Желю Станков ФЕН ТЕМА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Желю Станков ФЕН ТЕМА
Дояде ми се шкембе чорба.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
- Контакти:
botev1921 написа:Какво да мисля за човек, който е толкова журналист, колкото в момента Левски е кандидат-шампион. Този човечец, защото той на вид прилича на пияница от малък град в Северозападна България, страда от състоянието "фенщина" и пише само и единствено от позицията си на фен на Левски. Голям лаф е журналист да е фен на отбор, защото това е парадокс и никога не можеш да пишеш безпристрастно. В чужбина точно поради тази причина ако си фен на Арсенал и пишеш за вестник, ти се дава да пишеш САМО за Арсенал или отбори, с които Арсенал няма допирни точки. Станков е потънал в посредствени анализи, които нямат никакъв смисъл. Mного пъти проличава, че той кой знае колко футбол не гледа или го гледа с едно око, явно докато хапва шкембето, а когато започне да пише за Левски дори и Мъри Стоилов, в когото е влюбен, ще се зачуди какво иска да каже! Да не говорим колко лъжи е изсрал, най-често помествани в жълтия парцал донидиот.
ти не си добре,прав си само че е влюбен в Мъри,аз му чета редовно анализите и го следя и в фейса също,безброй пъти е критикувал левски,играчите и ръководителите,тонев,сираков...много си е обективен даже
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда
-
- Контакти:
angelos1982 написа:botev1921 написа:Какво да мисля за човек, който е толкова журналист, колкото в момента Левски е кандидат-шампион. Този човечец, защото той на вид прилича на пияница от малък град в Северозападна България, страда от състоянието "фенщина" и пише само и единствено от позицията си на фен на Левски. Голям лаф е журналист да е фен на отбор, защото това е парадокс и никога не можеш да пишеш безпристрастно. В чужбина точно поради тази причина ако си фен на Арсенал и пишеш за вестник, ти се дава да пишеш САМО за Арсенал или отбори, с които Арсенал няма допирни точки. Станков е потънал в посредствени анализи, които нямат никакъв смисъл. Mного пъти проличава, че той кой знае колко футбол не гледа или го гледа с едно око, явно докато хапва шкембето, а когато започне да пише за Левски дори и Мъри Стоилов, в когото е влюбен, ще се зачуди какво иска да каже! Да не говорим колко лъжи е изсрал, най-често помествани в жълтия парцал донидиот.
ти не си добре,прав си само че е влюбен в Мъри,аз му чета редовно анализите и го следя и в фейса също,безброй пъти е критикувал левски,играчите и ръководителите,тонев,сираков...много си е обективен даже
в допълнение,йаклин михаилов е лудо влюбен в Мъри
-
- Контакти:
Виктор 1914 написа:Свиня дебела. Срам ме е, че от Левски. В последно време пише статии в стил " Домусчиев, дай ми някой лев".
Щом пише в *** с ГА и Жаклина, смятай колко добър журналист е този плужек...
не доразбрал си нещо,той не пише за ***,просто му публикуват статиите,както и на много други които не са от балоните
Стабилен е, храни яко свойте.
Аз лично съм мега-фен на ГА
, даже имам негова книга 

- Captain Stottlemeyer
botev1921 написа:Какво да мисля за човек, който е толкова журналист, колкото в момента Левски е кандидат-шампион. Този човечец, защото той на вид прилича на пияница от малък град в Северозападна България, страда от състоянието "фенщина" и пише само и единствено от позицията си на фен на Левски...
С първото изречение от мнението ти съм напълно съгласен. Съгласен съм и с определението за "пияница от малък град в Северозападна България" - ако се съди по твоя никнейм, ти явно си добре запознат, как стоят нещата там.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
само дето той не е от малък град, а от Враца.
Иначе Желката не е в ред. Класически селяндур
Иначе Желката не е в ред. Класически селяндур
Искам фен тема на Станко от форума!
Alexx написа:Искам фен тема на Станко от форума!
След като искаш отвори ти .Защо друг трябва да отваря , ти да го храниш вътре Станко и този който е отворил темата да яде бана ?
Абе какво стана с най-великия Ефрем Димитров? Липсват ми обективните му коментари и невероятните му прозрения за ЦСКА и Левски.