Орешарски даде на турците Стара Загора и Смолян

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Орешарски даде на турците Стара Загора и Смолян

Мнениеот batmanlevski » 13 окт 2013 19:13

станко ,ти май от гледане на турски сериялки и не ти излизат от главата тези турци
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 окт 2013 19:59

БСП са всичко друго, но не и българи. Дори Атака са по-малко вредна партия от тях. От 20 години рушат и унищожават.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Sid Vicious
Контакти:

Мнениеот Sid Vicious » 13 окт 2013 21:45

Отворено писмо до Гнъ. Орешарски, Премиеръ на Р. България

2013.10.10 | EuroChicago
Уважаеми Гнъ. Орешарски,
Днесь, на 7. окт. 2013 година, се опитахъ да вляза въвъ връзка съ някой професори по история, които се занимаватъ съсъ сѫдбата на поробенитѣ македонски българи!
Искъхъ да науча, какво се е говорело между професоритѣ, отъ Белградскиятъ Университетъ, които въ момента сѫ членове на сръбското МАНУ, и професоритѣ отъ БАН, когато се бяха сѫбрали на киоръ софра въ градъ Свѣти Врачъ (Днесъ Сандански).
Говорейки съ професори, които се занимаватъ съсъ сѫдбата на поробенитѣ българи въ Македония, се оказа, че като спомена думата Македония, веднага ми прекъсваха телефона. Това нещо ми се случваше всеки няколко минути! Оказа се, че телефонитѣ на професори, които се занимаватъ съ поробенитѣ българи въ Македония, сѫ подслушвани. Единъ отъ професоритѣ, които цялъ животъ се занимава съсъ сѫдбата на поробенитѣ отъ сърбитѣ и гърцитѣ българи въ Македония, ми призна ,че неговиятъ телефонъ се подслушва презъ цялото врѣме.
Изненада ме и факта, че следъ като споменахъ името на Андей Ковачевъ, телефона ми сѫщо така бѣ прекъснатъ.
Веднага следъ това, което ми се случи съ професори отъ София, се обадихъ до братъ ми, да науча нещо ако е било сѫобщено, някѫде за срещата въ градъ Сандански?
Направи ми впечатление , че сѫщо така, когато говорехъ съ братъ ми и му споменахъ думата Македония, телефона му прекъсваше, и то на няколко пѫти!
Братъ ми ме информира , че ако искаме да си говоримъ, не трябва да споменаваме дума съ М (Македония).
Като Премиеръ на моята любима България Ви задавамъ въпроса:
Докога ще следимъ българитѣ, които се интересуватъ отъ сѫдбата на поробенитѣ отъ сърбитѣ и гърцитѣ тяхни братя въ Македония?
Защо и днесь, следъ като говоримъ за някаква си демокрация, ще преследваме българскитѣ историци и обикновени българи, само за това ,че се интересувътъ отъ сѫдбата на поробенитѣ българи въ Македония?
Нима историцитѣ и българитѣ, които се интересуватъ отъ сѫдбата на поробенитѣ българи, сѫ врагове на Р. България!
Искамъ да Ви припомня, Гнъ. Орешарски, онова, което казахъ на български дипломатъ преди две години, че Р. България и Р. Македония сѫ най-демократичнитѣ държави, понеже децата и дъщеритѣ на всички сръбски агенти сѫ въ парламентитѣ.
Ще трябва ли да Ви пиша онова, което пишеха по Америка децата югословени на БКП! Тѣ пишеха: “Не му вярвайтѣ на Иванъ Михайловъ, той Ви лъже, че стѣ българи”. Онези, които пишеха тѣзи глупости, сѫ най-важнитѣ синове на сръбското БКП въ Р. България.
При приключване на това писмо искъмъ отъ ВАСЪ да кажетѣ на ченгетата да престанътъ да репресиратъ македонитѣ българи по България.
Ние македонскитѣ българи имаме проблемъ съ ВАСЪ, моля Ви се не го усложнявайтѣ!
За МПО “Любенъ Димитровъ” отъ Торонто, Канада

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 окт 2013 22:36

CTAHKO написа:Точно седмица преди 136-та годишнина от жестокия геноцид извършен от турците в Стара Загора, премиерът Орешарски подари областта на ДПС. Със заповед на министър-председателя за заместник-областен управител на Стара Загора е назначен д-р Тунджай Рамадан Йозтюрк. Образованието на депесарския кадър също е крайно неподходящо за тази длъжност – той е офталмолог. Но това някак си остава на заден план, когато подобно назначение на практика е заплаха за националната сигурност, тъй като ДПС от години обслужва геополитическите интереси на Турция в ущърб на Родината ни.

Изображение

С това обаче, скандалните назначения не свършват. С цялото си безочие и наглост, Орешарски подари и Смолян на етническата партия. Предложеният от ДПС кадър – Бейхан Дуран, встъпи в длъжност като заместник-областен управител. Връх на цинизма тук е, че турчинът е криминално проявен. През 2007-а година, той нанася жесток побой на варненец, като дори го наръгва с нож. По Наказателния кодекс, това е опит за убийство. Дуран се признава за виновен, но подписва споразумение с прокуратурата, съдът го одобрява и получава много лека присъда.

Време е това крайно вредно правителство да бъде принудено да подаде оставка, преди да е нанесло по-сериозни щети на Родината ни.

ОСТАВКАААААААААААААААААААА
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 14 окт 2013 08:30

ДА ПОДАРИМ НА САНДИ ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

Благотворителна ГОНГ кампания "Да помогнем на Санди да се присъедини към новото общество и да започне пълноценен живот, след поробването на Стара Загора от потерята на Орешарски"

Помогни, като изпратиш дарителски СМС с текст
DMS SANDINHO на номер 74747474 , цена 1 лв. без ДДС

Нека помогнем на почетният ни съфорумник Санди, да събере средства за нови фес, потур и елек.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 окт 2013 08:46

Viktor4o_Rs написа:Цървуле, и като беше толкова хубаво, що се срина толкова бързо като пясъчна кула, а :lol: :lol: :lol: Мизерникът пак си иска да яде салам кучешка радост и да вижда банани веднъж в годината. :lol: Вярвай си, че сме имали по-хубаво образование и здравеопaзване от Запада, след като самите другари от БКП се лекуваха на Запад и пращаха децата си да учат пак там, глупако :lol: А сегашното ни положение е такова, защото червените комунисти станаха капиталисти и естествено се получи изродяване. И докато има малоумници като теб, слава Богу, всяка зима си отивате по естествен път :mrgreen: Когато измрете всички отрепки и когато се появи някой, който да въведе лустрация, тогава и ще дръпнем нагоре. А ти си мечтай за социализма, смешник :lol:

С теб сме се уточнили да не пишеш за времена, в които още не си бил заплануван ! :mrgreen:
Ако на баба ти в Русе са и върнали дюкяна в центъра, от който сега взима бели пари като за магазин, това обяснява много от писанията ти - крайно некомпетентни и неотговарящи на истината за онези времена.
Няма такива партийни другари, които са се лекували на Запад ! Нашето здравеопазване беше по-добро ! В най-добрият случай отиваха в Москва на лечение.
Образованието ни също беше по-добро ! Биехме ги по олимпиади задръстените западняци, които не знаеха една държава в Европа ли се намира или в Африка ...
Днес вие учите по западен образец и се вижда колко сте "умни" и "грамотни" ... Вие сте живият пример коя образователна система е по-добра !
Салам "Кучешка радост" си ял ти, в РусИ ! :twisted: Аз ядях наденички от домашно месо направени от голям майстор като дядо ми. На село родителите на моите родители си отглеждаха всичко. ТКЗС-тата даваха достатъчно храна за животните и селата процъфтяваха. Ако домашното месо не стигнеше за многото гости, които посрещахме по събори и панаири, тогава отивахме и си купувахме от местното ТКСЗ ИСТИНСКО месо !
Посрещали сме гости по 30-40 човека за един селски сбор. Айде сега посрещни толкова гости, де ! :lol:
Ограмоти се малко и пиши реални неща за онова време, защото има много хора, които го помнят и ще ти се смеят.
Колкото и да злобеете, няма как да изтриете от паметта на народа онези хубави времена.
А, сравненията с днешните уж демократични времена са изцяло в полза на миналото ... ФАКТ !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”