Икономисти: България ще преживее нова Виденова зима

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Икономисти: България ще преживее нова Виденова зима

Мнениеот зеления » 04 окт 2013 14:36

W84me написа:Нека сега дружно благодарим на бате Бойко за мега простотиите, които ни е надробил!

Ти наистина си един платен драскач! Какво общо има с тиквоча и шведската тройка, която ни управлява в момента?! Тия анти българи БСП, ДпС и малоумниците от Юруш са най-голямото зло, което може да се изсипе на главата на бедния български народ!!! Какво ми връщаш какво е било през времето на Аспарух, Крум, Симеон и т.н. Гледай тия, които в момента убиват България!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

IrtishVezalovv
Контакти:

Мнениеот IrtishVezalovv » 04 окт 2013 14:37

Чакай малко бе. Аз работя за пари, не за благотворителност. В НАСА, значи заплащането е нормално, необвързано с гениалността на кадрите викаш? Искаш ли знания и умения- даваш пари

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2013 14:40

Red_Neck написа:
CTAHKO написа:
Red_Neck написа:И кое точно и бе "тежкото" на въпросната зима - 2 сметки за ток и парно ли?
Дай да не си говорим със задниците ....
Ако и тази зима има подобни сметки, ще "скочиш" ли на Орешака? Надали ....
Ше си говорим след 3 месеца ... и още повече след 13 месеца ...да не се налага само да търсим пак спасители на пожар, щото Командира вече не е в играта.

Само ми кажи колко самозапалили се хора имаше през виденовата зима и колко през тази с "двете сметки за ток" 8-) Ама дай да не си говорим със задниците, а с цифри :lol:

Станко, по-смешен си от отбора, който подкрепяш :)
Значи икономическото състоянието на страната го измерваме с брой самозапалили се а не с хиперинфлация, дефицит, безработица и т.н.
Явно задника ти е многофункционален ...

Брато, ти си този който твърди, колко лека е била миналата зима ;) Обаче за разлика от мен, любимият ти отбор е по-смешен, дори и от теб :lol: А както знаем, това трудно се постига 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 04 окт 2013 14:40, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 окт 2013 14:40

Red_Neck написа:
IrtishVezalovv написа:Колега няма как да произведем, като ни се плаща "Мотивиращо възнаграждение 750 лева бруто"
Просто завършваме и отиваме в друга държава, която цени знанията.

Ооооо, чакай малко, не знаех, че гениалността е ограничена от заплащането ...... нещо не се връзват нещата.
Пълен цирк ..... присмял се хърбел на щърбел :)

ПП: .... и условията не се създават от икономисти а от политици :)

Тоя още няма диплома (каза, че учи), ама вече има финансови претенции. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

IrtishVezalovv
Контакти:

Мнениеот IrtishVezalovv » 04 окт 2013 14:41

И като си бивш възпитаник на ТУ, завършил ли си го? Това забравих да попитам, защото много от икономистчетата, са учили в ТУ 1- 2 курс, след което са поели хуя в гъза и са разбрали, че не им стига акъла. Естествено заради тъпите доценти, дето се заяждали с тях, иначе те си знаели. След това записват икономика, за да им е айляк

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 окт 2013 14:43

IrtishVezalovv написа:Чакай малко бе. Аз работя за пари, не за благотворителност. В НАСА, значи заплащането е нормално, необвързано с гениалността на кадрите викаш? Искаш ли знания и умения- даваш пари

Не, малко е по-различно.
Предлагаш ли знания и умения - може да искаш пари. Я сега кажи какво точно е предложила БГ инжИнерната мисъл .....
Гришата що не започна да произвежда оня прототип паркиран в първи корпус и разработван от цял факултет а си купи китайски лиценз?
... иначе икономистите били "кафеджии" .... хайде да се уважаваме взаимно.

ПП: Да - завършил съм и то във времена, когато в ТУ не завършваше куцо, кьораво и сакато ( както е сега)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 04 окт 2013 14:49

IrtishVezalov
Най-активен във форум:Свободна зона
Най-активна тема:Икономисти: България ще преживее нова Виденова зима

Red_Neck
Най-активен във форум:Свободна зона
Най-активна тема:
АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
(66 Мнения / 8.44% от всички потребителски мнения)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 окт 2013 14:53

CTAHKO написа:Брато, ти си този който твърди, колко лека е била миналата зима ;) Обаче за разлика от мен, любимият ти отбор е по-смешен, дори и от теб :lol: А както знаем, това трудно се постига 8-)

Аз не твърдя, че миналата зима е била лека. Аз твърдя, че м/у минала и виденовата няма абсолютно никаква база за сравнение.
Ти си този, който сравняваше въпросните зими и за това ти казах, че говориш със задника си.
В случая отборите са без начение ...... макар да няма случай в историята отбор да започне да празнува титла 2 седмици преди да е свършило първенството и после да ходи с подвита опашка ...... ето това е смях :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 04 окт 2013 14:53

Сега ще се появи Шмекер69 и ще разбие на пух и прах твърденията на икономистите :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2013 14:53

Red_Neck написа:
IrtishVezalovv написа:Чакай малко бе. Аз работя за пари, не за благотворителност. В НАСА, значи заплащането е нормално, необвързано с гениалността на кадрите викаш? Искаш ли знания и умения- даваш пари

Не, малко е по-различно.
Предлагаш ли знания и умения - може да искаш пари. Я сега кажи какво точно е предложила БГ инжИнерната мисъл .....
Гришата що не започна да произвежда оня прототип паркиран в първи корпус и разработван от цял факултет а си купи китайски лиценз?
... иначе икономистите били "кафеджии" .... хайде да се уважаваме взаимно.

ПП: Да - завършил съм и то във времена, когато в ТУ не завършваше куцо, кьораво и сакато ( както е сега)

Я кажи ти какви знания си предложил и защо икономиката ни е в това състояние, след като сте такива капацитети :?: Предполагам е заради знанията на такива като теб ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”