Носталгичен кът II: Спомени от първия учебен ден

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: Носталгичен кът II: Спомени от първия учебен ден

Мнениеот shumkar_44 » 12 сеп 2013 22:51

Siegfried написа:Шумкар, на първия учебен ден изпълни ли едно стихотворенийце в чест на Ленин ?

Точно в онзи ден -не. Иначе един път предадох такова стихче за Ленин на другарката Серафимова, че в изблик на разчувственост моментално ме предложи за преместване в по-горното отделение. Разбира се, директорът отхвърли предложението като неоснователно и прибързано, ала все пак ме дари с половин шоколад "Крава", който си запазих за специален случай.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 сеп 2013 23:00

Първият ми учебен ден:1993г. Спомени...бегли,но по-важното е,че всичко от този ден е документирано на видеокасета :)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 12 сеп 2013 23:02

shumkar_44 написа:
Siegfried написа:Шумкар, на първия учебен ден изпълни ли едно стихотворенийце в чест на Ленин ?

Точно в онзи ден -не. Иначе един път предадох такова стихче за Ленин на другарката Серафимова, че в изблик на разчувственост моментално ме предложи за преместване в по-горното отделение. Разбира се, директорът отхвърли предложението като неоснователно и прибързано, ала все пак ме дари с половин шоколад "Крава", който си запазих за специален случай.

Вкусен ли беше шоколадът :?: :?: :?:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 12 сеп 2013 23:16

Помня само,че бях намръщен.Това е :mrgreen: !

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 сеп 2013 23:18

Siegfried написа:Вкусен ли беше шоколадът :?: :?: :?:

Mоже специалният случай да не е дошъл още и шоколадът да си отлежава в долапа на Шумкаря :lol:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 12 сеп 2013 23:19

На първия си учебен ден за пръв път изпих две бири.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 12 сеп 2013 23:21

Siegfried написа:Вкусен ли беше шоколадът :?: :?: :?:

Това, с ръка на сърцето, бе най-вкусният шоколад, който някога съм вкусвал! Предполагам, че ако прелестният черноморски залез бе храна, тя щеше да има именно такъв вкус.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 12 сеп 2013 23:25

shumkar_44 написа:
Siegfried написа:Вкусен ;) ли беше шоколадът :?: :?: :?:

Това, с ръка на сърцето, бе най-вкусният шоколад, който някога съм вкусвал! Предполагам, че ако прелестният черноморски залез бе храна, тя щеше да има именно такъв вкус.

Шумкар, Ленин би те потупал по рамото и би ти се усмихнал като солнышко след дългата мразовита нощ!
Също така би ти закачил одна красная звëздочка на фуражката.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 13 сеп 2013 00:16

stn написа:На първия си учебен ден за пръв път изпих две бири.

Какви две бири бре, сополанко смешний? Тогава бирите са били по-големи и от теб,а да не говорим че от една чаша бира и си бил сънчо вече.
От първия учебен ден имам малко ,но доста ценни спомени.Помня класната ни ръководителка как под строй(всеки с другарче под ръчичка) ни заведе в класната стая, а там на дъската бяха нарисувани( с цветни тебешири) народни приказни герои и имаше надпис "Добре дошли ,първокласници!" Няма как да го забравя този ден,защото тогава срещнах и първите си любовни трепети.
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 13 сеп 2013 00:51

Ех, спомени... Моят първи учебен ден беше през далечната вече 1995 г.
Много исках да тръгна на училище и бях много щастлива - с бяла ризка, поличка и червени лачени обувчици с панделка, които още има шанс да са нейде на село.
Можех да чета от 4-5-годишна, та това ми даваше голяма преднина пред съучениците. Помня обаче, че видях голям зор, докато се науча да пиша ръкописно "Ъ". :lol:
Зимата пък с децата се пускахме с найлон по заледения баир наблизо. Лятото играехме в двора. Беше прекрасна година, една от най-хубавите в живота ми.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”