Т. нар. бунтовници за уж справедливост и демокрация в Египет и Сирия убиват всеки попаднал им християнин. Бунтовниците безчинстват над християнското население и горят църкви, докато западните медии си мълчат и не споменават този геноцид над нашите братя. Свещеници биват обезглавявани, а главите им забивани на кол за назидание. Там никакви хелзински комитети не работят, защото бунтовниците са под протекцията на американските узурпатори.
В Саудитска Арабия (най-големият сюзник на САЩ) християнството е забранено, а проповедите се наказват със смърт. Няма нито един свещеник, нито една църква, а в Европа ние трябва да търпим тези фанатици и да зачитаме правата им. Защо ние трябва да търпим забулените им жени? Защо ги оставяме да завладяват Родопите с фанатиците им?
Обявеният за едва ли не дявол Хафез ал-Асад приютява в Сирия над 350 хил. християни от Ирак по време на американската инвазия в Ирак, след която мюсюлманските фанатици започват война срещу християнското население.
Никак не е случаен фактът, че съденият в България за проповядване на ислямизъм (и организатор на онези ислямистки шествия в Пазарджик) – Моафак Ал-Асаад, е братовчед на командира и лидера на Свободната сирийска армия, Риад Ал-Асаад. Цялата им фамилия е свързана с Мюсюлманските братя. Е, как да им повярваш, че са “светска” армия и борци за “свобода”? Свобода ли?
В Алепо, на територия завладяна от Сирийската свободна армия или т.нар. бунтовници има ПАЗАР ЗА РОБИ, в който се продават отвлечени млади юноши и деца, които стават жертва на перверзници. Можете ли да повярвате, че подобно нещо съществува в модерни времена?
На всичкото отгоре, саудитския духовник Ясир Ал-Ажлауни издаде фатва, с която разрешава изнасилванията на несунитски жени от страна на т.нар. бунтовници. Това не е единичен случай. Непрекъснато се чуват заплахи и се издават фатви от салафитски духовници, които призовават примерно да се заколят всички алауити и да се хвърлят за храна на кучетата.
Мислите ли, че това е нормално? Защо ние трябва да сме толерантни към тях, за да издебаталстват след това над нас ли? Никой мюсюлманин не трябва да бъде допускан да живее на българска територия, а и европейска, ако искаме да оцелеем, защото паразитите се множат много по-бързо от нас и ни асимилират.
Очаквайте конфликти и в Нигерия на религиозна основа. Мюсюлманския фанатизъм постепенно завладява света, докато християнския свят спазваме законите и им подаваме ръка, за да ни я изядат. Русия в този момент е единствената християнска държава, която вижда заплахата и подава ръка на Асад.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rAtIy551L_o&feature=player_embedded[/youtube]
Видео: В Египет и Сирия избиват християни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Видео: В Египет и Сирия избиват християни
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6slCxe34z5k[/youtube]
-
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o2dd7mk5Dig[/youtube]
-
- Контакти:
Какво искаш от душевно болни цигани ....... смърт за тия
Абсолютно е прав "колегата" ,че в момента на много места по света има геноцит спрямо християните.Рано или късно това ще избие някъде
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Хахахаха ДОБРО УТРО. Какво очаквате от Египет с Мюсюлманското братство? Което по време на диктатурата на Мубарак беше забранено. Какво очаквате от противниците на Асад, като голяма част от тях са си джихадисти и това въобще не е тайна?
Това е в името на демокрацията пич. Само мръсен диктатор като Асад, Саддама или другите може да забрани демократичното право на ислямистите да продават хора на пазара!!
Ко речи? Да очакваме НОВИ конфликти в Нигерия на религиозна основа искаш да кажеш ми се струва. Защото ако се случи няма да им е за сефте.
Тук не си 100% прав. Не са проблем ВСИЧКИ мюсюлмани, а само ония с пяна на устата. Аз лично като противник на религията като идея търпя еднакво добре умерени християни и умерени мюсюлмани. Ако просто си вярват мирно и кротко в Господа, Аллаха и Свещенния полилей не ми пречат. Но не мога да дишам фанатиците и от двете породи, които едва ли не смятат за хора само представителите на своите.
В Алепо, на територия завладяна от Сирийската свободна армия или т.нар. бунтовници има ПАЗАР ЗА РОБИ, в който се продават отвлечени млади юноши и деца, които стават жертва на перверзници. Можете ли да повярвате, че подобно нещо съществува в модерни времена?
Това е в името на демокрацията пич. Само мръсен диктатор като Асад, Саддама или другите може да забрани демократичното право на ислямистите да продават хора на пазара!!
Очаквайте конфликти и в Нигерия на религиозна основа.
Ко речи? Да очакваме НОВИ конфликти в Нигерия на религиозна основа искаш да кажеш ми се струва. Защото ако се случи няма да им е за сефте.
Мислите ли, че това е нормално? Защо ние трябва да сме толерантни към тях, за да издебаталстват след това над нас ли? Никой мюсюлманин не трябва да бъде допускан да живее на българска територия, а и европейска, ако искаме да оцелеем, защото паразитите се множат много по-бързо от нас и ни асимилират.
Тук не си 100% прав. Не са проблем ВСИЧКИ мюсюлмани, а само ония с пяна на устата. Аз лично като противник на религията като идея търпя еднакво добре умерени християни и умерени мюсюлмани. Ако просто си вярват мирно и кротко в Господа, Аллаха и Свещенния полилей не ми пречат. Но не мога да дишам фанатиците и от двете породи, които едва ли не смятат за хора само представителите на своите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Избиват се християни с помощта на САЩ - държава, "която се бори за мир и справедливост и въобще не спонсорира радикални ислямисти".
Tия гадове налагат пълен геноцид над християните!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Абе, да се забрани и да се преследва от закона всякакъв вид религия и тва е. Заради различни религии, толкова народ са се погубили, че се оказва, че това е най-големия враг на човечеството. Рака не е взел толкова жертви, колкото религията. И коран и библия и всякаква друга религия е създадена от човек, за да разединява и унищожава човечеството, да предизвиква войни. И за какво ми е точно религия, за какво служи, каква е ползата ? Вярата в Бог, или Алах, или каквото и да било, което никой не е виждал, да ме крепи духовно ли ? А защо да не вярвам в нещо друго, което да ме крепи духовно а трябва да ми се натрапва нещо точно определено и в същото време неопределено !? Ако си въобразявам, че съществува Господ, по леко ли ще живея ? Не мисля !
За мен, да си говориш с Господ е също толкова ненормално, колкото и Господ да ти говори. Можеш да си силен духом и без да вярваш в дядо Коледа, защото духът на човек се поддържа висок от хората около него а не от измишльотини, налагащи се незнайно защо.
За мен, да си говориш с Господ е също толкова ненормално, колкото и Господ да ти говори. Можеш да си силен духом и без да вярваш в дядо Коледа, защото духът на човек се поддържа висок от хората около него а не от измишльотини, налагащи се незнайно защо.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Reckless написа:Абе, да се забрани и да се преследва от закона всякакъв вид религия и тва е. Заради различни религии, толкова народ са се погубили, че се оказва, че това е най-големия враг на човечеството. Рака не е взел толкова жертви, колкото религията. И коран и библия и всякаква друга религия е създадена от човек, за да разединява и унищожава човечеството, да предизвиква войни. И за какво ми е точно религия, за какво служи, каква е ползата ? Вярата в Бог, или Алах, или каквото и да било, което никой не е виждал, да ме крепи духовно ли ? А защо да не вярвам в нещо друго, което да ме крепи духовно а трябва да ми се натрапва нещо точно определено и в същото време неопределено !? Ако си въобразявам, че съществува Господ, по леко ли ще живея ? Не мисля !
Много точно казано, ама не такива като теб са мнозинството. Само с последното ти изречение не съм особено съгласен: духът на човек се поддържа силен предимно не от хората около него, а от неговото желание да бъде силен. Викат му воля. Може да се каже.. че за наистина силния духом човек.. той сам си е бог.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein