Равносметката:14 мача в евротурнирите - три загуби.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Re: Равносметката:Дванадесет мача в евротурнирите - две загуби.

Мнениеот Genius. » 09 авг 2013 13:29

Teo написа:
Parmalat написа:Левски си ги забравил :roll:

По-добре изобщо да не ги споменаваме азиатскитеидиоти ;) то при тях си е съдба това..

:lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
downlow

Re: Равносметката:14 мача в евротурнирите - три загуби.

Мнениеот downlow » 09 авг 2013 13:42

Udoji90 написа:Айде не обръщайте и тази тема на спор по оста "Левски" - ЦСКА, че вече става дразнещо... Други са отборите, които заслужават внимание в този момент.

+1

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 09 авг 2013 13:50

Левски нямат отстранен противник от 4 години,а победа като гост дори от още по назад във времето,а ЦСКА не само като гост,а и като домакин нямат победа в последните години,но всяка година се натискат за място в евротурнирите,сакън да не участват и ще направят национална трагедия,конкретно за Черно море съм съгласен че щяха да напляскат Иртиш,а какво остава ако беше Литекс

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 авг 2013 13:57

джони написа:Левски нямат отстранен противник от 4 години,а победа като гост дори от още по назад във времето,а ЦСКА не само като гост,а и като домакин нямат победа в последните години,но всяка година се натискат за място в евротурнирите,сакън да не участват и ще направят национална трагедия,конкретно за Черно море съм съгласен че щяха да напляскат Иртиш,а какво остава ако беше Литекс

джони написа:щяха

джони написа:ако беше

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 09 авг 2013 14:02

Това, ако е някакъв успех здраве му кажи.
1 левски- едно равенство и загуба срещу 6-я в казакстан!!! за мен е повече от резил
2 берое- загуба и равен с отбор от изреал!!! това за мен също е резил., ако бг отбор не може да победи израелски за какво говорим вообще. израел може да са богати, но в никакъв случай не са по-силни футболисти от българските футболисти
3 ботевъ- що са успех може да наречеш преставянето на отбор, който се смята от пловдив, но играе с благословията на сопот и с подаръка от софия на (цска). това само в България може да се случи. що са успех е че си отстранил казакстанци и 9-я в класираните на Босна!!!, та това би трябвало да е нещо задължително. що за успех е това че си изпуснал шанса си да отстраниш един посредствен немски отбор не знам защо наречен от някой гранд. какъв гранд е щутгард??? един обикновен средняшки отбор в германия. грандове са дортмунд, баерн м дори вердер не е гранд...
4 лудогорец-комплименти това вече наистина е успех. отстрани 2 шампиона и идва ред на базел.
само лудогорец заслужава комплименти
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Равносметката:Дванадесет мача в евротурнирите - две загуби.

Мнениеот Син до гроб_ » 09 авг 2013 14:23

Genius. написа:
Teo написа:
Parmalat написа:Левски си ги забравил :roll:

По-добре изобщо да не ги споменаваме азиатскитеидиоти ;) то при тях си е съдба това..

:lol:

Какъв е тоя грозник на снимката бе? Ебаси отвратителният тип! Аааа, това не е ли този дето е по-известен с това ,че е зет на Марадона, отколкото с футболните си качества?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

maztiff
Контакти:

Мнениеот maztiff » 09 авг 2013 14:27

nicromanser написа:Това, ако е някакъв успех здраве му кажи.
1 левски- едно равенство и загуба срещу 6-я в казакстан!!! за мен е повече от резил
2 берое- загуба и равен с отбор от изреал!!! това за мен също е резил., ако бг отбор не може да победи израелски за какво говорим вообще. израел може да са богати, но в никакъв случай не са по-силни футболисти от българските футболисти
3 ботевъ- що са успех може да наречеш преставянето на отбор, който се смята от пловдив, но играе с благословията на сопот и с подаръка от софия на (цска). това само в България може да се случи. що са успех е че си отстранил казакстанци и 9-я в класираните на Босна!!!, та това би трябвало да е нещо задължително. що за успех е това че си изпуснал шанса си да отстраниш един посредствен немски отбор не знам защо наречен от някой гранд. какъв гранд е щутгард??? един обикновен средняшки отбор в германия. грандове са дортмунд, баерн м дори вердер не е гранд...
4 лудогорец-комплименти това вече наистина е успех. отстрани 2 шампиона и идва ред на базел.
само лудогорец заслужава комплименти

Правиш се на неутрален, но ти личат розовите очила.
По т.2 - Израел са 17ти в Европа към днешна дата - ние 27-ми. Бюджета на Апоел е в пъти по-голям от на Берое и 4 пъти за последните 6 години играят групи (ШЛ и Уефа), като 3 пъти са минали групите!
по т.3 Какъв проблем ти е с чия благословия играят Ботев? Щутгарт са слабаци, ама НЕМСКИ слабаци, което е по-различно.

Започни да пишеш отборите с главни букви!
1916

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 09 авг 2013 14:37

джони написа:Левски нямат отстранен противник от 4 години,а победа като гост дори от още по назад във времето,а ЦСКА не само като гост,а и като домакин нямат победа в последните години,но всяка година се натискат за място в евротурнирите,сакън да не участват и ще направят национална трагедия,конкретно за Черно море съм съгласен че щяха да напляскат Иртиш,а какво остава ако беше Литекс

Жони, по твоята логика ако беше Локо Пд щеше да отстрани Щутгарт, а какво остава ако беше Левски. В главата ти може да се въртят крайни резултати на мачове, които не са се играли, но реалността е друга. Всички се радваме на представянето ви, темата Левски и цска вас специално не ви засяга. :twisted:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 09 авг 2013 14:53

Темата е за доброто представяне на БГ-отборите в Европа тази година сравнение с последните няколко.Незнам защо злобеете срещу Левски,Цска,Литекс и т.н.Хубаво е да имаме такива мачове всяка година и поне 2 отбора да се представят на ниво - тази бяха Ботев и Лудогорец,догодина може да е друг отбор.Крайно време е да почнете да гледате като фенове които подкрепят българския футбол и неговото развитие.И стига сте дъвкали едно също - Левски се бил изложил.Ами да,изложи се но пак е отборът с най-добър коефициент от всички български в момента.Къде бяха Ботев и Лудогорец когато Левски игра групи,1/4 финал,когато и Литекс и Цска играха в групите.Стига сте грухтяли едно също - евроидиоти,евроазиатци ит.н.Тези евроидиоти преди няколко години имаха само те 14 мача за един сезон - колкото сега пишете че имат 4-те ни участника.Тези евроидиоти отстраняват 2 пъти точно Щутгарт и то единия път като действащ шампион на Германия.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 авг 2013 14:59

Джонка, както винаги си неподготвен моето момче. Вчера видяхме, че не знаеш историята на Пловдив и не можеш да смяташ... :lol: Днес се излагаш с непознаването на нещо просто като футболната статистика. ;) Та чети, моето момче и запомни:
- сезон 2010-2011: отстранени Дъндолк (след 2 победи), Калмар, АИК; класиране за груповата фаза;
- сезон 2009-2010: победа като гост над Лацио в груповата фаза;
Хайде сега кажи твоят любим "Ботев", кога за последно е играл в ЕКТ преди тази година и на колко годинки си бил ти тогава!?.... :lol:
П.П. Иначе за сезон 2005-2006 година, когато "Левски" събра коефициент, който останалите български отбори не могат да съберат за 5 сезона, колегата преди мен го е написал... 8-) Сега феновете на "канарчетата" готвят тържествено посрещане на своя отбор, елиминиран от 12-ия в Германия. Ами лошо няма, това им е връхното постижение на хората - нека си празнуват. Когато "Левски" отстрани същия този отбор като действащ шампион на Германия, сигурно трябваше да издигнем паметник на футболистите насред София.... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”