Laetitia написа:Рики е обратно у дома. FORZA MILAN!
Честит да ви е. По времето когато беше в Милан ми беше любим футболист

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Рики е обратно у дома. FORZA MILAN!
tisho_ynwa написа:Твърде много съм в шок и просто не знаех къде да постна мнението си относно.. ..![]()
![]()
![]()
[offtopic]На мен умът ми не го побира ..Как по дяволите е възможно цяло лято да нямаш един трансфер (айде ако не броя саного който никой не го знае и фламини който на пожар се върна) .. и накрая моля ти се да вземеш НАЙ-добрия плеймейкър в света ...Как по дяволите Йозил от Реал отива в Арсенал .. Въпроса който съумях да си създам от ситуацията е С каква цел аджеба той се съгласява на този трансфер .. не знам хора .. аз нямам думи ..[/offtopic]
Вашето мнение ми е интересно да чуя защото аз съм безмълвен от всякъде ...
Niksh0 написа:tisho_ynwa написа:Твърде много съм в шок и просто не знаех къде да постна мнението си относно.. ..![]()
![]()
![]()
[offtopic]На мен умът ми не го побира ..Как по дяволите е възможно цяло лято да нямаш един трансфер (айде ако не броя саного който никой не го знае и фламини който на пожар се върна) .. и накрая моля ти се да вземеш НАЙ-добрия плеймейкър в света ...Как по дяволите Йозил от Реал отива в Арсенал .. Въпроса който съумях да си създам от ситуацията е С каква цел аджеба той се съгласява на този трансфер .. не знам хора .. аз нямам думи ..[/offtopic]
Вашето мнение ми е интересно да чуя защото аз съм безмълвен от всякъде ...
И за това го пишеш точно в тази тема, все едно няма форум на Реал Мадрид.
FCBarcelona7 написа:
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта