Teo написа:Parmalat написа:Левски си ги забравил
По-добре изобщо да не ги споменаваме азиатскитеидиотито при тях си е съдба това..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Parmalat написа:Левски си ги забравил
По-добре изобщо да не ги споменаваме азиатскитеидиотито при тях си е съдба това..
Udoji90 написа:Айде не обръщайте и тази тема на спор по оста "Левски" - ЦСКА, че вече става дразнещо... Други са отборите, които заслужават внимание в този момент.
джони написа:Левски нямат отстранен противник от 4 години,а победа като гост дори от още по назад във времето,а ЦСКА не само като гост,а и като домакин нямат победа в последните години,но всяка година се натискат за място в евротурнирите,сакън да не участват и ще направят национална трагедия,конкретно за Черно море съм съгласен че щяха да напляскат Иртиш,а какво остава ако беше Литекс
джони написа:щяха
джони написа:ако беше
Genius. написа:Teo написа:Parmalat написа:Левски си ги забравил
nicromanser написа:Това, ако е някакъв успех здраве му кажи.
1 левски- едно равенство и загуба срещу 6-я в казакстан!!! за мен е повече от резил
2 берое- загуба и равен с отбор от изреал!!! това за мен също е резил., ако бг отбор не може да победи израелски за какво говорим вообще. израел може да са богати, но в никакъв случай не са по-силни футболисти от българските футболисти
3 ботевъ- що са успех може да наречеш преставянето на отбор, който се смята от пловдив, но играе с благословията на сопот и с подаръка от софия на (цска). това само в България може да се случи. що са успех е че си отстранил казакстанци и 9-я в класираните на Босна!!!, та това би трябвало да е нещо задължително. що за успех е това че си изпуснал шанса си да отстраниш един посредствен немски отбор не знам защо наречен от някой гранд. какъв гранд е щутгард??? един обикновен средняшки отбор в германия. грандове са дортмунд, баерн м дори вердер не е гранд...
4 лудогорец-комплименти това вече наистина е успех. отстрани 2 шампиона и идва ред на базел.
само лудогорец заслужава комплименти
джони написа:Левски нямат отстранен противник от 4 години,а победа като гост дори от още по назад във времето,а ЦСКА не само като гост,а и като домакин нямат победа в последните години,но всяка година се натискат за място в евротурнирите,сакън да не участват и ще направят национална трагедия,конкретно за Черно море съм съгласен че щяха да напляскат Иртиш,а какво остава ако беше Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 248 госта