесва ББ, друг-Орешарски, ама това с фанелката идва вповече.
Колкото до другото-докато в България се създаде политическа формация, която да представлява десните, че защо не и центъра, управлението на Орешарски е за предпочитане пред другите алтернативи. РБ не е тази формация!
Чакаме...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 окт 2013 21:01

sin4ec написа:
grasiani написа:Е ,няма само Бойко да раздава автографи, пък и с колко песни, стихове, възхваляваха бившия премиер-слънце ,че даже и колите си изрисуваха някои с лика му,други пък си държаха портрета на бюрото напомнящо за едни други времена ..Защо да няма хора които харесват Орешарски,макар че такива прояви винаги са ми били малко налудничави и смешни, винаги пораждащи повече смях и шеги.Много ми е гъзолизко и натегаческо подобни изпълнения и не го възприемам за когото и да е било.

Съгласен! Малко на еветчийство навяват подобни прояви. Лошо няма един да харесва ББ, друг-Орешарски, ама това с фанелката идва вповече.
Колкото до другото-докато в България се създаде политическа формация, която да представлява десните, че защо не и центъра, управлението на Орешарски е за предпочитане пред другите алтернативи. РБ не е тази формация!
Чакаме...

+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 окт 2013 21:09

Предлагам да направим теми за всяка видна личност и да съобщаваме всеки път като даде автограф. Независимо къде се подписва: на тениски, лист от тетрадка или нечий задник. Само за мен не правете тема, прекалено съм скромен за това...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 окт 2013 21:11

Betchualeng Arnaikem написа:Предлагам да направим теми за всяка видна личност и да съобщаваме всеки път като даде автограф. Независимо къде се подписва: на тениски, лист от тетрадка или нечий задник. Само за мен не правете тема, прекалено съм скромен за това...

Тук удари всичките :) :) :) +1000
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 17 окт 2013 21:29

sin4ec написа:...докато в България се създаде политическа формация, която да представлява десните, че защо не и центъра, управлението на Орешарски е за предпочитане пред другите алтернативи. РБ не е тази формация!
Чакаме...

+ 69 ;)
А защо не и левите ? Бедна България няма нужда от дясно управление. Бедна България има нужда от ляво, социално правителство. Не смятам, че БСП е автентична лява партия с нейните червени милионери. Не съм убеден и в това дали Орешарски ще изпълни всички поети социални ангажименти към народа, заради връзките, които твърдят, че има с част от олигархията ...
Постоянно ви обяснявам обаче, че днес правителството на Орешарски е най-малкото зло за България !
Докато не се роди истинска алтернатива, независимо лява, центристка или дясна ... Добра за народа и за България.
Сега не виждам такава ....
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

pomiqr45

Мнениеот pomiqr45 » 17 окт 2013 22:03

viali69 написа:
pomiqr43 написа:Да не ослепееш пак?
Другарю viali69 питам Ви за вече не знам кой път. Кога ще ми дадете доказателствата уличаващи Бойко Борисов в престъпления? Колко време трябва да Ви чакам? Минаха два месеца от запитването ми! Като се страхувате Вие да ги занесете до прокуратурата ще го направя вместо Вас. Бойко Борисов залови най-големия мафиот на Балканите и го прати зад решетките с риск з аживота си нещо което не посмяха да направят дори хора извън България. Бойко Борисов има законен бизнес от 1991 г.

Лъжи, лъжи, лъжи ... и манипулации ! В написаното от теб няма грам истина !
Искаш доказателства за това, че Бойко Борисов е вършил престъпления ? Не съм се старал да търся такива. Не е моя работа, но ...
Документално няма да намериш преки такива. Съществуват обаче косвени такива. Съществуват и не един и два разказа на очевидци и съвременници, които свидетелстват за това, че Бойко Методиев Борисов е бил част от силовите структури през 90-те години. Всъщност доказателство за това са и общите му фирми с лица от подземния свят като Румен Николов Пашата (доказано !).
В своите книги покойният писател на мафията Георги Стоев споменава лицето Бойко Борисов като приближен на силовата структура СИК. Не е тайна и приятелството на Борисов с бивши шефове на СИК - Младен Михалев Маджо, Венцеслав Стефанов, Бай Миле и др.
Интересен разказ на българският поп изпълнител, композитор и китарист Стоян Михалев излезе непосредствено след изборите тази година. В него певецът разказва как негови познати от Перник са разпознали в снимка на Бойко Борисов шеф на рекетьорска група рекетирала семейният им магазин в началото на 90-те.
Разбира се, че когато Кукловодите (независимо от това дали вътрешни или външни) са решили да издигат един бивш престъпник на такива високи държавни постове, първо са прочистили досието му. И това за принадлежност към ДС, и това като лице от криминалния контингент след 10 Ноември. Това е ясно като бял ден !
Казваш, че Бойко Борисов е арестувал световен бандит с риск за живота си. Вероятно имаш предвид ареста на Сретен Йосич ? Само ще ти припомня, че ареста е разпореден от Европол по искане на холандските власти. Бойко Борисов не е участвал лично в ареста на сръбският бос. Ареста го извършват българските барети. Да, по онова време главен секретар на МВР е Бойко Борисов, но ето какво казва самият Йосич пред Белградският окръжен съд:
“В България бях в безопасност, защитаваше ме техният разузнавателен сектор, Бойко Борисов, който по-късно стана кмет на София, и Николай Гигов, собственик на ФК “Локомотив”, с когото имах общ бизнес, той беше легален търговец на оръжие”.
Публична тайна е случилото се след ареста. Запознати твърдят, че сръбският наркобос е броил чрез свои верни хора сумата от 3 000 000 $, за да не бъде екстрадиран в Холандия. Злите езици твърдят, че е било подготвено бягството му и преместването му от Централния софийски затвор е било част от сценария. Всичко проваля тогавашният министър на правосъдието Антон Станков, който иска да бъдат снети всички идентификационни белези на затворника (включително ДНК проба!) след преместването му. С това министърът проваля подмяната на арестанта, която е била планирана. Така бягството на Йосич е осуетено, а тези които са прибрали парите, за да не го екстрадират и до ден днешен се страхуват от сръбския бос, макар че той се намира в затвора. Сам се сети кой се страхува от Йосич в България и защо ....

Да питаш откъде има пари Станишев, за да учи в чужбина е толкова идиотско, че не си заслужава да ти отговарям. Само ще ти припомня, че бащата на Сергей - Димитър Станишев е член и секретар на Централния комитет на БКП по времето на Т.Живков.
За другото сам можеш да се сетиш ... Факт е обаче, че като дете на висшата партийна номенклатура на Сергей не се е налагало да върши престъпления, за да живее охолно и да учи в чужбина. Затова и него никой не го нарича "мутра" !

Бойко Борисов никога не е излизал на улицата, за да рекитира, когото и да е било, защото си имаше частна охранителна фирма, която вземаше пари за лична охрана и печелеше предостатъчно. С теориите на жълтите вестници за Сретан Йосич можеш да си избършеш дупето. Бойко Борисов получаваше информация от Сретан Йосич, която използваше за разбиване на нарко канали минаващи през България и нарко лаборатории на територията на България. След като му свърши работа Бойко го прати в ръцете на холандците, но ако не бе връзка с него никога нямаше да го заловят. Широкоразпространено е МВР да работи с разработени от тях интересно оперативни лица и след като им свършат работата да бъдат захвърлени на вълците. А след като Бойко прати Сретан на холандците, холандците го освободиха. Защо ли? Ввероятно са взели 100-тте милиона долара, които Сретан е предложил на участниците в арестта му в България.

$21 млн. на татковия Сергей ги пропускаш.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 17 окт 2013 23:58

Откакто за започнали така наречените промени, постоянно ни хранят с едно и също - ние не сме цвете, но другите - другите ще ви разгонят майката. Ако случайно "други" вземат властта, се включва цялата ДС, за да ги дискредитира, а и те самите не рядко помагат активно за това.
Защо не коментирате факта, че прокуратурата не откри престъпление с бюлетините, но заради тях бе нарушена конституцията и главният прокурор заяви, че не е можел да мълчи. И този казус различен ли е от казуса с този, когото арестуваха показно, после се оказа, че не може да бъде обвинен и накрая държавата - разбирай народа, плати на този 40 хиляди евро. Кой ще осъди в Брюксел медии и управляващи за неправомерно обвинение, което е подменило вота в изборите?
Колкото до правителствата на Борисов и Орешарси - Борисов падна заради цените на тока, каквото и да означава това, Орешашски навярно ще остане независимо от тях. Изводът е този - като не можеш да управляваш открито, без лъжи - защото с бедността никой не можеш да се справи, докато властта е непрозрачна, трябва да си ходиш, и всеки след тебе също, докато властта не стане публична - т.е видима в действията си и предвидима за избирателя. А не да ми разправяш, че си вдигнал детските - кой въобще мисли, че с двайсет лева повече те могат да стимулират нормално семейство да има деца? И на кого и за какво се дават тогава - че и заем затова се взема.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 окт 2013 04:52

Като сте почнали за Боко да говорите, споделете и за нелегалните платени паркинги, примерно тоя на Илиянци (преди да стане генсек). Тогава в тая дейност пари имаше бол по такива места и работещите по тях много добре знаеха кой е гръб на начинанието, не беше и тайна (все пак Вожда още не беше големец че да си пази реномето).

Кажете нещо и за фирмите на "жена му" и близки около двамата хора, както и за поръчките, които са добарали.

Нямам намерение да оправдавам Олигарски, втория задник (тоя за е*ане) на Съргея, но и Пожарната е същата стока. А вие си се джавкайте кой бил по-малко боклук от всичките. Щеше да е смешно, ако не го правехте докато те ви се изреждат 1 по 1, без никакво извинение за израза.. и докато се борят помежду си, до един всичките ви смятат за овчици, които търпят само за да има кого да стрижат.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 окт 2013 11:06

Betchualeng Arnaikem написа:Като сте почнали за Боко да говорите, споделете и за нелегалните платени паркинги, примерно тоя на Илиянци (преди да стане генсек). Тогава в тая дейност пари имаше бол по такива места и работещите по тях много добре знаеха кой е гръб на начинанието, не беше и тайна (все пак Вожда още не беше големец че да си пази реномето).

Кажете нещо и за фирмите на "жена му" и близки около двамата хора, както и за поръчките, които са добарали.

Нямам намерение да оправдавам Олигарски, втория задник (тоя за е*ане) на Съргея, но и Пожарната е същата стока. А вие си се джавкайте кой бил по-малко боклук от всичките. Щеше да е смешно, ако не го правехте докато те ви се изреждат 1 по 1, без никакво извинение за израза.. и докато се борят помежду си, до един всичките ви смятат за овчици, които търпят само за да има кого да стрижат.

Ми, айде да ги изколиме, бе :!: Аз на мирни протести няма да стъпя :!: Искам като протестирам, да знам, че някой отива на въжето - Олигарски, бат Бойко, Местанчо, Болен, всичките боклуци - на въжето. Докато чакаме някой да се сети, че има и народ в тая държава, те ни ебаха майката, без извинение. При организация на НЕмирен протест - аз съм първи :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 18 окт 2013 13:07

Ах, а аз бих носил бельо с лика на Мая Манолова абсолютно всеки ден. Разбира се, ако са няколко чифта, ще е още по-добре.
Толстолоб, на теб съм роб.

Върни се в “Свободна зона”