Делян Далаверата познавате ли го?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Безкомпромисен
- Контакти:
Re: Делян Далаверата познавате ли го?
Делян Пеевски е най-обикновен комунистически престъпник, на когото мястото му е в затвора!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
- Балкански Орел
- Контакти:
fen-fen написа:На мой колега дъщерята работи в една от тия вестникарски будки на Пеевски. Оборудвани с климатик, работят по 8 часа на три смени,три дена работят, два почиват. Каза, че ги осигуряват на минималната заплата но получават около 480-500 лева. Имат различни проценти бонуси върху продажбите на цигари, и вестници. Най висок бил процента за продажбите на вестниците на Пеевски.
Абе Разградски, знаем че там сте малко забулени, ама ти направо такива минети му направи на тоя турски башибозук, че направо без коментар.
[center]Levski & Lazio[/center]
Такова нещо, ако се случи Пеески ще бъде застрелян, а приелите закона изритани от държавата. Става въпрос за цигари, не за храна за бебета.
Балкански Орел написа:fen-fen написа:На мой колега дъщерята работи в една от тия вестникарски будки на Пеевски. Оборудвани с климатик, работят по 8 часа на три смени,три дена работят, два почиват. Каза, че ги осигуряват на минималната заплата но получават около 480-500 лева. Имат различни проценти бонуси върху продажбите на цигари, и вестници. Най висок бил процента за продажбите на вестниците на Пеевски.
Абе Разградски, знаем че там сте малко забулени, ама ти направо такива минети му направи на тоя турски башибозук, че направо без коментар.
НЕ МЕ РАЗБРА ПРАВИЛНО! Тоя свиньок изобщо не го харесвам.Ох, опазил ме Господ..... Просто исках да отбележа, че и той като по вечето лапачи осигурява на минимлната ама го докарва от пари под масата и обзавеждане на будките, за да замаже очите на хората.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
DrAvalanche написа:Тук говорим за гарантирано от държавата монополно положение при дистрибуцията на цигари. Сещаш ли се за колко пари иде реч?
Ще ти се, да говорим за ТОВА! Няма нито един тъпигьоз в политиката, който да прокара монополен закон в държава от ЕС!
Като цяло, идеята: Цигари да се продават само в специализирани магазини, е много добра! Освен очевидните плюсове, за контрол на контрабандата, ще се ограничи и достъпа на малолетни и непълнолетни до тютюневи изделия! Отделно, влизайки в подобен "ТАБАК" (откраднах името от аналогичната верига в Австрия, единствената с право на разпространение на цигари в цяла Австрия!!! Няма Била, няма ОМВ - само в ТАБАК!), та в такива магазини, избора е огромен и не си поставен пред щендер с три вида Карелия и синьо Виктори!
Това цялото е сътворено от някой завършил ядрена физика със среден три и изживяващ себе си, като водещ журналист! А всеки който повярва, може да се огледа в огледалото, дали сутринта, ставайки от леглото, не е забравил да си вземе и главата!
-
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Toва няма как да стане
вчера бях на "женския пазар",исках да разбера продават ли се още нелегално цигари.
какво беше изумлението ми когато видях другаря циганин с мостри от "виктори","карелиа"...и почти всички марки продаващи се в България,а при циганина струват с 1/3 по евтино.
не знам дали е въпреки БСП+ДПС или със знанието на управляващите.
само знам че по този начин се ощетява държавата за сметка на единици .също така знам че това е престъпление което всички виждат ,но не им пука.