Желю Станков ФЕН ТЕМА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Желю Станков ФЕН ТЕМА

Мнениеот ehh » 28 авг 2013 16:04

Дояде ми се шкембе чорба.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 28 авг 2013 16:21

botev1921 написа:Какво да мисля за човек, който е толкова журналист, колкото в момента Левски е кандидат-шампион. Този човечец, защото той на вид прилича на пияница от малък град в Северозападна България, страда от състоянието "фенщина" и пише само и единствено от позицията си на фен на Левски. Голям лаф е журналист да е фен на отбор, защото това е парадокс и никога не можеш да пишеш безпристрастно. В чужбина точно поради тази причина ако си фен на Арсенал и пишеш за вестник, ти се дава да пишеш САМО за Арсенал или отбори, с които Арсенал няма допирни точки. Станков е потънал в посредствени анализи, които нямат никакъв смисъл. Mного пъти проличава, че той кой знае колко футбол не гледа или го гледа с едно око, явно докато хапва шкембето, а когато започне да пише за Левски дори и Мъри Стоилов, в когото е влюбен, ще се зачуди какво иска да каже! Да не говорим колко лъжи е изсрал, най-често помествани в жълтия парцал донидиот.

ти не си добре,прав си само че е влюбен в Мъри,аз му чета редовно анализите и го следя и в фейса също,безброй пъти е критикувал левски,играчите и ръководителите,тонев,сираков...много си е обективен даже
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 28 авг 2013 16:22

angelos1982 написа:
botev1921 написа:Какво да мисля за човек, който е толкова журналист, колкото в момента Левски е кандидат-шампион. Този човечец, защото той на вид прилича на пияница от малък град в Северозападна България, страда от състоянието "фенщина" и пише само и единствено от позицията си на фен на Левски. Голям лаф е журналист да е фен на отбор, защото това е парадокс и никога не можеш да пишеш безпристрастно. В чужбина точно поради тази причина ако си фен на Арсенал и пишеш за вестник, ти се дава да пишеш САМО за Арсенал или отбори, с които Арсенал няма допирни точки. Станков е потънал в посредствени анализи, които нямат никакъв смисъл. Mного пъти проличава, че той кой знае колко футбол не гледа или го гледа с едно око, явно докато хапва шкембето, а когато започне да пише за Левски дори и Мъри Стоилов, в когото е влюбен, ще се зачуди какво иска да каже! Да не говорим колко лъжи е изсрал, най-често помествани в жълтия парцал донидиот.

ти не си добре,прав си само че е влюбен в Мъри,аз му чета редовно анализите и го следя и в фейса също,безброй пъти е критикувал левски,играчите и ръководителите,тонев,сираков...много си е обективен даже

в допълнение,йаклин михаилов е лудо влюбен в Мъри

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 28 авг 2013 16:25

Виктор 1914 написа:Свиня дебела. Срам ме е, че от Левски. В последно време пише статии в стил " Домусчиев, дай ми някой лев".
Щом пише в *** с ГА и Жаклина, смятай колко добър журналист е този плужек...

не доразбрал си нещо,той не пише за ***,просто му публикуват статиите,както и на много други които не са от балоните

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 28 авг 2013 16:46

Стабилен е, храни яко свойте. :mrgreen: Аз лично съм мега-фен на ГА :lol: :mrgreen: :lol: , даже имам негова книга :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 авг 2013 17:11

botev1921 написа:Какво да мисля за човек, който е толкова журналист, колкото в момента Левски е кандидат-шампион. Този човечец, защото той на вид прилича на пияница от малък град в Северозападна България, страда от състоянието "фенщина" и пише само и единствено от позицията си на фен на Левски...

С първото изречение от мнението ти съм напълно съгласен. Съгласен съм и с определението за "пияница от малък град в Северозападна България" - ако се съди по твоя никнейм, ти явно си добре запознат, как стоят нещата там. ;) Но ако лицето Желю Станков е истински фен на "Левски", то аз съм едновременно Далай Лама, римски папа и вселенски патриарх. За да довърша мнението си - заради някои написани от Ж.С. журналистически пасквили (пияното му състояние не го оправдава), бих му се изплюл с чиста съвест и с огромно удоволствие в лицето, стига да го срещна някъде. Толкова от мен по "фен темата"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 28 авг 2013 18:55

само дето той не е от малък град, а от Враца.
Иначе Желката не е в ред. Класически селяндур

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 авг 2013 18:56

Искам фен тема на Станко от форума!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 авг 2013 19:56

Alexx написа:Искам фен тема на Станко от форума!

След като искаш отвори ти .Защо друг трябва да отваря , ти да го храниш вътре Станко и този който е отворил темата да яде бана ?

Потребителски аватар
Andrey
Контакти:

Мнениеот Andrey » 28 авг 2013 23:08

Абе какво стана с най-великия Ефрем Димитров? Липсват ми обективните му коментари и невероятните му прозрения за ЦСКА и Левски. :)

Върни се в “Свободна зона”