Лицата на Реформаторския блок

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джугашвили

Re: Лицата на Реформаторския блок

Мнениеот джугашвили » 17 сеп 2013 19:57

urkoto написа:
Thsmith написа:Щом червените боклуци се обаждат - нещата вървят в правилна посока.

Кратко, точно и ясно. Ако си същия човек за който си мисля от форума на дата - нормално. Поздрави.

А ако не е, няма да е нормално, така ли!
Последна промяна от джугашвили на 17 сеп 2013 20:00, променено общо 1 път.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 сеп 2013 20:00

urkoto написа:
Levski 1914 написа:След като изчетох всички коментари до тук, съм още по-убеден, че трябва да се гласува само за Реформаторския блок! Щом се започна такава кампания дори в спортен форум, значи червените боклуци са започнали да се насират!

Утре мисля да постна една тема с детайли относно практиките при платените драскачи. Нека да се знае от форума и такива хора да се познават отдалече. Такива като автора конкретно. Доскоро мислех и за Виали, но не съм сигурен вече, тъй като не се вписва напълно в профила.

Те поне са платени и знаят какво и защо пишат, а такива, като теб и градския, като слависта.. вие какво знаете?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 сеп 2013 20:06

Кашчей написа:
urkoto написа:
Levski 1914 написа:След като изчетох всички коментари до тук, съм още по-убеден, че трябва да се гласува само за Реформаторския блок! Щом се започна такава кампания дори в спортен форум, значи червените боклуци са започнали да се насират!

Утре мисля да постна една тема с детайли относно практиките при платените драскачи. Нека да се знае от форума и такива хора да се познават отдалече. Такива като автора конкретно. Доскоро мислех и за Виали, но не съм сигурен вече, тъй като не се вписва напълно в профила.

Те поне са платени и знаят какво и защо пишат, а такива, като теб и градския, като слависта.. вие какво знаете?

Знаем, че можем да си правим каквото си искаме и никой нищо не може да ни каже, още по-малко такива анонимки като тебе - най-много от напъни да ни пръднете на... сещай се ;)
На първото му се вика свободна воля, на второто му се вика да бъдеш над мнението на разни форумни палячовци ;)

П.С. Много ме накефи това ти гифче, поздравления за уменията ти - Изображение
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 17 сеп 2013 20:13

Thsmith написа:Щом червените боклуци се обаждат - нещата вървят в правилна посока.

За кои червени боклуци става въпрос? За тези от РБ ли? :mrgreen:
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 17 сеп 2013 20:15

dunavfc написа:
frente atleti написа:
dunavfc написа:
alexveselinov написа:
dunavfc написа:
alexveselinov написа:Този гнусен сбирщай РБ никога няма да влезе в Парламента,хората в България не са толкова тъпи за колкото ги смятат ;)

Дали,скоро гледал ли си социологическите проучвания ? За "съжаление" АТАКА е партията,която май няма да влезе скоро :oops:

Ти спомняш ли си колко и даваха на Кунева преди две-три години и не успя да влезе,същото ще се случи и с РБ.
Съвсем скоро хората ще оценят това което направи Волен за да има в България стабилност.Десните-неолиберални формации нямат бъдеще.

Кога,ще го "оценят" бе приятелю ? И какво направи ВС за да го оценим ? Не може да си националистическа партия и да подкрепяш етническа партия,забрави за тия филми,забрави за тия компромиси. За мен от 12 май насам,няма нормален симпатизант на АТАКА ( като идеологически ценности ) който да е останал верен на тази партия. А оправданието,как всичко било за да се остави ГЕРБ извън властта е толкова малоумно,че може да бъде втълпявано само в безумно ограничени и плитки глави. Утре АТАКА ще направи самостоятелно правителство в ДПС,само и само да не е примерно БСП на власт,пак ли ще бъде оправдано ?

Не може ли вчера ли се роди ? ВМРО бяха коалиция в СДС и гласуваха с ДПС това не е прецедент бе момче или тогава ви отърваше сега не -смешници герберасти !

Кога СДС са управлявали или са подкрепяли правителство съставено от БСП + ДСП или си говорим несмешен негербераст ?

1997г- като ОДС тук е ВМРО -коалиция с ДПС -БСП е опозиция смешко научи си историята !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 сеп 2013 20:17

P!nk fan написа:За кои червени боклуци става въпрос? За тези от РБ ли? :mrgreen:

Другарю кутевист, да не са почнали да ви плащат извънреден труд бе, синко? Нали смяната ти е от 12 до 8, айде изключвай лаптопа/излизай от служебния акаунт! :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 17 сеп 2013 20:17

P!nk fan написа:

За кои червени боклуци става въпрос? За тези от РБ ли? :mrgreen:

Мне, за теб примерно... И не смятам да се впускам в подробности да обяснявам.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 сеп 2013 20:17

1913 написа:
Кашчей написа:Аха.. а във всички други овцете са бели, мериносови, с тънък косъм.. Ясно!

Подобни умозаключения са удобни, но в тях няма и капка истина.

Дали може да се допитаме до хората в България кога са били принудени да излязат на улиците да протестират срещу безумието на управляващите?

1991 - след лукановата зима, когато нямаше дори храна и за хляб опашките започваха от 04:00
1993-94 - по време на беровото правителство, когато беше създадена организираната престъпност (мутрите)
1996-1997 - виденовата зима
2009 - по времето на станишев, когато милицията брутално преби хората на 14.01
2013 - в началото на тази година, когато протестите на хората за сметките бяха грубо подменени
2013 - назначението на пеевски и другите бандити отприщиха недоволството от първите дни на правителството

Само в един от случаите я няма партията-майка (и в този случай протестът беше срещу високите сметки, а не срещу правителството, това че доведе до оставка беше въпрос на други игрички), във всички други случаи протестите на хората са срещу нея и винаги се иска оставката на воденото от нея правителство. Какво има да се коментира повече, освен да се осъществява чиста проба демагогия...

Респект към мненията ти! От доста време не съм прочел от теб една лоша дума за една "друга" партия-вероятно ще се сетиш коя, защото е ясно кои са истинските врагове на България и ти си написал част от това, заради което те са такива, както и хората, които пряко или косвено ги подкрепиха да дойдат отново на власт. Жалко за съжаление, че хората, които подкрепяш не мислеха като теб, защото най-малкото можеше да се види, че точно те една лоша дума не видяха от тази "друга" партия...
Далеч съм от мисълта, че малко от хората тук, пък и не само биха се усетили, че неслучайно има такъв вой срещу едни хора, които тръгнаха срещу партиите на статуквото и които със стегнати мерки в много сфери се опитаха да ограничат крадците, кражбите и другите престъпления... Но няма как да покажеш на някой нещо вдясно, когато са му сложили шлем на главата, който позволява да се гледа само вляво...
Последна промяна от parvanoff на 17 сеп 2013 20:18, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 сеп 2013 20:18

urkoto написа:
Кашчей написа:
urkoto написа:

Знаем, че можем да си правим каквото си искаме и никой нищо не може да ни каже, още по-малко такива анонимки като тебе - най-много от напъни да ни пръднете на... сещай се ;)
На първото му се вика свободна воля, на второто му се вика да бъдеш над мнението на разни форумни палячовци ;)

П.С. Много ме накефи това ти гифче, поздравления за уменията ти - Изображение

Когато всеки прави каквото си иска и никой не може да му пръдне... е анархия, а тя няма нищо общо с демокрацията и реда.

ПП- Това е мой редактиран гиф, но ще го приема . Поне е направено като хората :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 17 сеп 2013 20:19

Да продължим започнатото, уважаеми демократи и демократки, довчерашни другари и другарки! :mrgreen:

Корман Исмаилов - безспорният гарант за развитието на братските отношения с демократична Турция

Изображение

http://politics.actualno.com/Korman-Ismailov-e-dovolen-ot-podkrepata-na-Erdogan-news_434284.html

Лидерът на Народната партия за свобода и достойнство (НПСД) Корман Исмаилов заяви днес в Кърджали, че се гордее с подкрепата на турското правителство и че няма причини да смята за грешка снимката си с турския премиер Реджеп Ердоган, разпространявана по време на предизборната кампания,
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”