Thsmith написа:За да има МИР - БСП в СИБИР! Заедно с всички подобни собствени творения!
Първо ГЕРБ. П:осле ще видим.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:За да има МИР - БСП в СИБИР! Заедно с всички подобни собствени творения!
naskoo33 написа:pomiqrat4 написа:На мен лично на февруарските протести ми платиха 5 пъти по 50 лв. да викам оставка за ГЕРБ, а сега ходих на 38 поредни протестта и ми дадоха по 70 лв. Заключение: ГЕРБ плащат по-добре.
колега кажи къде ги дават , да дойдем и ние с жената , че нещо сме го закъсали.
АСМ1899 написа:Това са най-истинските протести лсед 1997 и пак като тях ще бъдат изолирани, употребени и най-вече подменени! Какъв е Гриша Ганчев? гадател шеф на ДАНС,МВР или ДС, или ФБР, или ЦРУ, или КГБ? Откъде знае кое е платено? Защо не го докаже? Защо не вземе и да заведе дело? Тоя не беше ли ония същият който се оказа намесен в едни афери за захарта? Тоя не беше ли шеф на Ангел Бончев и когато отвлякоха жена му и после него го заряза както пияница празна бутилка? Тоя не беше ли от ония групировки с по три букви? В една нормална държава тоя къде щеше да е? Тоя не се ли държи като паша спрямо цяла Ловешка област? Какъв е тоя? Исус? Аллах? Йехова? Великият дух? Виждаме кои са платени- Йордан Бонев и Петното както и разни циганета и пълни дебили - все хора на сегашната тройна ламя!
vayk написа:Какво ревете срещу Гришата бе? Дали ли сте 5 лв. за благотворителност през живота си, че да лаете толкова? !
Ivo-Chernomoretz написа:1912plovdiv написа:А протестите на червените боклуци щото не бяха
+1919
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 205 госта