velez написа:viali69 написа:Собствената си капитулация от вчера призна дори самият Бойко Борисов.
В края на заседанието той обяви от трибуната на народното събрание, че ако били казали предварително управляващите, че ще харчат милиарда за погасяване на стария заем, тогава всичките 93-ма депутати от ГЕРБ щели да гласуват "за" бюджета.

Да отвориш подобна тема в
"Ново мнениеот viali69 на 17 Авг 2013 05:37".....и ако наитина не ви плащат да драскате безмислици от сутрин до вечер по добре потърсете лекареска помощ....
Ами, не ми плащат ! Не познавам никого от "Позитано", нито от ДПС. Не съм членувал никога нито в едната, нито в другата партия. Защо се изненадвате, че има хора, които не харесват и дори откровено мразят лидера ви Бойко Борисов ?

За мен той е всичко това,
което НЕ трябва да бъде един човек ! Не смятам, че темата е безсмислена. Темата за бюджета на България е важна. След лятото идва есен, а после зима. Ако правителството на Орешарски не бъде оставено да работи в нормални условия, ще патим всички в тази държава, независимо дали сме българи, турци, цигани, арменци или други.
Ще гладуваме и студуваме еднакво тази зима. Без значение дали сме от ГЕРБ, ДПС или БСП.
Бюджетът това са парите на държавата. От него зависят всички плащания ...
[offtopic]Говоря за обикновените хора. За политиците и партийните активисти това не важи.[/offtopic]