Руски бойни кораби поеха към Средиземно море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Руски бойни кораби поеха към Средиземно море
"Руски бойни кораби поеха към Средиземно море..." Аз бих допълнил, че с това мераците на американците за намеса в Сирия секват рязко! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:"Руски бойни кораби поеха
към Средиземно море..." Аз бих допълнил, че с това мераците на
американците за намеса в Сирия секват рязко!
+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- JohnnieWalker
- Контакти:
1912plovdiv написа:Двете гнусни империи на злото сащ и русия с поредното театро
Еми като има кой да им обръща внимание...
- Обичам Пловдив
- Контакти:
Тепърва ще става интересно
Няма Локо, няма Ботев! Само Пловдив!
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Те пък руснаците все си мислят, че като направят 2 маневри и света се насира....

FLANKER написа:Руската мечка рядко става, но надигне ли се тежко му на този който и е на пътя.
По-голяма глупост не бях чел скоро...Засрами се и си напиши "домашното" ако си по-голям от 16!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Ако Русия предприеме реални действия за защита на Сирия, хамериканците няма да атакуват.
W84me написа:"Руски бойни кораби поеха към Средиземно море..." Аз бих допълнил, че с това мераците на американците за намеса в Сирия секват рязко!
А аз бих допълнил, че не знаеш какво говориш. В момента има само една армия в света, която като мощ превъзхожда в пъти всяка друга армия. Армията на САЩ е способна да води война на няколко фронта. При тях военните операции вече са рутинни и протичат по план. Руснаците ги бива само да се гаврят с някоя от бившите си републики. Бяха нещо, когато имаше Варшавски договор и плашеха света с ядрено оръжие. Сега са развалина. Би ли посочил значими техни военни операции през последните години от калибъра на войните в Ирак и Афганистан? Че дори и войната в Либия, където Франция и Италия се мъчиха с Кадафи, но когато САЩ се намеси, нещата много бързо приключиха. Американците натрупаха много опит и едва ли въобще е възможно да бъде оспорена военната им мощ. Още повече с подкрепата на останалите държави от НАТО. Единствените неща, които представляват реална опасност са тероризмът и изненадващото използване на забранени средства като ядрено или химическо оръжие.
[center]
[/center]

хаха така и не разбрахте, че непобедима армия или най силната армия просто вече не съществуват. Всяка държава която разполага с ядрено оръжие е непобедима и влиза в топ едно на най силните армии. Което освен Русия и Сащ включва още поне 20 държави които тайно или не разполагат с ядрен арсенал.
tsonpen написа:В момента има само една армия в света, която като мощ превъзхожда в пъти всяка друга армия. Армията на САЩ е способна да води война на няколко фронта. При тях военните операции вече са рутинни и протичат по план. Американците натрупаха много опит и едва ли въобще е възможно да бъде оспорена военната им мощ. Още повече с подкрепата на останалите държави от НАТО. Единствените неща, които представляват реална опасност са тероризмът и изненадващото използване на забранени средства като ядрено или химическо оръжие.
По принцип си прав, но той и Хитлер мислеше така на времето. Нека все пак не забравяме основната бойна единица на руснаците - водката.

Въпросът за тероризма е доста спорен, въпрос на гледна точка. Зависи от коя страна на филията хляб е човек.
А по въпроса за опитността на американската армия, това мисля не е за хвалба, защото основно правило в живота е "Силният човек не бие по-слаби от него!", освен за избиване на комплекси, когато е слаб в аргументите и/или когато е достатъчно нагъл от позицията на сила да маскира ламтежите за печалба като хуманитарни дейности.
Аз лично отричам такива "ценности", макар като гледам на къде върви света, ще трябва да си преразгледам рязко ценностната система.