Футболните фенове с шествие против гейпарада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Футболните фенове с шествие против гейпарада

Мнениеот Alex » 20 сеп 2013 15:43

Ако не бяхте вие да им давате публичност, даже нямаше да знам, че съществуват :DDD

Аз за гей-парад чувам само като почне да се пише по тоя форум или да се спами по фб, как някой бил против него... :Х Иначе не е като хората да не си натрапват хетеросексуалната ориентация навсякъде, та да се сърдим на гейовете (оня ден пътувах с момиче и момче, дето направо да имаше как щяха да се нае*бат във влака... е представете си, ако бяха мъж и мъж примерно реакцията)

Ае стига злоба. Който е във война с другите, не е в мир със себе си - замислете се защо Ви дразнят и какви проблеми си имате... ако сте нормални хора, трябва просто да са ви безразлични : )
[center]Изображение[/center]

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 20 сеп 2013 15:46

Alex написа:Ако не бяхте вие да им давате публичност, даже нямаше да знам, че съществуват :DDD

Аз за гей-парад чувам само като почне да се пише по тоя форум или да се спами по фб, как някой бил против него... :Х Иначе не е като хората да не си натрапват хетеросексуалната ориентация навсякъде, та да се сърдим на гейовете (оня ден пътувах с момиче и момче, дето направо да имаше как щяха да се нае*бат във влака... е представете си, ако бяха мъж и мъж примерно реакцията)

Ае стига злоба. Който е във война с другите, не е в мир със себе си - замислете се защо Ви дразнят и какви проблеми си имате... ако сте нормални хора, трябва просто да са ви безразлични : )

+1!

marinov
Контакти:

Мнениеот marinov » 20 сеп 2013 15:48

Сър Джон пита Джеймс:
- Джеймс, какъв е този шум на улицата?
- Гей-парад, сър.
- Какво искат, Джеймс?
- Еднополова любов, сър.
- А някой забранява ли им, Джеймс?
- Не, сър.
- Тогава защо вдигат толкова шум?
- Ами, п.........ти, сър...

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 20 сеп 2013 15:50

Скинарите като почнат с тия християнски ценности и ми става смешно. Най-големите загубеняци и тунеядци в обществото са те.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 20 сеп 2013 16:04

Alex написа:Ако не бяхте вие да им давате публичност, даже нямаше да знам, че съществуват :DDD

Не им ли е целта точно на тях да си дават публичност :? ? Да парадират колко са уникални? Иначе аз рядко засягам тая тема,обаче как може да си безразличен към нещо, което не приемаш ?
ПП. и мен много ме дразни да гледам хората как се натискат,но това е друга тема....

pomiqr..

Мнениеот pomiqr.. » 20 сеп 2013 16:05

Веднъж един педал ми каза, но не знаех, че е такъв преди да ми го каже: "Много си сладък. Ще ти кажа нещо, но да не ме помислипш за някакъв мазен гей", а след много си сладък вече го мислех. "Искам да ти духам", стаписах се и на свичкото отгоре тоя беше някакъв непознат, който виждам за пръв път. Аз един такъв с ококорен поглед и оня продължава: "Айдиде, няма нищо лошо в това. Никой няма да разбере и ще ти хареса" и такъв тръгна да ми пуска ръка към лицето и като му я сграбчих и огънах и оня такъв на колене застана и си викам: "Опа, тоя искаше точно същото" и го пуснах да си ходи :D

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 20 сеп 2013 16:07

Браво!!!

Педерастията е ГРЯХ :!: :!: :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 20 сеп 2013 16:08

Siegfried написа:Браво!!!

Къде го пише това?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 20 сеп 2013 16:09

Атеист написа:

Къде го пияе тоша?

Знаех си, че ще ми питаш :mrgreen:
Пише го в Библията. Мъжеловството и прелюбодеянието са огромни грехове :!:
Не само педерастията, но и съжителството без брак, както и сексуалните контакти преди брака също са грехове, но в днешно време, когато хората се отдръпнаха от вярата, тези забрани вече не будят нито срам, нито вина у хората. Толкова по-зле за дегенериращото човечество.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 20 сеп 2013 16:12

Siegfried написа:
Атеист написа:

Къде го пияе тоша?

Знаех си, че ще ми питаш :mrgreen:
Пише го в Библията. Мъжеловството и прелюбодеянието са огромни грехове :!:

И какво става ако си гей? Можеш ли да ми дадеш малко по-конкретен отговор обаче?!

Върни се в “Свободна зона”