Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот DarkPsy » 14 окт 2013 16:07

urkoto написа:И кво? Не го харесвах Плевню и не ме кефеше първата година от мандата си, но откакто взе да бърка по дупките на червените кхмери и мустакатия бос яко почна да ми пълни душата. Истината е, че не само тия палячовци не могат да го свалят от власт, ами и ще го изберем за втори мандат, като тоя път дори и ще гласувам за него, за ужас на разни червени боклуци и гнусни жълтури 8-)

gong/viewtopic.php?f=53&t=164235&st=0&sk=t&sd=a&start=30

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 окт 2013 16:08

Captain Stottlemeyer написа:
джони написа:
Irish stout написа:
джони написа:като видяха,че този път "красивите и симпатични" протестиращи не могат да избършат гъза на своя водач,просто защото тотално се е насрал,започнаха с псувните и обидите

Красивите и симпатични протестиращи са такива, защото ви мразят безплатно, платени адвокатчета на дявола.
За едни миризливи 20 лева дойдохте в София да поднесете спонтанни поздрави на Станишенко и Ко. Жалки сте, смешни сте.
Искам да знам къде се дават пари за честно протестиране, че имам да взимам със задна дата за всяко сваляне на комунистическа паплач от власт от 1990 година насам.
Ама май се плаща само за поддържане на комунистите.

кой на кого е адвокат при положение,че ти и другите маймуни като тебе наскачахте да браните ПлевнАлиев,аз за друго нищо не съм писал

А бе тъп охлюв - срам за Пловдив, ти дори не можеш да напишеш името на президента си правилно. :lol: Росен Плевнелиев не ми е никакъв, но мразя, когато във форума се пишат или копи-пействат идиотщини на квадрат. А бюрековата партенка е точно такава... 8-)

gong/viewtopic.php?f=53&t=164235&st=0&sk=t&sd=a&start=40

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 15 окт 2013 08:32

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Естествено, местят мача, за да могат всички турци да гледат любимия си Ботев-отбора на ДПС, за радост на всички жълти ултраси от "Аллах акбар-Кънчова поляна талибан форевър"! :mrgreen:

lokosf/viewtopic.php?f=11&t=164249&st=0&sk=t&sd=a&start=60

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 окт 2013 09:30

Май няма голяма полза от тази тема, но все пак
El Commandante написа:
Pupper_ написа:.много по труден от следващото ни гостуване!

Радва ме оптимизма че гостуването на говедата ше е по-лесно от тва на Локо СФ... :mrgreen: :mrgreen:

http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=7&t=164257&st=0&sk=t&sd=a&start=10

При конкретния потребител се забелязва перманентно използване на обиди и провокации към останали потребители на този форум, но явно не му пука след като никой не взема мерки.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 15 окт 2013 09:41

DrAvalanche написа:перманентно използване на обиди и провокации

Добре, че при теб никога ги няма тези неща... вечно провокираните сини госпожици.

DrAvalanche написа:Ибрикчия... вие си дадохте гъ.. ... вие караибрахимчетата...

DrAvalanche написа:Караибрахимчетата за някой лев и на дудука дудуци са готови да правят.

DrAvalanche написа:Ами вкарва бе неградски. Ако в рогош не хващате телевизия...

DrAvalanche написа:Верно ли бе неградски? Още помним подпирането на Металик ...

DrAvalanche написа:Що бе чалма, трудно ти е да следиш сюжетната нишка?

Още?...

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 15 окт 2013 09:46

Thurman Murman написа:

Добре, че при теб никога ги няма тези неща... вечно провокираните сини госпожици.

DrAvalanche написа:Караибрахимчетата за някой лев и на дудука дудуци са готови да правят.

Още?...

Дааа, дай, те бития и ебания насищане нямат :lol: ;)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 окт 2013 09:52

Thurman Murman написа:

Още?...

Ха-ха-ха, ето и Матросов скочи на амбразурата. Голямо ровене е паднало да извадиш тези мнения, но защо не си цитирал и мненията провокирали тези? Така и така нямаш какво да правиш.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 15 окт 2013 09:53

Bombardier написа:...

На теб вече са ти приготвили парче мухлясала пица и една двайсетолевка и те чакат на контрапротеста, другарю застъпник на бсп/дпс.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 15 окт 2013 09:58

DrAvalanche написа:Ха-ха-ха, ето и Матросов скочи на амбразурата. Голямо ровене е паднало да извадиш тези мнения, но защо не си цитирал и мненията провокирали тези? Така и така нямаш какво да правиш.

Ровене не е имало, изскачат още на първите страници, господин вечно провокиран. А дали са в отговор на нещо, всеки може сам да види. Абсолютно непредизвикани прояви на "син интелект". Вместо постоянно да хленчиш в тази тема, първо преосмисли собственото си неадекватно поведение във форума.

pomiqr35

Мнениеот pomiqr35 » 15 окт 2013 13:51

Интересно ми е дали ще има реакция срещу 100-те ника.

bulgaria/viewtopic.php?f=55&t=164299&st=0&sk=t&sd=a&start=10

от Levskar_90 на 15 Окт 2013 10:41

pivo смешник ! Аз не подкрепям никое правителство, палячооо. Аз съм против шефа ти Боко против БСП и ДПС. Против всички партии! Ако изляза на протест ще ида да протестирам, не да ходя облечен като пенис, както вие правите, смешко. Това е национален отбор, небългарино, ходи се там да се вика САМО БЪЛГАРИЯ, а не да се изпълняват поръчки от разнии ибрикчийчета на Боко какъвто си ти. Смешник !

Във Варна като им счупихме прозорците на ЕНЕРГО-ПРО, веднага насраха, но тука има мъже, за разлика от путките в София, облякани като пениси и путки, пиещи кафенца. Смешни сте дебили!

Предлагам в 14-тата минута, да се вика мощно: БЪЛГАРИ ЮНАЦИ ! Така платените хомосексуалисти няма да се чуят

Върни се в “Свободна зона”