Бежанци изхвърлят дарени дрехи, не искали втора ръка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bastuna2003
- Контакти:
Re: Бежанци изхвърлят дарени дрехи, не искали втора ръка
Свалете тениските бе!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
1913 написа:Пичове, вие съзнавате ли, каква глупост коментирате, че и чак взимате позиция и се настройвате срещу някакви непознати, които нито сте виждали, нито сте чували... Направо не е истина. Хората във всички интервюта обясняват, колко са благодарни за всичката помощ, която им се оказва в България, а специално пратените дрехи и одеяла веднага влизали в употреба, според раздаващите ги от организациите. Някой малоумник си пробутва някакви интереси, създавайки интриги и насъсквайки хората един срещу друг, това е ясно.
Браво, и аз съм на това мнение. Даваха ги по ТВ-то как няма къде да спят, не се отопляват, няма къде да си сготвят, да не говорим за пране и къпане. Жал ми е за тези хора че са избрали най-смотаната държава за спасяването от войната. Толкова ли не могат да намерят пансиони за 2-3 000 човека, на топличко с топла вода и кревати поне на 2 човека един креват. Няма такава "държава" като нашата.
Betchualeng Arnaikem написа:Alex написа:Не им ли омръзна на хората да си правят ПР на гърба на бежанците... Малко от малко срам нямаме... :Х
Да бе по дяволите, как може хората да им дават дрехи? И то втора ръка? И ни 1 Версаче оригинал или поне Мадок. Ужас брат..
Я да си сядат на задниците тия. Хората са им дали каквото могат, тия да не искат да започнем пари за Армани да им събираме? Да речем че сме богата държава, как да е да се мусят, ама то за българите няма те искат за тях да има. Ама ХА!?
Сериозно ли?

Ти видял ли си го това за дрехите с очите си? Виждал ли си война с очите си? Мъртво дете? Въобще убийство?
Между другото, най-малко българите като народ, който винаги е пътувал в чужбина, имаме право да се отнасяме така. Нали все се оплакваме как гледали на нас, а вижте собствените си коментари в същата ситуация... Всеки има поне един роднина, който е емигрирал по време на прехода, а много и такива по време на комунистическата диктатура. Как мислите се е чувствал дядо ви в щатите, като е оставил тук майка, баща, брат, сестра и е знаел ,че няма да ги види десетки години... Вярвате ли си, че му е пукало за дрехи втора ръка... накратко, стига с тая злоба - хора сме...
btw повече от бежанците не вярвам да са някакви маргинални индивиди, а хора, които са имали някакъв стабилен статус преди това. Ние вместо да ги научим на български и да ги впрегнем на работа (нали все се оплакваме, че квалифицираната работна ръка напуска България), тука гледаме да не ни изядат боба и лещата...
[center]
[/center]

Ако не искат дрехите да си ходят голи тогава.
о по араRe: Бежанци изхвърлят дарени дрехи, не искали втора
Типично по арабски.Бил съм в доста арабски държави и поведението им изобщо не ме изненадва.Към тях трябва да се упражнява постоянна репресия иначе ,ще ти се качат на главата.Не знам как ги пускат извън лагерите след като нямат установен статут на бежанец,а до издаването на този документ те се водят под наказателна отговорност за нелегално преминаване на границата.Между т.н. бажанци има голям процент на хора от държави различни от Сирия.Както и да е .това е друга тема.Относно дрехите втора употреба,мога да кажа ,че половината население на България пазарува в магазини втора ръка ,а тези даже претенции имат. 

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
Безкомпромисен написа:Повечето от така
наречените бежанци по маниерите им разбирам, че са комунистически
престъпници от сирийски произход, служещи на чужда и враждебна на
България страна СССР!Само комунист може да изхвърли дарени дрехи втора
ръка , защото тези изчадия на сатаната са свикнали да живеят в лукс за
сметка на българският народ , който 69 години е грабен от тези
човекоподобни същества! Явно комунистите целят да доунищожат България,
осмесвайки я с още човекоподобни създания от сирийски произход (нищо
против нямам нормалните сирийци, борещи се срещу комунистическите
престъпници, които колят и бесят в Сирия)!Не случайно СССР (днешна
Русия) защити съветско-болшевишкото правителство там!
Положението в България няма да се оправи , докато не се постигне
радикална и безкомпромисна декомунизация! Всички комунистически
престъпници да бъдат вкарани по затворите и концлагерите, за да не могат
да пръскат болшевишко-комунистическата си зараза!Това е пътят България
да върви напред!
Бог да пази България от комунисти!
Убедих се ,че си психопат от класа!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Това са наглеци. Не стига че са нелегално тук, но и претенции. Преди време храната не им харесваше не била от 5-звезден ресторант, сега дрехите не били от мола. Айде да вземат да се осъзнаят малко защото вече такива търтей си ги имаме вече. Като не им изнася обратно кръгом към дома там ще им хареса вкуса на оловото и приятната музика от престрелки. Но лакомите политици са виновни, защото се чудят как да искат финансова подкрепа за бежанците които пари да отидат в нечий джоб, а не правят нищо за растящото напрежение.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Alex написа:Ти видял ли си го това за дрехите с очите си? Виждал ли си война с очите си? Мъртво дете? Въобще убийство?
Ще те посъветвам да не си правиш лесно изводи какво съм виждал и какво знам, освен ако не искаш да си създадеш доста забавна представа по въпроса. Което мен не ме бърка, защото не губя нищо от някоя твоя грешка

Alex написа:Между другото, най-малко българите като народ, който винаги е пътувал в чужбина, имаме право да се отнасяме така.
Представи си, огромна част от тия българи са отивали там да РАБОТЯТ, а не да капризничат. И никой не ги е галил с перце, за да постигнат нещо са се трудили два пъти колкото местните. Нещо не ми мязат на бежанците в това отношение.
Alex написа:btw повече от бежанците не вярвам да са някакви маргинални индивиди, а хора, които са имали някакъв стабилен статус преди това. Ние вместо да ги научим на български и да ги впрегнем на работа (нали все се оплакваме, че квалифицираната работна ръка напуска България), тука гледаме да не ни изядат боба и лещата...
Предпочитам да се осигури работа на българите а не на вносни бежанци. Току виж тогава и българската квалифицирана работна ръка спре да напуска с такива темпове.
Хора сме, и хората им помагат колкото могат. Нямам нищо против истинските бежанци, но не сме богат народ и богата държава.
В тоя ред на мисли да отбележа, че сред познатите ми бегълци от "размирици" имаше немалко такива, които биха били съдени за криминални прояви в родината си ако ги върнат там. Не един и двама драпаха всячески да се уредят с българска булка барем стане трудно изгонването им оттук. Не казвам, че всички са такива, но не са малко, повярвай ми. И за да те успокоя, ще ти кажа, че го знам от достоверен източник: "бежанци" с подобно минало.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Аз не казвам, че няма и такива! Със сигурност има, но има и хора, които са избягали със семействата си, за да се спасят от смърт. Еми, на такова място ни е държавата - преди евреите, сега тези... като сме на кръстопът, всички минават оттук за добро и за лошо...
[center]
[/center]