Groucho написа:Red_Girl написа:Ше ги изяде... Пък ако биеме как ше избухне..Петков пасти ше яде пред него.
![]()
Ше падате, чорбе. Ше падате с гол на Ларсен, още Туре
Все пак може да реша да отида на мач и да донеса късмет на наше..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Red_Girl написа:Ше ги изяде... Пък ако биеме как ше избухне..Петков пасти ше яде пред него.
![]()
Ше падате, чорбе. Ше падате с гол на Ларсен, още Туре
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Все пак може да реша да отида на мач и да донеса късмет на наше..Я виж твойте Мулян колко са зле , след като ги проклех.
Аз ти казах, че отборът на сърцето ти е Юве.. И те биха.
Groucho написа:Лизгаво беше! Теренът беше мокър, като женски гащи по време на прожекция на "Титаник".
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Кво им е на Jar-a Моя настолен компютър беше от тях и сега е на 10 години и си работи. Монитора също ми е от тях и съм много доволна.
daduradam написа:Red_Girl написа:Кво им е на Jar-a Моя настолен компютър беше от тях и сега е на 10 години и си работи. Монитора също ми е от тях и съм много доволна.
Високи цени, ниско качество на обслужванеГледай си БАН-а ти, с компютри избягвай да се занимаваш
CSKA_MONTANA написа:Има ли фенове тук на испанския футбол,че имам за продажба шапки и топка на националния отбор и Реал Мадрид...Ако някой има интерес да ми драсне съобщение
Dani написа:CSKA_MONTANA написа:Има ли фенове тук на испанския футбол,че имам за продажба шапки и топка на националния отбор и Реал Мадрид...Ако някой има интерес да ми драсне съобщение
Фланелка на Реал имаш ли? Че ми свърши тоалетната хартия![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 16 госта