.. мисля , че цялата дандания в темата до сега е показателна за това , че явно хората от форума се вълнуват от проблематиката , НО ..... не е лошо да се спазва някаква принципност...
.. да се защитават пламенно тези , които са изградени на базата информации , получени от този или онзи политически лидер , изказани по време на сутрешен блок е меко казано глупаво - политиците по цял свят са манипулативни твари както всички знаем , без значение дали са комунисти , либерали и прочие .... колко от вас са били в кухнята на политиката и са видели с очите си какво всъщност е ставало , договаряно и прочие .. аз си признавам , че не съм бил ... как тогава мога със сигурност да твърдя ,че Борисов бил гонил чуждите инвеститори 4 години , а това не се дължи на световната криза и факта , че България е в рисков район и в икономиката ни има огромно влияние Русия и нейните мекерета от БСП , а банковия сектор е много зависим от Гърция - една фалирала държава .. бил ли съм на заседанието , на което Борисов е казал - почваме да пречим на чуждите инвеститори - не , не съм бил ... но пък съм чувал коментари примерно от Йордан Цонев - от човек с неговата биография , захарче за кафето си не бих взел , та камо ли да повярвам и на дума , която казва ....
.... имало договорка между ГЕРБ и БСП - може и да има , но бил ли съм там , когато са я правили - не съм ... т.е. всичко което се говори по тази тема , може и трябва да се въприема като ХИПОТЕЗА , която може и да е грешна като цяло , просто защото няма източник от първа ръка .... всичко е на базата на изявления на този и ли онзи ..
.... протестите били инспирирани с цел да втърдят електората на БСП - логично като теория , но има нещо по притеснително от това - от години се води последователна кампания , с цел да се омаскарят всички по принцип , резултата от която е , че мислещите хора в активна възраст стават аполитични и не ходят да гласуват щото всички са маскари ... и кой печели от тази ситуация - партиите с електорати , за които няма значение кой какво говори - БСП и ДПС - едните са пенсионери , които въздишат по безплатните курорти и младостта си , другите дори и български не знаят добре и рядко гледат наши телевизии .... като прибавим и циганите , които се продават за по три кебапчета - честито както е казва на влюбените
.. и да - вота е обречен , но .. идеята на вота е друга - да покаже на Европа ,че правителството се крепи на Атака и да засили натиска върху БСП и ДПС за предсрочни избори с цел - да се махне Атака от схемата в следващия парламент ..
....НО .... за мен е изключително важно да се усмисли факта , че никой от нас не разполага с информация от първа ръка , че всичко на базата , на което си градим тезите е нещо , което сме чули по телевизии и вестници от профи политици или в най добрия случай коментатори от типа на бареков - т.е хора с доказано престъпно мислене и действия , хора зад , които стоят други хора , зад които може би стоят външи сили , и има огромна вероятност всичко да е дезинформация , дезинформация на дезинформацията и прочие кагебистки похвати с цел - никога да не сме наясно какво всъщност става или се крои ....
... затова мисля , че е добре да подхождаме внимателно и крайно недоверчиво към всичко , което се говори по телевизиите и вестниите , а същевремено с това да не се самоизяждаме , защото повечето от нас , сме в един и същ казан и ни готвят на бавен огън и не би трябвало да има значение кой точно ще ни изяде - щом ще ни ядат , всички са ни врагове без значение дали са комунисти , либерали или квито си поискате там .... нашата цел е да излезем от казана и да строшим главите на човекоядците .. пък после ще му мислим какво ще правим и как да направим така , че да не се появяват човекоядци отново ....
.... така е пичове ... проявете малко повече толерантност един към друг , въпреки различията .... щото когато водата в казан заври и усетим , че сме почти готови за ядене и виждаме с премрежен поглед онези край казана , които с пяна на уста чакат да ни хапнат сладко, сладко ... повярвайте ми .. различията между нас бързо бързо ще изчезнат .... мхм....