Убиецът на банкерката от Бургас е от Благоевград, завършил г

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Reckless

Re: Убиецът на банкерката от Бургас е от Благоевград, завършил г

Мнениеот Reckless » 30 сеп 2013 17:10

Red neck, то си има сайтове, в които е изложена цялата информация по случая, както и по телевизията всичко се каза. Прочети малко и тогава се плюнчи по форумите и задавай глупавите си въпроси. Въпросната лелка многократно е натискала човека да смени строителната фирма, която изпълнява работата му, с такава, която тя каже, иначе ще му съсипе бизнеса, както и е направила. Тук не става въпрос за кредити. Много е дълго, за да пиша тук, какъв е случая. Намери информация, запознай се и тогава се лигави. Заслужила си го е а и не само тя. Не можеш да си играеш с живота на човека и да действаш мафиотски, защото те застига справедливост в един момент.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 сеп 2013 18:56

Red_Neck написа: ... " ама га лапа кифтаците не рева!" нали :)

Ти възрастен човек ли си? (Имам предвид да имаш семейство и работа). Много ми е интересно, щото ако си на 15-18, напълно ще разбера мнението ти, но ако си на по-сериозна възраст... :Х :Х :Х
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 30 сеп 2013 19:25

Като чета мненията за този убиец разбирам колко е болно обществото ни .Да идват сирийците и да ни закриват.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 30 сеп 2013 19:46

Глупак + мисия = фанатик. Няма по-опасно същество. Може да убива жени и деца без причина и пак ще е прав. Поне според него и съмишлениците му.

Прочетох чакт от оплакванията и тезите на този човек. Категоричен съм - той е икономически и правно напълно неграмотен. Не знам какъв бизнес е въртял, но с този капацитет е цяло чудо, че едва сега фалира. Тя тази работа /като всяка друга/ не е за всеки.

Очаквам утре поредния идиот да застреля магазинерка "защото го изнудва да си купи кашкавал по 20 лв. килограма", нищо че има и други магазини.

При 32 банки и клонове на банки в България, пича е решил, че тези трябва да му дадат кредит и не могат да му откажат. И какъв му е бил проблема да отиде в съседната банка? Понеже живея в Бургас, в радиус от 100 метра от клона на тази банка има 11 /единадесет/ клона на други банки. Аки си мислиш, че ти си супер, но банката не става, просто отиваш в конкурентната.

С кашкавала е същото - ако ти е скъп, отиваш в съседната бакалия.

Не съм чул досега случай някой да е бил принуждаван насила да тегли кредит. Напротив, всеки ден има тълпи желаещи да получат финансиране.

Чувал съм, обаче, и съм патил от банки, които раздаваха кредити на Сульо и Пульо и после вложителите изгубиха спестяванията си. Защото банката взима пари на депозит от спестовните и отпуска с тях кредит на инициативните. Но ако си направи лошо сметката и отпусне кредит, който не може да се върне, тогава под най-голяма опасност са вложенията на хората.

В началото, когато чух за "аргументите" на убиеца, си помислих, че по-голям идиот няма. Но имало - всички, които го подкрепят.

За съжаление днес убиеца дава пресконференции, а убитата жена е заровена и не може да оспори лъжите му.

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 30 сеп 2013 20:17

Когато една работа не се свърши на време - примерно на 14.12.1989г. после се получават само усложнения
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 30 сеп 2013 20:57

boabbb написа:
dickinson написа:човек на честта,

по-добре е направил отколкото безмислено да се самозапали

Ти май не си много умен, а? Ако откачиш, по-добре сам се утрепи, а не някой друг :|

Здравей, робе балкански, здравей.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 сеп 2013 21:37

Убийството е ужасно престъпление, но в случая както е казал народа "всяко зло за добро" . Така "някои хора" ще имат едно на ум преди да извършват нередни неща...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”