Човекът, разкрил измамата на атентата от 11 септември е убит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Човекът, разкрил измамата на атентата от 11 септември е убит

Мнениеот BadBoy » 13 сеп 2013 19:36

CTAHKO написа:
BadBoy написа:Пхахах нерде автомобил, нерде две 100 етажни сгради :lol:

По-голямо количество взрив, пръснат на повече места :!: Това е разликата и това се вижда от кадрите на не един или два филма ;) Все пак не ми отговори на въпроса за третата сграда 8-) Не се опитвай да изместваш въпроса ми ;)

Наясно ли си, колко детонатора са нужни и как се контролират по мобилен начин за части от секундата?
Третата сграда може да падне по редица причини, една от тях е сеизмологичната.

Подготовката за взривяване на една сграда трае от порядъка на 2-3 месеца, но явно при теб става за 4-5 часа през ноща
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

pomiqrat_se_zavarna

Мнениеот pomiqrat_se_zavarna » 13 сеп 2013 19:39

Adrian Monk написа:Никое добро дело не остава ненаказано... 8-)
П.П. Между другото, бях чел някъде, че на 11 септември в сградата на СТЦ не е имало нито един евреин.

Много глупости четеш. В него момент на работа все още не са били всички 50 хил. човека, а само 14 хил. Или 36 хил. са евреи?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 сеп 2013 19:41

BadBoy написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:Пхахах нерде автомобил, нерде две 100 етажни сгради.

По-голямо количество взрив, пръснат на повече места! Това е разликата и това се вижда от кадрите на не един или два филма ;) Все пак не ми отговори на въпроса за третата сграда 8-) Не се опитвай да изместваш въпроса ми ;)

Наясно ли си, колко детонатора са нужни и как се контролират по мобилен начин за части от секундата?

Подготовката за взривяване на една сграда трае от порядъка на 2-3 месеца, но явно при теб става за 4-5 часа през ноща

:lol: :lol: :lol:
За другите сгради и небостъргачи в близост, няма сеизмологична причина, а само за нея,така ли :lol: Сега кажи другите причини :lol: Давай смело 8-)

П.П. Колко време мислиш, че се е подготвяла тази операция 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 13 сеп 2013 19:44, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 сеп 2013 19:43

CTAHKO написа:За другите сгради и небостъргачи в близост, няма сеизмологична причина, а само за нея,така ли :lol: Сега кажи другите причини :lol: Давай смело 8-)

Няма как да се вържа на акъла ти особено при положение, че взривяване на кола е равно на взривяване на WTC :lol:
Дерзай
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

pomiqrat_se_zavarna

Мнениеот pomiqrat_se_zavarna » 13 сеп 2013 19:44

Тоя е някакъв супер изперкъл. Да убие децата си, за да кажат след смъртта му, че е бил прав.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 сеп 2013 19:46

Защо е необходимо сами да взривяват сградите? Не съм специалист, но предполагам, че ударът на самолет е напълно достатъчен да я събори.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

pomiqrat_se_zavarna

Мнениеот pomiqrat_se_zavarna » 13 сеп 2013 19:47

Tommi написа:Защо е необходимо сами да взривяват сградите? Не съм специалист, но предполагам, че ударът на самолет е напълно достатъчен да я събори.

Конспиратрорите твърдят, че е взривена.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 сеп 2013 19:49

BadBoy написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:Пхахах нерде автомобил, нерде две 100 етажни сгради :lol:

По-голямо количество взрив, пръснат на повече места :!: Това е разликата и това се вижда от кадрите на не един или два филма ;) Все пак не ми отговори на въпроса за третата сграда 8-) Не се опитвай да изместваш въпроса ми ;)

Добре пич,разбирам опита ти да ни покажеш че разбираш от взривове.Тогава/тъй като аз съм пълен лаик по темата/ще те помоля ад ни обясниш как точно се взривява дадена сграда и какви точно консумативи за това са необходими.Ще прочета,ще помисля,ще направя някои справки и ще ти отговоря как точно са постъпили бомбаджиите в СТЦ.Като имаме база по която да си градим тезите,ще е по добре и за нас и за теб ако искаш да ни обориш идеите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 сеп 2013 19:49

BadBoy написа:
CTAHKO написа:За другите сгради и небостъргачи в близост, няма сеизмологична причина, а само за нея,така ли :lol: Сега кажи другите причини :lol: Давай смело 8-)

Няма как да се вържа на акъла ти особено при положение, че взривяване на кола е равно на взривяване на WTC :lol:
Дерзай

Не бе споко ;) Сеизмологичните вълни дейставт избирателно :lol: Избират си кои сгради да ударят и кои да ги прескочат :lol: Чети момче, чети :!: Ако беше ходил в казарма, щеше да знаеш малко повече за военните боеприпаси, но уви ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 13 сеп 2013 19:50

Само пълен дебил би могъл да вярва, че някакъв брадат чичко от пещерите на Афганистан е планирал, организирал и изпълнил ударите от 11.09. !
При това действието се развиваше в най-напредналата в технологично отношение и хвърляща трилиони долари за отбраната си държава.
Днес 12 години по-късно е сигурно само едно: най-големите печеливши от ударите на 11.09. се оказаха .... САЩ и НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД.
Чрез така наречените "атентати" американското правителство оправда бруталната си военна инвазия в Афганистан, а по-късно и в Ирак.
Заради тези "атентати" на света бяха наложени нечувани "мерки за сигурност" и ограничения на гражданските и човешки права, каквито световната общественост нямаше да приеме при други условия.
Дали ударите срещу кулите близнаци бяха извършени от американските тайни служби или от подопечната им организация "Ал Кайда", или от едните и другите в сътрудничество, това няма никакво значение.
11.09. обаче е най-голямата измама за 21 век и една от най-големите в цялата човешка история !

Жалко за този достоен американец и неговите деца ! :(
Последна промяна от viali69 на 13 сеп 2013 19:52, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”