milen.hristov написа:блокирай
Това е ясно, но би трябвало да понесе и някакво наказание, нали?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:блокирай
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
boabbb написа:PFC Litex написа:Поредният новорегистриран стар потребител с цел провокации и заяждания
litex/memberlist.php?mode=viewprofile&u=248329
С какво съм те провокирал ?
iliyan написа:Parmalat написа:DarkPsy написа:70 % чалгари. Много ясно.Нищо учудващо.Не съм и очаквал друго.Просто племе.
Не всички слушат чалга аз слушам метъл,хип хоп,диско,рок,електро,техно,хаус и т.н.
Иначе казано музикален помияр !!!
iliyan написа:DrAvalanche написа:Parmalat написа:Продадени са 20 000 билета до момента.Стадионът на Локомотив София е за 22 000 и има по-добра акустика от националния.Не виждам никакъв проблем там да е концерта.
Ти малоумен ли си? Все едно да подпишеш договор за БМВ Х6, а след три месеца да ти дадат Грейт Уол сглобка Баховица, щото някой поискал да вземе твойто БМВ.
Досега не си ли го разбрал , че е малоумен![]()
![]()
A.VON написа:Искам да попитам в кой форум или подфорум(не знам как са ви класациите) мога да попитам някой модератор , относно някои въпроси, без да ме баннат или да изтрият поста ми?Или няма такова място?
ЕМИЛ написа:A.VON написа:Искам да попитам в кой форум или подфорум(не знам как са ви класациите) мога да попитам някой модератор , относно някои въпроси, без да ме баннат или да изтрият поста ми?Или няма такова място?
само на лична се обръщай към тях
A.VON написа:ЕМИЛ написа:A.VON написа:Искам да попитам в кой форум или подфорум(не знам как са ви класациите) мога да попитам някой модератор , относно някои въпроси, без да ме баннат или да изтрият поста ми?Или няма такова място?
само на лична се обръщай към тях
Не искам на лична, искам на обща да отговорят, да кажат в кой форум
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта