Безкомпромисен написа:Този комунистически престъпник Милен Илиев наименовал се на Миленин да не беше, дето комунистите от Нова Телевизия ни поканиха в едно предаване да гостувам с това същество и 80% му даваха думата да зомбира народа с болшевизъм комунизъм? ГЕРБ и Деформаторски блок са ваши хора неуважаеми комуняги!
500 лв ги е взе комунистическата медия СКАТ, не аз!Да уточня,, защото комунистическите медии за манипупация и дезинформация изкривяват истината! Искът ми беше за 10 000 лв и не ги исках за себе си а "Да ги дари на детски хандбален спортен клуб или на Българска Антикомунистическа партия" като това ще му е единственото нещо, което е направил за антикомунизма! В предаването Безкомпромисно я има цялата истина!
Г-не, аз не съм престъпник. От къде я имате тази информация? Никога в живота си не съм бил осъждан. Защо иамте такова негативно отношение към света? Бъдете добър и мислете позитивно и едва тогава ще започнат да Ви се случват хубави неща. Нито ГЕРБ, нито Реформаторския блок, нито никоя партия в момента няма нищо общо с БКП и първоначалната и идея за благото на народа. Всички комунисти милеещи за социума постепенно бяха изхвърлени от вихрушката сложене по върховете на етажите на властта от империалистите, които искат да сме техни роби. Погледнете отвъд, защото погледът Ви не стига по далеко от носа Ви. Аз уважавам Вашата борба и ценности въпреки че не отговарят на моите идеали, постъпете и Вие като мен и ще видите, че животът Ви ще стане по-лесен.