BBC филмира алкохолния живот на Слънчев бряг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: BBC филмира алкохолния живот на Слънчев бряг

Мнениеот thebully » 01 окт 2013 13:54

Безплатна реклама на Слънчев бряг,точно обратен ефект ще има тоя филм :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 01 окт 2013 13:54

Аз пък се кефя че сме номер 1 в дадено нещо , а имено наи привлекателния морски курорт в Европа за младите любители на алкохола и партитата,и изместваме световно известни курорти като Маиорка и Ибиса.

pomiqr26

Мнениеот pomiqr26 » 01 окт 2013 13:56

А в Ибиса, Канарите, Лас Вегас и Маями ходят, за да четат книги и да създават научни колективи. Слънчев Бряг е създаден за забавление, не за почивка.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 окт 2013 13:57

stg333 написа:прекрасна безплатна реклама, ако някой английско прасе не е разбрало де да си похарчи парите и да се омаже от пиене ще знае вече , какъв ни е нас проблема, идват прасета правим им кочина

Хаха, хубава реклама, да. Няма що. Искаш да кажеш, знаем, че има прасета, дай да им свием кочинка. Щото да привлечеш класни туристи с с повече пари е далеч по-трудно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2013 14:13

Питайте испанците колко добра реклама са англичаните...Тъжно, жалко и грозно е това. Ако България имаше правилна политика в това отношение, по Черноморието щяха да се изливат милионите на свръх-богаташите, а не стотинките на мизерниците. Като ще си даваме г%за поне да го правим качествено. И с малко повече достойнство.
Този тип туристи не носят дъгосрочни активи, а само негативи.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2013 14:15

metodito написа:Питайте испанците колко добра реклама са англичаните...Тъжно, жалко и грозно е това. Ако България имаше правилна политика в това отношение, по Черноморието щяха да се изливат милионите на свръх-богаташите, а не стотинките на мизерниците. Като ще си даваме г%за поне да го правим качествено. И с малко повече достойнство.

Искаш да кажеш, че ще биеме Сен Тропе? :shock: :mrgreen: С какво, бе, с Азис ли ? :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 01 окт 2013 14:15

Ала защо репортерите не дойдат да филмират в китния Рожен? Това би ме зарадвало много. Аз лично ще ги посрещна с вкусна питка със стрихнин или маслен бисквит.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 окт 2013 14:17

boabbb написа:
metodito написа:Питайте испанците колко добра реклама са англичаните...Тъжно, жалко и грозно е това. Ако България имаше правилна политика в това отношение, по Черноморието щяха да се изливат милионите на свръх-богаташите, а не стотинките на мизерниците. Като ще си даваме г%за поне да го правим качествено. И с малко повече достойнство.

Искаш да кажеш, че ще биеме Сен Тропе? :shock: :mrgreen: С какво, бе, с Азис ли ? :mrgreen:

С дългосрочна политика, каквато в България не се забелязва в почти никакъв отрасъл.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 окт 2013 14:18

По една от датските телевизии има ежедневни едночасови предавания за купоните и изстъпленията им на пияните скандинавци в Слънчев бряг

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 окт 2013 14:25

shumkar_44 написа:Ала защо репортерите не дойдат да филмират в китния Рожен? Това би ме зарадвало много. Аз лично ще ги посрещна с вкусна питка със стрихнин или маслен бисквит.

Другарю, да не ги уморите само с тая вкусна питка. А може вместо айрян, да им сипете сода каустик.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”