Аз така и не успях да видя клипа, бяха го свалили и изтрили от всички възможни места.
А по-гнусно нещо от комплексирани момченца, при които злобата е обратнопропорционална на интелекта, просто няма.
Това са едни агресивни животни, които са опасни за обществото и не допринасят по никакъв начин за неговия прогрес, дори обратното.
На такива побойници се кефят само малолетни кухи лейки, според които да пребиеш някого, е признак на мъжество.
Има задържан за боя между фенове на Ботев и Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има задържан за боя между фенове на Ботев и Локомотив
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Много компетентни мнения
Тошко туберколозата не издържа.
Жълтите побеснели от яд фенуе, сега станаха примерни граждани, нищо, че до вчера се правиха на големи хулигани и събличаха разни хора.
Момчето НЯМА да лежи, дерзайте жълти мишоци!

Жълтите побеснели от яд фенуе, сега станаха примерни граждани, нищо, че до вчера се правиха на големи хулигани и събличаха разни хора.

- Irish stout
- Контакти:
Туше написа:Естествено, мисири, готови да кълват от тая ръка - безкрай на брой!
Казват се "еветчии".
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- ТОЙ НЕ УМИРА
- Контакти:
Гагарин Обича Локо написа:Много компетентни мнения![]()
1-клипа е качен от фенове на Локомотив ,и не търсете под вола теле.
2-да помня мачове ,сега ми идва на ум Ботев-Левски 1:2 след,което ние изпадаме,а локомотив се спасяват след победа над Горна оряховица (ако не се лъжа) и половината ТРИБУНА ИЗТОК беше с привърженици на Локомотив,но това бяха други времена ,а злобата в малките олигофрении ни докара до там да се избиваме.
3-хубаво ми споменавате случката с Косъо Манчестъра ,ама забравяте да добавите,че мъж на толкова години отишъл да се прави на мъж на малките деца,пред тяхната спортна зала,и НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВРЕМЕ НА МАЧ МЕЖДУ ЛОКОМОТИВ И ЛИТЕКС ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ.Хайде сега ми отговорете за комплекси и други фантазии 19?6 на брой.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
При цялото ми уважение по-жалък "опит" за бой не бях гледал...Вчера успях да се запозная с въпросното видео и какво да кажа...бой между 2 неравностойни "противника",като по-едрия победи и на всичкото отгоре в омразата си щеше да причини много по-големи бели.
В никакъв случай не оправдавам нито единия,нито другия,но две млади и заблудени от любовта или омразата си момчета,ще си затрият младостта в някой кауш заобиколени от изнасилвачи,убийци,крадци,рецидивисти,наркомани и т.н.
Тук отново идва въпроса за превенцията и дейността на т.нар. "институции",които не вършат никаква,АМА НИКАКВА РАБОТА,а ние ставаме свидетели на инциденти като този.Така е със всеки един проблем от наркотиците до насилието-ако има кой да им обясни за рисковете,да им покаже последствията от действията им още в ранна възраст,това може да ги накара да се замислят за това което вършат.
И да,аз също съм се бил,а и мен са ме били,но след това ставахме стискахме си ръцете и всеки си хващаше по пътя.
В никакъв случай не оправдавам нито единия,нито другия,но две млади и заблудени от любовта или омразата си момчета,ще си затрият младостта в някой кауш заобиколени от изнасилвачи,убийци,крадци,рецидивисти,наркомани и т.н.
Тук отново идва въпроса за превенцията и дейността на т.нар. "институции",които не вършат никаква,АМА НИКАКВА РАБОТА,а ние ставаме свидетели на инциденти като този.Така е със всеки един проблем от наркотиците до насилието-ако има кой да им обясни за рисковете,да им покаже последствията от действията им още в ранна възраст,това може да ги накара да се замислят за това което вършат.
И да,аз също съм се бил,а и мен са ме били,но след това ставахме стискахме си ръцете и всеки си хващаше по пътя.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
-
- Контакти:
Клипа го има в бокса...като толкова ви се гледа.Както и да се е стигнало до боя, най-важното е че НЯМА УБИТ ЧОВЕК..
Абе хора от живота по-ценно няма,
Абе хора от живота по-ценно няма,
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- Thurman Murman
- Контакти:
Гледам, че някои черно-бели другарки имат наглостта и безочието да твърдят, че едва ли не фенове на Ботев имат вина за това, че техния отива на прокурор. Прескачайки природната тъпота на участниците в клипа и използвайки незнанието на неутралния фен... Само че тук се знаем! Знаем и как не един и два пъти са сътрудничили на "органите" и то не само "снасяйки" информация за наши, но дори и за ТЕХНИ хора! А движещата сила на тази "неподвластна" дейност е повече от ясна - осигуряване на чадър за някои не особено легални "дейности".
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Именно, защото "черно-белите" са ти "другарки" и не спираш да ръсиш простотия след простотия за тях, ще ти кажа нещо - точно заради такива, като тебе, където и да срещнеш "другарчето" си, резултата ще е ясен - единия в затвора, другия в болница (и то в по-лекия случай). Няма значение кой на кого какво. И докато с твойто "другарче" търкате койките, децата ти няма да знаят какво е "Златен век", но ще са гледали "Великолепния век"; няма да са чели "Гераците", но ще знаят кой е Али Реза; няма да чуят за "Извора не белоногата", но ще тръпнат да се запознаят с Перхунде.
Нито е станало на мач, нито преди него, нито след него, нито на стадион, нито покрай стадион, нито с фланелки, нито с шалчета, абсолютно с нищо не свързваш двамата с думата ФЕНОВЕ. Обаче НЕ, на всякъде - фенове на Локомотив и Ботев.
Всички тук сме фенове и губим от това. Локомотив и Ботев губят двойно повече. С раздухването тройно и четворно.
Затова се казва на децата: "Не ходете на мач, виж какви ходят на стадиона. Стой си в къщи, гледай телевизия, слушай Бареков."
Затова, като тръгнеш на мач у нас ще те събличат чисто гол и ще те снимат даже. Като тръгнеш за Гърция тамошните се гаврят с теб. Като идеш в Албания си циганин, в Румъния - ром, а цяла Европа ти вика просто... идиот.
И няма за какво да им се сърдиш, ти сам си си го направил.
Нито е станало на мач, нито преди него, нито след него, нито на стадион, нито покрай стадион, нито с фланелки, нито с шалчета, абсолютно с нищо не свързваш двамата с думата ФЕНОВЕ. Обаче НЕ, на всякъде - фенове на Локомотив и Ботев.
Всички тук сме фенове и губим от това. Локомотив и Ботев губят двойно повече. С раздухването тройно и четворно.
Затова се казва на децата: "Не ходете на мач, виж какви ходят на стадиона. Стой си в къщи, гледай телевизия, слушай Бареков."
Затова, като тръгнеш на мач у нас ще те събличат чисто гол и ще те снимат даже. Като тръгнеш за Гърция тамошните се гаврят с теб. Като идеш в Албания си циганин, в Румъния - ром, а цяла Европа ти вика просто... идиот.
И няма за какво да им се сърдиш, ти сам си си го направил.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Thurman Murman
- Контакти:
Туше написа:...
Същият си като партийния другар и идеологически съратник на легендата ви Бонев - агент Гоце. Можеш да говориш и пишеш безкрай, а всъщност да не кажеш нищо конкретно.
На "Локомотив" и "Ботев" не ги деля аз, а ВИЕ! Вие, които сте напълнили форумите си с хвалебствени слова, възхваляващи "героя", който имаше "смелост" да скочи с два крака върху главата на паднал човек, с 30 килограма по-лек от него. Вие сте тези, които веете лозунги във фейсбук-профилите си от типа на: "Свобода за Жокера", "Свобода за ВалИо" и т.н. Вие сте тези, които се на*рахте (с извинение) да защитавате тоя наркозависим индивид, с обяснения от типа: "ма, той другия искаше", "ми той жАлтия си го търсеше"...
Така че... може и да не е станало преди, по време или след мач, но хората, които качиха клипа в интернет, защото нямаха търпение да се ПОХВАЛЯТ пред цял свят с "разгрома на жАлтия тийнейджър", бяха тези, които го озаглавиха "Lokomotiv Vs. Botev", а НЕ АЗ!!! Аз единствено се "наслаждавам" и ставам неволен свидетел на простотията ви!
П.С. Перхунде не съм я и чувал. Явно ти си от тези, които имат афинитет към чуждите култури!
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

-
- Контакти:
Да видим участниците в боя.Определено тъпи парчета и двамата.Вероятно нискообразовани работещи долнопробна работа.По улицата вървят с по 5 лева в джоба,НИКОЙ,повтарям - НИКОЙ не би си и обърсал сопола в тях даже.В обществото са най-долни плюнки.Къде такива комплексари да намерят изява?Разбира се - в хулиганството.В нещо асоциално,разбира се,където не е нужно да влагаш акъл,където да ти се посочи отново мястото на най-долна плюнка,защото там няма закони,няма ред.Прикриват го зад думичка "мъжкарство".Какво мъжкарство видяхме?Ами виждаме двама ОЛИГОФРЕНА,които и да се бият не могат,наистина не могат.Доказателството е примерно как преди време Цимбика,един слаб бивш боксьор отиде и начупи муцуните на топ-хулиганите на ЦСКА от типа на Луканката-прас,прас два тупаника и Главата също редеше сълзи пред камерите как го набили.Но се връщам на основното - говорим за АСОЦИАЛНИ типове,плюнки в обществото,които намират единствено утешение в някакви противообществени прояви,където жалките им персони да се чувстват значими.Аз съм против затвор и ще кажа защо.Първо - в затвора не влизат убийци!Пиян шофьор,карал - убил 2,3,4 човека,УСЛОВНО?!Ставийски не е в затвора,защо тогава някакво молоумно турме да влиза там?Не е справедливо.Но....задължително обществено полезен труд!ДА МУ СЕ ПОКАЖЕ НА НИЩОЖЕСТВОТО КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО,ДА ЗНАЕ!Там,в градинките да рови за кучешките фъшкийки и да знае,че ТАМ е мястото на всички "хулигани".
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.