Къде и как изкарахте лятото(отпуските)?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде и как изкарахте лятото(отпуските)?
От Варна съм, така че ходих 2 пъти на планина- веднъж във Врачанския Балкан(Леденика,Магурата,Скалите,екопътеки и прочие), а втроия път към Пирин-Мелник,Сандански и село Ковачевица. Доволен съм 

Genius74 написа:ЕМИЛ написа:нема да ти кажа , защото си мега дразнител
А ти мега лаик, бъкел не вдяващ от това изключително непознато животинче за теб футболчето.Факт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато фактите говорят дори и ние абсолютно доказаните футболни капацитети и корифеи мълчим.Факт.

sandi74 написа:Genius74 написа:ЕМИЛ написа:нема да ти кажа , защото си мега дразнител
А ти мега лаик, бъкел не вдяващ от това изключително непознато животинче за теб футболчето.Факт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато фактите говорят дори и ние абсолютно доказаните футболни капацитети и корифеи мълчим.Факт.
ФАКТ!Факт другарю Санди, нас червенотто знаме роди ни...!

Genius74 написа:sandi74 написа:Genius74 написа:ЕМИЛ написа:нема да ти кажа , защото си мега дразнител
![]()
![]()
![]()
![]()
ФАКТ!Факт другарю Санди, нас червенотто знаме роди ни...!
Кратко,точно и много ясно написано.Фактите са си факти.

sandi74 написа:ЕМИЛ написа:sandi74 написа:Моята видна тролска особа заведе домочадието си 2 пъти на море-Варна,морето,сините вълнии в братска Одеса.Също така посетихме за 5 дни и Тетевенският балкан.За форумен трол като мен и трите почивки изкарани с домочадието и червените другари с медали си прекарахме повече от чудесно-почти прекрасно.
Кво си правил в Одеса бе ? Я дай снимки - Има ли украинки за чукане там ?
Все ме тегли към великият братски СССР и сърце юнашко не трае,и хващам пътя за великата Руска страна и нейните автономии поне веднъж в годината.Факт.А украинки-есть,очень хорошие девочки.
Санде,окончателно се убедих че ти хлопа дъската!
10 дена бяхме в Свети Тома (Созопол), но в края на следващата седмица ще ходим на октоберфеста и през октомври задължително до Райското пръскало (Калофер)
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Където и да изкараш почивката сѝ, винаги е по-добре от големия и шумен град. Без компютри, без телефони. На спокойствие, само не и в курортите у нас! 

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
orlando7 написа:sandi74 написа:ЕМИЛ написа:sandi74 написа:Моята видна тролска особа заведе домочадието си 2 пъти на море-Варна,морето,сините вълнии в братска Одеса.Също така посетихме за 5 дни и Тетевенският балкан.За форумен трол като мен и трите почивки изкарани с домочадието и червените другари с медали си прекарахме повече от чудесно-почти прекрасно.
Кво си правил в Одеса бе ? Я дай снимки - Има ли украинки за чукане там ?
Все ме тегли към великият братски СССР и сърце юнашко не трае,и хващам пътя за великата Руска страна и нейните автономии поне веднъж в годината.Факт.А украинки-есть,очень хорошие девочки.
Санде,окончателно се убедих че ти хлопа дъската!
Що бре,нима виден другар като мене няма право да посети красивите руски градове Москва,Ленинград,Минск,Владивосток,Рига,Талин,Донецк,Одеса,Киев и безкрайните ширини на Братския СССР и да си пие водцицата и конячето с ребята?
Слънчев бряг и Боровец 

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат