becks32milan написа:Требе и човек който би понесъл ужасната гледка
Йеп! Друга ужасна гледка ще бъде, ако доторе Карнейро реши да премине у Арсенал или Тотнъм, недоволни фенове я грабнат и оставят по евино облекло

Ае, уека ви вечер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Требе и човек който би понесъл ужасната гледка
Groucho написа:becks32milan написа:Требе и човек който би понесъл ужасната гледка
Йеп! Друга ужасна гледка ще бъде, ако доторе Карнейро реши да премине у Арсенал или Тотнъм, недоволни фенове я грабнат и оставят по евино облекло![]()
Ае, уека ви вечер
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:От мъка всички спряхте да пишете.. Много ше ми е забавно да видя ония двамата идиоти от " Пред банята"
James Beattie написа:Едно предложение за наркоманчетата: влезте на пресконференцията на Батков и му поискайте да си обръсне мустака. Това е гавра с Левски! Собственикът му, да носи турски мустак , какъвто са носили и обесниците му. Ако откаже , извадете една пинсета и му го скубете косъм по косъм
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Кашчей написа:Red_Girl написа:От мъка всички спряхте да пишете.. Много ше ми е забавно да видя ония двамата идиоти от " Пред банята"
Те са повече там. Не забравяй и Александров, който е не по-малък от другите двама
Red_Girl написа:Кашчей написа:Red_Girl написа:От мъка всички спряхте да пишете.. Много ше ми е забавно да видя ония двамата идиоти от " Пред банята"
Те са повече там. Не забравяй и Александров, който е не по-малък от другите двама
Toй е много зле.. Хич не ги затапва и ебава... Аз, ако съм, ше ги побъркам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта