viali69 написа:pomiqr43 написа:Да не ослепееш пак?
Другарю viali69 питам Ви за вече не знам кой път. Кога ще ми дадете доказателствата уличаващи Бойко Борисов в престъпления? Колко време трябва да Ви чакам? Минаха два месеца от запитването ми! Като се страхувате Вие да ги занесете до прокуратурата ще го направя вместо Вас. Бойко Борисов залови най-големия мафиот на Балканите и го прати зад решетките с риск з аживота си нещо което не посмяха да направят дори хора извън България. Бойко Борисов има законен бизнес от 1991 г.
Лъжи, лъжи, лъжи ... и манипулации ! В написаното от теб няма грам истина !
Искаш доказателства за това, че Бойко Борисов е вършил престъпления ? Не съм се старал да търся такива. Не е моя работа, но ...
Документално няма да намериш преки такива. Съществуват обаче косвени такива. Съществуват и не един и два разказа на очевидци и съвременници, които свидетелстват за това, че Бойко Методиев Борисов е бил част от силовите структури през 90-те години. Всъщност доказателство за това са и общите му фирми с лица от подземния свят като Румен Николов Пашата (доказано !).
В своите книги покойният писател на мафията Георги Стоев споменава лицето Бойко Борисов като приближен на силовата структура СИК. Не е тайна и приятелството на Борисов с бивши шефове на СИК - Младен Михалев Маджо, Венцеслав Стефанов, Бай Миле и др.
Интересен разказ на българският поп изпълнител, композитор и китарист Стоян Михалев излезе непосредствено след изборите тази година. В него певецът разказва как негови познати от Перник са разпознали в снимка на Бойко Борисов шеф на рекетьорска група рекетирала семейният им магазин в началото на 90-те.
Разбира се, че когато Кукловодите (независимо от това дали вътрешни или външни) са решили да издигат един бивш престъпник на такива високи държавни постове, първо са прочистили досието му. И това за принадлежност към ДС, и това като лице от криминалния контингент след 10 Ноември. Това е ясно като бял ден !
Казваш, че Бойко Борисов е арестувал световен бандит с риск за живота си. Вероятно имаш предвид ареста на Сретен Йосич ? Само ще ти припомня, че ареста е разпореден от Европол по искане на холандските власти. Бойко Борисов не е участвал лично в ареста на сръбският бос. Ареста го извършват българските барети. Да, по онова време главен секретар на МВР е Бойко Борисов, но ето какво казва самият Йосич пред Белградският окръжен съд:
“В България бях в безопасност, защитаваше ме техният разузнавателен сектор, Бойко Борисов, който по-късно стана кмет на София, и Николай Гигов, собственик на ФК “Локомотив”, с когото имах общ бизнес, той беше легален търговец на оръжие”.
Публична тайна е случилото се след ареста. Запознати твърдят, че сръбският наркобос е броил чрез свои верни хора сумата от 3 000 000 $, за да не бъде екстрадиран в Холандия. Злите езици твърдят, че е било подготвено бягството му и преместването му от Централния софийски затвор е било част от сценария. Всичко проваля тогавашният министър на правосъдието Антон Станков, който иска да бъдат снети всички идентификационни белези на затворника (включително ДНК проба!) след преместването му. С това министърът проваля подмяната на арестанта, която е била планирана. Така бягството на Йосич е осуетено, а тези които са прибрали парите, за да не го екстрадират и до ден днешен се страхуват от сръбския бос, макар че той се намира в затвора. Сам се сети кой се страхува от Йосич в България и защо ....
Да питаш откъде има пари Станишев, за да учи в чужбина е толкова идиотско, че не си заслужава да ти отговарям. Само ще ти припомня, че бащата на Сергей - Димитър Станишев е член и секретар на Централния комитет на БКП по времето на Т.Живков.
За другото сам можеш да се сетиш ... Факт е обаче, че като дете на висшата партийна номенклатура на Сергей не се е налагало да върши престъпления, за да живее охолно и да учи в чужбина. Затова и него никой не го нарича "мутра" !