Прокуратурата разследва Плевналиев за пране на пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Прокуратурата разследва Плевналиев за пране на пари

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2013 15:08

viali69 написа:Видяхте ли му вилата на Халкидики на нашия Роско ? Даваха я тази сутрин по ТВ7.
750 000 евро е броил за нея кеш по нотариален договор !!! 400 кв. метра застроена площ !

Завистлива бедна мишка ....
Всички знаем, че Президента имаше много успешен бизнес преди да влезе в политиката. Той за разлика от много други бе богат ПРЕДИ, а не СЛЕД като влезе в нея.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
grubazubara
Контакти:

Мнениеот grubazubara » 14 окт 2013 15:09

[offtopic]Събличай!! :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 14 окт 2013 15:10

Неслучайно има показан касов ордер на който пише-Росен Плевналиев,а не Линдер,смешно е дори и сега някой да се хвърлят на амбразурата да защитават такъв измамник.Крайно време е за ОСТАВКА,само за справка нека се помни,че Пеевски си даде оставката(разбира се ,че заслужено) само след няколко часа,а Плевналиев след всичките разкрития за офшорки,за замъци,за Прокопиев и след събрани над 1 млн подписа още стои и се е запънал като магаре на мост

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 окт 2013 15:14

джони написа:Неслучайно има показан касов ордер на който пише-Росен Плевналиев,а не Линдер,смешно е дори и сега някой да се хвърлят на амбразурата да защитават такъв измамник.Крайно време е за ОСТАВКА,само за справка нека се помни,че Пеевски си даде оставката(разбира се ,че заслужено) само след няколко часа,а Плевналиев след всичките разкрития за офшорки,за замъци,за Прокопиев и след събрани над 1 млн подписа още стои и се е запънал като магаре на мост

Пеевски си подаде оставката, защото 20 000 души излязоха на улицата. Ако не бяха те, той и досега щеше да си е шеф на ДАНС. Срещу Плевнелиев скачат 100 човека, платени от КТБ. Хайде и ние да разбираме малко от политика, не само ти :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2013 15:15

джони написа:Неслучайно има показан касов ордер на който пише-Росен Плевналиев,а не Линдер,смешно е дори и сега някой да се хвърлят на амбразурата да защитават такъв измамник.Крайно време е за ОСТАВКА,само за справка нека се помни,че Пеевски си даде оставката(разбира се ,че заслужено) само след няколко часа,а Плевналиев след всичките разкрития за офшорки,за замъци,за Прокопиев и след събрани над 1 млн подписа още стои и се е запънал като магаре на мост

:) безумие ....
когато се взимат пари в брой от КАСА на ордера се записва лицето което ги е получило.
В случая по стряскащо щеше да бъде ако ги е получил а не е подписал касов ордер.
Ти да си чул някой да взима рушвет и да се подписва за това?
...... мислете с главите си
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 окт 2013 15:17

Това за комисионата (с двойно "н", както неграмотно е написано), прането на пари и злоупотребата с влияние са пълни журналистически глупости. Единствено за мен не е ясно (просто не си спомням), какви са били законовите ограничения за плащания в брой в края на 2000 г. По сега действащия закон (от 2011 г.) има нарушение. 8-)
[offtopic]П.П. Иначе авторчето на темата за пореден път се проявява като едно от най-тъпите парчета във форума. :lol:[/offtopic]
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 14 окт 2013 15:20, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 окт 2013 15:18

Роската ли бе, тоя честен бизнесмен? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 14 окт 2013 15:20

Не съм го гледал Барека, но винаги ми се е виждал доста повърхностен. Към 2001г. съставът на чл.304б от НК/т.нар. търговия с влияние/ изобщо не е съществувал - обнародван е в ДВ№92 от 27.09.2002г.
Все пак е любопитно за какво са му платили 70000лв., защото наистина това плащане не е към Линднер, а към него като физическо лице.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 14 окт 2013 15:20

Ако е виновен, да си носи последствията. :!: :!: :!:

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 14 окт 2013 15:23

Red_Neck написа:"В началото на действието на този договор обаче Росен Плевнелиев, тогава бизнесмен, отива на касата на "Симекс", за да получи 20 бона комисионна. Сумата е отчетена с касов ордер. В края на действието на този договор – 24 септември Плевнелиев отива, за да си прибере останалите 50 000 лева отново с касов ордер."

Цирк Дьо Барек в действие. За каква търговия с влияние става дума след като по това време човека е бил "бизнесмен" ?
Баси партенката ........
Аз лично съм работил с Линднер многократно и мога да уверя всеки, че всичко е било много професионално и без никакъв натиск под каквато и да е форма.
В същото време съм бил подложен на огромен натиск от ГБС ( особено около строежа на Армеец и прословутото обещание за намаляване на цената).
Не виждам кому са нужни тези напъни да се омаскари Президента.

Ти както какъв работиш ?. Аз изгърмях с 70 хил. евро при строежа на МОЛ София. Отделно от това, невиждам какъв натиск ще има от ГБС при положение на подписан договор :roll: , не ти разписват фактурите ли какво :?:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”