Човекът, разкрил измамата на атентата от 11 септември е убит
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Човекът, разкрил измамата на атентата от 11 септември е убит
Ако не ме лъже паметта, няколко месеца след атентата експерти по събаряне на сгради обясниха как стават нещата с което до голяма степен разкриха умишленото събаряне на кулите. Никой не обясни от къде, какви и защо се чуват експлозии в ниските етажи, миг преди да рухнат. Не съм фен на конспиративните теории, но това смърди от километри. Ако САЩ успяват да убедят малоумната си нация че те са борци за свобода и мир , нас ще трябва нещо друго да ни кажат. Държава която харчи МИЛИАРДИ за военни операции, не може да се справи с един човек който се крие в пещера. После пък се оказа че не било пещера, ами някаква си къщичка с десетина стаи, прислуга, няколко жени итн итн. Този компютърен герой в никакъв случай нито е терорист нито пък са искали да го убиват. Връзките на семейството Бен Ладен със фамилията на Буш са достатъчно доказателство за това. Един от братята му е милиардер и живее близо до Женевското езеро, а другия се крие в пещера и се бори със световния окупатор. Смях в залата. Някога ще излезе истината, дано доживеем да разберем каква е тя !
Adrian Monk написа:Никое добро дело не остава ненаказано...
П.П. Между другото, бях чел някъде, че на 11 септември в сградата на СТЦ не е имало нито един евреин.
Четох, че единственият пострадал евреин е бил пожарникар.
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
Прави ми впечатление, че доста хора в този форум нямат дори бегла представа за значението на думите "факт" и "доказателство".
Хубаво ще е някой път да разгледат тълковния речник.
Хубаво ще е някой път да разгледат тълковния речник.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Навсякъде по света ще ти светят маслото ако се ровиш много-много.
Човекът очевидно е попаднал на нещо, може и да е не е било за 9 11 точно. Има и вероятност наистина да е бил с психически проблеми човекът.
Иначе и мен теорията с араби със самолети доста силно ме съмнява.
Дори и талибаните наистина да са замесени.... тия кули наистина паднаха като при перфектно контролирано събаряне чрез взрив . 

Иначе и мен теорията с араби със самолети доста силно ме съмнява.

CTAHKO написа:Човешкият живот го нямат за нищо
кои?
Между другото, как се поставят взривни материали на място, което се посещава ежедневно от хиляди, преди да пишете мислете?
За да има контролирани взривове, трябва да се гръмнат основни носещи елементи, е аджеба като пробиваха дупки в стените и поставяха взрив и кабели, никой ли не ги видя?
Последна промяна от BadBoy на 13 сеп 2013 18:51, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:CTAHKO написа:Човешкият живот го нямат за нищо
кои?
Ти как мислиш

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- botevist_75
- Контакти:
Може би. Обаче,когато тръгваш да убиваш някой,който знае нещо,което не трябва да знае,го правиш преди да се е разприказвал. После какъв е смисъла,освен да привлчеш ненужно внимание върху себе си.
А загинали ескимоси имало ли е?
Adrian Monk написа:Никое добро дело не остава ненаказано...
П.П. Между другото, бях чел някъде, че на 11 септември в сградата на СТЦ не е имало нито един евреин.
А загинали ескимоси имало ли е?
Последна промяна от botevist_75 на 13 сеп 2013 18:56, променено общо 2 пъти.
CTAHKO написа:BadBoy написа:CTAHKO написа:Човешкият живот го нямат за нищо
кои?
Ти как мислиш
Разумните хора търсещи дискусия не отговарят на въпросите с въпрос.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
BadBoy написа:CTAHKO написа:Човешкият живот го нямат за нищо
кои?
Между другото, как се поставят взривни материали на място, което се посещава ежедневно от хиляди, преди да пишете мислете?
За да има контролирани взривове, трябва да се гръмнат основни носещи елементи, е аджеба като пробиваха дупки в стените и поставяха взрив и кабели, никой ли не ги видя?
Тези които са ги видели/ако са разбрали че има нещо съмнително и са доложили комуто трябва/,вече не са между живите.А и при планирана акция на ЦРУ примерно,дали няма да е наредено и изпипано всичко в детайли?Значи според теб на такива места не се правят планирани ремонти?Или примерно не могат да "работят" вечерта за отстраняване на някаква належаща повреда,или планов ремонт...Обяснения има хиляди,така че пробвай с друг въпрос.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"