Кой е Бисер Миланов – Петното?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джугашвили

Re: Кой е Бисер Миланов – Петното?

Мнениеот джугашвили » 11 авг 2013 16:11

HEATSEEKER написа:Абе не знам , кой е този и не ме интересува,,,,но къде бяхте КОГАТО ЕНИЧАРЪТ ПЛЕВНАЛИЕВ се наведе на оня турчин.
Вие герберастчета, волно или неволно се превръщате в най-големите туркофили в тая държава.Рано или късно гербераст ще е равнозначно на еничар

+1

БРАВО!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Мнениеот botkata » 11 авг 2013 16:12

джугашвили написа:Платените драскачи пак налазиха форума с провокативните си и тенденциозни теми!

А ти колко си промит ,Сталин сигорно ти е идол
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 11 авг 2013 16:15

botkata написа:
джугашвили написа:Платените драскачи пак налазиха форума с провокативните си и тенденциозни теми!

А ти колко си промит ,Сталин сигорно ти е идол

По-сигУрно от това,няма как да е!

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 11 авг 2013 16:46

Каква изненада, не съм го очаквал! :mrgreen:
Сега, ако се окаже, че протестите срещу Бойко са били платени от червените, контрапротестите в подкрепа на червените сега са били платени, изобщо цялата активност по улиците е била изкуствено създадена и режисирана, е тогава вече ще съм потресен :mrgreen:

dozo
Контакти:

Мнениеот dozo » 11 авг 2013 16:47

Джугашвили, или какъвто там си. Напълно подкрепям твоя девиз, затова: Станишев, Станишевица, разни там Кутевци, Маноловици, Миков, Местан, Волен, Йовчев, и т.н. и т.н. - до стената и картечен откос... Това е сигурен метод за спиране на проблема, съгласен ли си или си червен и в червата?

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 11 авг 2013 17:17

dozo написа:Джугашвили, или какъвто там си. Напълно подкрепям твоя девиз, затова: Станишев, Станишевица, разни там Кутевци, Маноловици, Миков, Местан, Волен, Йовчев, и т.н. и т.н. - до стената и картечен откос... Това е сигурен метод за спиране на проблема, съгласен ли си или си червен и в червата?

Разбира се,че съм съгласен! В тази така наречена социалистическа партия са събрани най-едрите капиталисти и най-големите мафиоти! За каква лява идея говорим! Останалите са техен слугинаж! Нищо общо с комунистическата идея! До стената и РАЗСТРЕЛ за всички!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 11 авг 2013 17:22

Един от многото боклуци, които много удобно заформят "неправителствени" организациики, които да чакат да ги привикат и да се съгласят с престъпленията на уродите станившев и ко. После подчовеците ще излезнат и ще кажат, ето вижте, неправителствените организации и граждани ни подкрепят. :lol:
@Хиитсиикър
1. Не мога да разбера, защо простите комунистчета си мислите, че всеки който е против червените уроди е "гербер" ?! Толкова ли сте ограничени ?!
2. "Движението за Права и Свободи" каква партия е ? На българските ултра-националисти ли .. ?
дебил..
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 авг 2013 17:28

bai hoi написа:Още за Петното-
http://www.gospodari.com/?go=video&p=de ... deoId=8593

А кой е тюфлекът до него?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 авг 2013 17:29

джугашвили написа:
dozo написа:Джугашвили, или какъвто там си. Напълно подкрепям твоя девиз, затова: Станишев, Станишевица, разни там Кутевци, Маноловици, Миков, Местан, Волен, Йовчев, и т.н. и т.н. - до стената и картечен откос... Това е сигурен метод за спиране на проблема, съгласен ли си или си червен и в червата?

Разбира се,че съм съгласен! В тази така наречена социалистическа партия са събрани най-едрите капиталисти и най-големите мафиоти! За каква лява идея говорим! Останалите са техен слугинаж! Нищо общо с комунистическата идея! До стената и РАЗСТРЕЛ за всички!

Изображение
Я не се пени.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 авг 2013 17:30

Прякорът на "Петното" , всъщност е "Акото" , но поради политическа и журналистическа коректност, има картелно споразумение да се нарича "Петното" :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Свободна зона”