CSKA.SOFIA написа: Това в цял свят го няма. Ми тия стюарди какво държат, че не си вършат работата
Свършиха си я- скриха го в публиката, че да не го приберат полицаите- не че и те бързаха да отидат.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA.SOFIA написа: Това в цял свят го няма. Ми тия стюарди какво държат, че не си вършат работата
Код: Избери всички
ООООоооооооооооооооооооо, яж ... БАКЛАВА!
Gabriel Batistuta написа:И съдията и г-ца Караджова си заслужиха псувните!
Gabriel Batistuta написа:Вчера преди началото на второто полувреме се обърна към сектор Б и правеше жестове.
daydreamer написа:CSKA.SOFIA написа: Това в цял свят го няма. Ми тия стюарди какво държат, че не си вършат работата
Свършиха си я- скриха го в публиката, че да не го приберат полицаите- не че и те бързаха да отидат.
zuekaa написа:Той посегна и Караджата избегна ударът като влезна в тунела .Трябва да си понесе последствията , а и Левски също
Venko123 написа:Трябваше да се върне и да им покаже мустака. Тогава щеше да ги закрие напълно.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
1913 написа:Съдията отряза главата на Берое и им открадна 2 точки. Логиката повелява да бъде изпратен с цветя и аплодисменти, но явно логиката на някои индивиди нещо куца![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта