Програмата на Реформаторския блок

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

milenin.iliev
Контакти:

Re: Програмата на Реформаторския блок

Мнениеот milenin.iliev » 15 сеп 2013 14:21

Безкомпромисен написа:Този комунистически престъпник Милен Илиев наименовал се на Миленин да не беше, дето комунистите от Нова Телевизия ни поканиха в едно предаване да гостувам с това същество и 80% му даваха думата да зомбира народа с болшевизъм комунизъм? ГЕРБ и Деформаторски блок са ваши хора неуважаеми комуняги!

500 лв ги е взе комунистическата медия СКАТ, не аз!Да уточня,, защото комунистическите медии за манипупация и дезинформация изкривяват истината! Искът ми беше за 10 000 лв и не ги исках за себе си а "Да ги дари на детски хандбален спортен клуб или на Българска Антикомунистическа партия" като това ще му е единственото нещо, което е направил за антикомунизма! В предаването Безкомпромисно я има цялата истина!

Г-не, аз не съм престъпник. От къде я имате тази информация? Никога в живота си не съм бил осъждан. Защо иамте такова негативно отношение към света? Бъдете добър и мислете позитивно и едва тогава ще започнат да Ви се случват хубави неща. Нито ГЕРБ, нито Реформаторския блок, нито никоя партия в момента няма нищо общо с БКП и първоначалната и идея за благото на народа. Всички комунисти милеещи за социума постепенно бяха изхвърлени от вихрушката сложене по върховете на етажите на властта от империалистите, които искат да сме техни роби. Погледнете отвъд, защото погледът Ви не стига по далеко от носа Ви. Аз уважавам Вашата борба и ценности въпреки че не отговарят на моите идеали, постъпете и Вие като мен и ще видите, че животът Ви ще стане по-лесен.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 15 сеп 2013 14:36

milenin.iliev написа:
Безкомпромисен написа:Този комунистически престъпник Милен Илиев наименовал се на Миленин да не беше, дето комунистите от Нова Телевизия ни поканиха в едно предаване да гостувам с това същество и 80% му даваха думата да зомбира народа с болшевизъм комунизъм? ГЕРБ и Деформаторски блок са ваши хора неуважаеми комуняги!

500 лв ги е взе комунистическата медия СКАТ, не аз!Да уточня,, защото комунистическите медии за манипупация и дезинформация изкривяват истината! Искът ми беше за 10 000 лв и не ги исках за себе си а "Да ги дари на детски хандбален спортен клуб или на Българска Антикомунистическа партия" като това ще му е единственото нещо, което е направил за антикомунизма! В предаването Безкомпромисно я има цялата истина!

Г-не, аз не съм престъпник. От къде я имате тази информация? Никога в живота си не съм бил осъждан. Защо иамте такова негативно отношение към света? Бъдете добър и мислете позитивно и едва тогава ще започнат да Ви се случват хубави неща. Нито ГЕРБ, нито Реформаторския блок, нито никоя партия в момента няма нищо общо с БКП и първоначалната и идея за благото на народа. Всички комунисти милеещи за социума постепенно бяха изхвърлени от вихрушката сложене по върховете на етажите на властта от империалистите, които искат да сме техни роби. Погледнете отвъд, защото погледът Ви не стига по далеко от носа Ви. Аз уважавам Вашата борба и ценности въпреки че не отговарят на моите идеали, постъпете и Вие като мен и ще видите, че животът Ви ще стане по-лесен.

Когато Българската Антикомунистическа Партия дойде а власт всички членове на престъпната терористична банда БКП,както и всички безпартийни комунисти която е терористична организация извършила атентата в църквата Свети крал днес Света Неделя на 16 Април 1925г. ще бъдат съдени и осъдени по затворите и концлагерите!Аз комунистически престъпници не уважавам! България е Царство , законна е Търновската конституция, която през 1946 г. вие комуноидите незаконно унищожихте!
Последна промяна от Безкомпромисен на 15 сеп 2013 14:45, променено общо 2 пъти.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 15 сеп 2013 14:41

milenin.iliev написа:

Това да не е същия индивид, дето се сприятели с еврео-нациста Боян Станков?

Христо Кабакчиев
Контакти:

Мнениеот Христо Кабакчиев » 15 сеп 2013 14:42

Безкомпромисен написа:Когато Българската Антикомунистическа Пария дойде а власт всички членове на престъпната терористична банда БКП,както и всички безпартийни комунисти която е терористична организация извършила атентата в църквата Свети крал днес Света Неделя на 16 Април 1925г.!

Господин ненормалнико, това изречение няма смисъл, липсва и глагол! Кукувица!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 сеп 2013 14:52

Христо Кабакчиев написа:
Безкомпромисен написа:Когато Българската Антикомунистическа Пария дойде а власт всички членове на престъпната терористична банда БКП,както и всички безпартийни комунисти която е терористична организация извършила атентата в църквата Свети крал днес Света Неделя на 16 Април 1925г.!

Господин ненормалнико, това изречение няма смисъл, липсва и глагол! Кукувица!

Това е Георги Жеков-"Лустрацията".Малко е да се каже ненормалник :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2013 15:39

P!nk fan написа:
dunavfc написа:
- ЕВН - 2005 год.
- ЧЕЗ - 2004 год.
- ЕОН - 2000 год.

А кое правителство продаде остатъчните държавни дялове в трите ЕРП-та? Май на герберастите не им отърва цялата истина. :mrgreen:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Не наблягаш на това,кой продаде почти всичко от на трите ЕРП,а кой е продал остатъците,YES !
Утре ще те нападнем теб,трима човека,два от тях ще те смачкат от бой,ще ти счупят краката,ръцете,носа и ще ти извадят далака,аз само ще ти ударя един шамар и вината ще е в мен така ли ?

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 15 сеп 2013 15:47

Много е забавно да четеш глупостите на смачкани малки човечета, които си мислят, че знаят всичко. Продължавайте да си пишете съчиненията, че няма нищо интересно по телевизията и трябва по-умните от вас да се забавляваме! :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 сеп 2013 16:23

Глупав, по-глупав, най-глупав -> комунист.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 15 сеп 2013 16:31

Безкомпромисен написа:
doktora25 написа:Съгласен съм общо взето с точките. Бих добавил и
11. Премахване от учебниците по история факта, че Русия ни е освободила от турците.

Да не забравяме, че ние си купуваме свободата до последната копейка!
Май не си разбрал или не ти се иска точно болшевишките власти опрощават дълга ни - тези лъжи си ги разправяй в лудницата !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2013 16:41

milenin.iliev написа:
Безкомпромисен написа:Този комунистически престъпник Милен Илиев наименовал се на Миленин да не беше...

Г-не, аз не съм престъпник. .......

Ей сега си е*а майката ... :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”