Съдът оправда цигани за садистично убийство на две старици

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Съдът оправда цигани за садистично убийство на две старици

Мнениеот iliyan » 18 сеп 2013 16:41

Син до гроб_ написа:
iliyan написа:
Син до гроб_ написа:За сметка на това ни изтрепахте вие, фуражкаджиите! Който го мързи да работи и не отбира от нищо става ченге, тъпо ченге!

Колко е жалко да си посредствен ! Я вземи прочети закона за МВР и да не вземе да окажи , че ти миличък не може и това да станеш !

Другарю милиционер, човек ако реши може да си купи 3 висши без проблем! Тогава може дори началник да ти стане и жална ти майка......... , а и защо 90% от "чичко полицай" са по и над 100 килограма?! Ако ви впрегнат на един Купър ще окапете като круши още на 50-ти метър! Общо взето сте жалка картинка, комплексари от най-висок ранг! И последно: това, че жените ви не ви пускат в къщи, не означава, че трябва да си го изкарвате на хората!

Кога и къде искаш да се пробваме на 20км с велосипед ?! Но ако изостанеш мисли му !!! Не знам тогава дали жена ти ще ми остиска !!!
След тези 20км и нея и теб ще оправя без проблем !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 сеп 2013 17:14

Престъпниците действали с ръкавици, не оставили отпечатъци или други следи.

Няма да се учудя ако са били в селото да крадат жици наистина, но по някаква причина да са налетяли на стариците така.. между другото. Щом няма нито отпечатъци нито нищо имат опит да изпипват нещата, а именно сред "професионалните" крадци на жици има такива, които изпипват всички детайли и рядко се доказва нещо срещу тях.

Просто един обикновен апаш ако нахлуе при стариците едва ли ще спазва чак такива мерки за сигурност.
В случая основната работа се пада на полицията и прокуратурата, които в такъв случай най-добре да предявят обвинение когато имат стабилни доказателства. Подобни групи се възползват без проблем от нестабилно обвинение и често разполагат с адвокати, които могат бързо да се ориентират и да издействат добър резултат от делото.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 сеп 2013 17:20

urkoto написа:Ей шапкар, я застъпвай смяната, ходи събирай рушвети за златни зъби и ланци, стига си се заяждал с хората у форума :idea:

Иначе има и много свестни ченгета. Става дума за бопаджиите например, тези хора са страхотни специалисти с професионален профил който малко хора у форума могат да припокрият. Шапкарите и папкаджиите обаче са съвсем друга бира. В този ред на мисли, "бялата" порода ченгета също не таят особено топли чувства към шапкарите, не се и съмнявайте :idea:
Все пак въпросните тюфлеци яко им удрят и на тях реномето :idea:

[offtopic]Кой е шапкар бе ?! Никога не съм бил униформен и няма да бъде !!! Внимавай с квалификациите ![/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 сеп 2013 17:25

Досега три пъти съм търсил помощ от полицията и не получих нищо. Дори се наложи да изтърпя лошото настроение на дежурните и почти ме изкараха виновен, че са ми разбили колата и че гумите ми ги няма. Пет човека ми казаха, че са видели патрулката, как прибира гумите ми и хваща извършителите, но в районното ми отговориха, че такова нещо няма. Е, как да имаш доверие на такива индивиди. И това е в София, а по-селата сигурно е страшно. Накрая ще накарат хората да се събират на групи с оръжие зада се защитават. После, като стане някакъв гаф, кой ще осъдят, познайте? Ще ми каже ли някой, какво стана с полицая застрелял циганин крадец? Едва ли не го изкараха най-гадния убиец. Просто в нашата държава мангалите имат повече права от нас. Не плащат нищо, пари им дават, че даже и чисто нови апартаменти. Много хора знаят, на какво приличат циганските блокове в Хаджи Димитър, да не говорим за този в Ямбол. Това село Мечка стана вече нарицателно за престъпно място, където никой не е защитен. Къде гледа власта и миналата и сегашната? Или циганските гласове са им по-важни от живота на старите хора по-селата.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 18 сеп 2013 17:38

Ако всички си вдигнете задниците и гласувате, независимо за кого, вместо да философствате, циганските гласове ще са нищожен процент на избори. Тогава държавните протекции над шибаната паплач ще паднат точно за 24 часа. Сами сме си виновни за всичко, което ни се случва, не се оплаквайте от политици, полицаи и прокурори, защото те са ТИПИЧНИ представители на "народа" ни.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 18 сеп 2013 18:14

angelofdeath написа:Досега три пъти съм търсил помощ от полицията и не получих нищо. Дори се наложи да изтърпя лошото настроение на дежурните и почти ме изкараха виновен, че са ми разбили колата и че гумите ми ги няма. Пет човека ми казаха, че са видели патрулката, как прибира гумите ми и хваща извършителите, но в районното ми отговориха, че такова нещо няма. Е, как да имаш доверие на такива индивиди. И това е в София, а по-селата сигурно е страшно. Накрая ще накарат хората да се събират на групи с оръжие зада се защитават. После, като стане някакъв гаф, кой ще осъдят, познайте? Ще ми каже ли някой, какво стана с полицая застрелял циганин крадец? Едва ли не го изкараха най-гадния убиец. Просто в нашата държава мангалите имат повече права от нас. Не плащат нищо, пари им дават, че даже и чисто нови апартаменти. Много хора знаят, на какво приличат циганските блокове в Хаджи Димитър, да не говорим за този в Ямбол. Това село Мечка стана вече нарицателно за престъпно място, където никой не е защитен. Къде гледа власта и миналата и сегашната? Или циганските гласове са им по-важни от живота на старите хора по-селата.

Докато има хора като iliyan, които защитават подобни боклуци, така ще е.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 сеп 2013 18:28

urkoto написа:
iliyan написа:[offtopic]Кой е шапкар бе ?! Никога не съм бил униформен и няма да бъде !!! Внимавай с квалификациите ![/offtopic]

Не си шапкар, ами папкаджия-клатикурец явно. То и затова като гледам по цял ден тероризираш форума в работно време. Ясно. Ей на това му се вика първа категория труд и ранно пенсиониране. Еваларка :idea:

Едит: А можеш ли да обясниш защо видимо се засегна като беше заподозрян за униформен??? Нали уж колегите това, колегите онова?

Кво лошо има да си униформен? Лошо е ако петниш униформата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 18 сеп 2013 21:28

Така е в България, трябват познати за всичко :oops:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 18 сеп 2013 21:29

Щеше да е новина, ако съдът беше пратил в затвора убийците, роми или не.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

pomiqr....

Мнениеот pomiqr.... » 18 сеп 2013 23:55

Red Warrior написа:Убийствата извършени от непрофесионалисти обикновено се разкриват до 24 часа. Не вярвам на мангалите акъла да им стига дотолкова да си прикрият следите, включително ДНК и т.н. Лошото е, че родният съд по корумпираност спори за първото място с родната полиция, така че нормалният гражданин не знае откъде му идва. :roll:

Викаш циганина дето краде кокошки дал 200 лв подкуп на съдията, който взема по 5 бона на месец ли :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”