Безкомпромисен написа:Комунягите милиционери дори едно кръстовище не могат да регулират! Смешна работа, така е , като 69 години сме под съветско болшевишко кърваво робство!
Чак и блог си си направил!
Я ми кажи според теб като закъснее линейка (понеже преди малко излезе такава кофти новина

) и си отиде човек- комунягите ли ще са виновни или телефона за спешна помощ 112 например? Ако ми се подпали къщата докато си пека чушките комунягите ли са ми виновни? Ако ме бутне некой идиот на пътя пак ли да сложа вината на комунягите?

Ако видя полицейска кола сабален в работно време пред барче за кафица комунягите ли да ядат пак гамото? Ако видя няква здрава пейка в парка, комунягите ли да похваля- естествено, че да. Само те са правели здрави пейки! Че ядем на филанкишиите от чужбина боклуците, пак тъпите комуняги виновни... Откак влезна демокрацията, макар да бях още малък невръстен хлапак знам, че нямаше една здрава пейка- предполагам пак комунягите имат пръст в тая работа или родителите на злосторниците са комуняги (да, би било логично като се замисля

. Ако прехвърлиш и свлачището в Мексико на комунягите, най-добре публикувай и снимки на комуняги дето копат за съкровищата на ацтеките из мексиканските земи, поне да има за какво да се хване човек.
То тъй е най-лесно- комунягите виновни и тва е. Пък моята вина къде е. [offtopic]Аз се чудя що не ловим нищо от еврото- то тия комуняги не се спряха с тва черно тото да му се не види!

[/offtopic]
Колкото по-рано започнете да се лекувате, толкова по-малка ще е и вината на т.нар. "комуняги". Може в очите на някои хора думата "комуняги' да значи някакво друго собствено "аз". Но това е друга тема...за други виртуални болнични заведения.
Като патето Яки сте 10-тина човека (а може и да е един и същи човек с десет регистрации, не бих се изненадал)- все върви с една и съща походка.

Мислете малко по-мащабно де.. все си мисля, че и някой друг носи вина за въртенето на Земята около оста си. Ей тва ако е дело на комунягите, ги признавам направо за културни дейци и учени едновременно- днешното 2 в едно.
Знаете ли какво се чудя- дали има комуняги и в космоса да движат астероидите насам-натам?

Дано да няма, че ще е нещо страшно!