Ако не бяхте вие да им давате публичност, даже нямаше да знам, че съществуват :DDD
Аз за гей-парад чувам само като почне да се пише по тоя форум или да се спами по фб, как някой бил против него... :Х Иначе не е като хората да не си натрапват хетеросексуалната ориентация навсякъде, та да се сърдим на гейовете (оня ден пътувах с момиче и момче, дето направо да имаше как щяха да се нае*бат във влака... е представете си, ако бяха мъж и мъж примерно реакцията)
Ае стига злоба. Който е във война с другите, не е в мир със себе си - замислете се защо Ви дразнят и какви проблеми си имате... ако сте нормални хора, трябва просто да са ви безразлични : )
Футболните фенове с шествие против гейпарада
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Футболните фенове с шествие против гейпарада
[center]
[/center]

Alex написа:Ако не бяхте вие да им давате публичност, даже нямаше да знам, че съществуват :DDD
Аз за гей-парад чувам само като почне да се пише по тоя форум или да се спами по фб, как някой бил против него... :Х Иначе не е като хората да не си натрапват хетеросексуалната ориентация навсякъде, та да се сърдим на гейовете (оня ден пътувах с момиче и момче, дето направо да имаше как щяха да се нае*бат във влака... е представете си, ако бяха мъж и мъж примерно реакцията)
Ае стига злоба. Който е във война с другите, не е в мир със себе си - замислете се защо Ви дразнят и какви проблеми си имате... ако сте нормални хора, трябва просто да са ви безразлични : )
+1!
Сър Джон пита Джеймс:
- Джеймс, какъв е този шум на улицата?
- Гей-парад, сър.
- Какво искат, Джеймс?
- Еднополова любов, сър.
- А някой забранява ли им, Джеймс?
- Не, сър.
- Тогава защо вдигат толкова шум?
- Ами, п.........ти, сър...
- Джеймс, какъв е този шум на улицата?
- Гей-парад, сър.
- Какво искат, Джеймс?
- Еднополова любов, сър.
- А някой забранява ли им, Джеймс?
- Не, сър.
- Тогава защо вдигат толкова шум?
- Ами, п.........ти, сър...
- ndrangheta
- Контакти:
Скинарите като почнат с тия християнски ценности и ми става смешно. Най-големите загубеняци и тунеядци в обществото са те.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Alex написа:Ако не бяхте вие да им давате публичност, даже нямаше да знам, че съществуват :DDD
Не им ли е целта точно на тях да си дават публичност

ПП. и мен много ме дразни да гледам хората как се натискат,но това е друга тема....
Веднъж един педал ми каза, но не знаех, че е такъв преди да ми го каже: "Много си сладък. Ще ти кажа нещо, но да не ме помислипш за някакъв мазен гей", а след много си сладък вече го мислех. "Искам да ти духам", стаписах се и на свичкото отгоре тоя беше някакъв непознат, който виждам за пръв път. Аз един такъв с ококорен поглед и оня продължава: "Айдиде, няма нищо лошо в това. Никой няма да разбере и ще ти хареса" и такъв тръгна да ми пуска ръка към лицето и като му я сграбчих и огънах и оня такъв на колене застана и си викам: "Опа, тоя искаше точно същото" и го пуснах да си ходи :D
Браво!!!
Педерастията е ГРЯХ

Педерастията е ГРЯХ

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Браво!!!
Педерастията е ГРЯХ![]()
![]()
Къде го пише това?
Атеист написа:Siegfried написа:Браво!!!
Педерастията е ГРЯХ![]()
![]()
Къде го пияе тоша?
Знаех си, че ще ми питаш

Пише го в Библията. Мъжеловството и прелюбодеянието са огромни грехове

Не само педерастията, но и съжителството без брак, както и сексуалните контакти преди брака също са грехове, но в днешно време, когато хората се отдръпнаха от вярата, тези забрани вече не будят нито срам, нито вина у хората. Толкова по-зле за дегенериращото човечество.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Атеист написа:Siegfried написа:Браво!!!
Педерастията е ГРЯХ![]()
![]()
Къде го пияе тоша?
Знаех си, че ще ми питаш![]()
Пише го в Библията. Мъжеловството и прелюбодеянието са огромни грехове
И какво става ако си гей? Можеш ли да ми дадеш малко по-конкретен отговор обаче?!