Бойко Борисов дава рекордна премия при победа над Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Бойко Борисов дава рекордна премия при победа над Ботев

Мнениеот dzhambov » 12 сеп 2013 22:37

Thurman Murman написа:
dzhambov написа:
Thurman Murman написа:
kubik написа:Победа за отбора на Пловдив над мюсюлманските орди!

И аз така мисля. Трябва да бием тия, дето се събират редовно на Джумая джамия да удрят чела в земята.

Пробвай нещо друго,всички знаят кои са турците

Ами обикновенно точно турците ходят на Джумая джамия! И тая събота щели да се събират там...

След това тръгвали на някакви шествия, дето тоя път щели да минават първо през Понеделник пазара, след това през Аджисана и оттам да излязат на Източен...

Продължавай да пробваш

Потребителски аватар
don_diego
Контакти:

Мнениеот don_diego » 12 сеп 2013 22:39

Тия вече почнаха да изпушват ... Единия ми цитира Блиц (единствената по-долна медия от ТВ7), на другия Наско Узунов му бил казал ...
КАКВА СЪДБААААААА ...
С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ ... 1926 !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 сеп 2013 22:40

Thurman Murman написа:

И аз така мисля. Трябва да бием тия, дето се събират редовно на Джумая джамия да удрят чела в земята.

Ние се събираме в градинката,не пред джамията,щото пред джамията, охраната е кофти :arrow: http://prikachi.com/images.php?images/649/5938649V.jpg
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 12 сеп 2013 22:41

Ванко_Ултраса написа:Какъв Велин и Узунов те гонят,ве човек?!
Ти сега наистна ли си мислиш,че Велин и Узуна по цял ден се чудят,какво да правят и си пускат слухове, за да се
намират на работа?!Това,че е намесена медия, като Близ, а знаеш много добре,кой държи агенция Близ е достатъчно смехотворно, за да се хванат дори и слабоумните.
Кажи ми честно сега, ти вярваш ли,че Бойко ще извади 50 000лв. за Локомотив Пловдив?
И защо ще го прави? С каква цел?
Ей, Богу съвсем изперкаха тия жълтури покрай това дерби.

Със сигурност Наско Узунов и Нежния имат сметка да пускат слухове, че Бойко Борисов помага на Локомотив или прави всичко възможно да му помогне, защото това е част от политическите игри на първия и бизнесинтересите на втория, но едва ли точно преди дербито е момента да коментираме тези неща.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 12 сеп 2013 22:44

Те хубаво жълтити са изпляскали, ама и черно-белите хич не са. Аз да попитам сега, щото нали съм фен на отбора на дпс, за тях ли да гласувам или за бойко? Изобщо някой от пишещите тук и другаде, познава ли жълтур, който да е гласувал за дпс? И ако имаше грам истина в тая нелогична и злобна пропаганда, дали дпс щеше да е с такива резултати в Пловдив? Понеже Ванко призовава за мисъл нас, дали и някои от вас не трябва да потърсят логика в повтаряните фрази, дело на Иги и компания?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2013 22:44

Модератор ЛокоПД написа:
Thurman Murman написа:

Ние се събираме в градинката,не пред джамията,щото пред джамията, охраната е кофти :arrow: http://prikachi.com/images.php?images/649/5938649V.jpg

Цял живот фотошопски колажи и един и същ репертоар.

А истината е някъде там...

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 12 сеп 2013 22:45

dzhambov написа:
T&T написа:
Thurman Murman написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Поредната лъжа :arrow:

Дали е лъжа не знам, но е факт, че Насьо Узунов го говори наляво-надясно из града. А за незапознатите, административният директор на "неподвластните" в момента е общински съветник от квотата на Герб.

Естествено че е лъжа щом Наско Узунов го разправя наляво и надясно. Узунов има полза от такива лъжи, защото на следващите избори ще каже на феновете на Локомотив: "Ето Бойко ви помогна, сега помагайте и вие!" и по този начин ще привлече гласове за себе си и ГЕРБ.

Ти уж си по-наред с главата,ти сериозно ли?Следващите избори може да са след 3,5 години,значи ли,че до тогава само това ще разправя Узунов и до тогава само ще ви бием ?

Много съм сериозен, когато става въпрос за политиканстване за сметка на феновете, но както казах в по-горен пост това не е тема за разговор преди дербито.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 12 сеп 2013 22:47

T&T написа:
dzhambov написа:
T&T написа:
Thurman Murman написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Поредната лъжа :arrow:

Дали е лъжа не знам, но е факт, че Насьо Узунов го говори наляво-надясно из града. А за незапознатите, административният директор на "неподвластните" в момента е общински съветник от квотата на Герб.

Естествено че е лъжа щом Наско Узунов го разправя наляво и надясно. Узунов има полза от такива лъжи, защото на следващите избори ще каже на феновете на Локомотив: "Ето Бойко ви помогна, сега помагайте и вие!" и по този начин ще привлече гласове за себе си и ГЕРБ.

Ти уж си по-наред с главата,ти сериозно ли?Следващите избори може да са след 3,5 години,значи ли,че до тогава само това ще разправя Узунов и до тогава само ще ви бием ?

Много съм сериозен, когато става въпрос за политиканстване за сметка на феновете, но както казах в по-горен пост това не е тема за разговор преди дербито.

Така де,обаче не отговори.До изборите(когато и да са)само ще бием ли?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 сеп 2013 22:49

джони написа:
Интересна новина долетя от нашия кореспондент в Пловдив – футболистите на местния Локомотив ще си поделят допълнителна премия от 100 000 лева при победа над “Ботев”. Новината бе потвърдена пред БЛИЦ........

Дотук ми беше достатъчно да чета...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 12 сеп 2013 22:51

Безкомпромисен написа:Другарската Бойка Борисова е потомствена комунистическа престъпничка , членка на терористичната банда БКП, участничка в изродителния процес, охрана на масовият убиец Тодор Замфирков Живков!

Мишо-наистина не те"слуша главата"!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Върни се в “Свободна зона”