Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stg333 написа:прекрасна безплатна реклама, ако някой английско прасе не е разбрало де да си похарчи парите и да се омаже от пиене ще знае вече , какъв ни е нас проблема, идват прасета правим им кочина
metodito написа:Питайте испанците колко добра реклама са англичаните...Тъжно, жалко и грозно е това. Ако България имаше правилна политика в това отношение, по Черноморието щяха да се изливат милионите на свръх-богаташите, а не стотинките на мизерниците. Като ще си даваме г%за поне да го правим качествено. И с малко повече достойнство.
Този тип туристи не носят дъгосрочни активи, а само негативи.
boabbb написа:metodito написа:Питайте испанците колко добра реклама са англичаните...Тъжно, жалко и грозно е това. Ако България имаше правилна политика в това отношение, по Черноморието щяха да се изливат милионите на свръх-богаташите, а не стотинките на мизерниците. Като ще си даваме г%за поне да го правим качествено. И с малко повече достойнство.
Този тип туристи не носят дъгосрочни активи, а само негативи.
Искаш да кажеш, че ще биеме Сен Тропе?![]()
С какво, бе, с Азис ли ?
shumkar_44 написа:Ала защо репортерите не дойдат да филмират в китния Рожен? Това би ме зарадвало много. Аз лично ще ги посрещна с вкусна питка със стрихнин или маслен бисквит.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 49 госта