Иво Прокопиев и Росен Плевналиев източили "Доверие"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иво прокопиев и Росен Плевналиев източили Доверие
Да живее социализма!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
sin4ec написа:зеления написа:sin4ec написа:Пълно разследване и съд за Офшорката! Олигарс и източвач! Крадец на актуализиран герб-бюджет за 2010! Строител на най-скъпата отсечка на магистрала в Европа! Чехъл! Оставка! Оставка!
Куха лейка, куха лейка, куха лейка.![]()
![]()
![]()
Себе си ли имаш впредвид, пишман демократе? Може и да си прав. А ако за мен говориш, мога само да ти кажа, че не ме бърка мнението на Сульо и Пульо. Нагледал и наслушал съм се на всякаква измет от неудачници и комплексари. Може да съм и куха лейка, може и да не съм, но съм построил дом, посадил дърво, кое беше третото? И него. Ама баш ме брига кой какво бил казал, слагам си го на к..а и точка. Ни си ми на акъла, ни на нищо. Инак куха лейка не звучи зле. Измет също.
В този форум има люде дето са много зле. Ако ти си построил къща, то аз съм построил блок. Ако си засадил дърво - аз съм засадил гора! Ясно червено....
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Незабавна оставка на президента
зеления написа:sin4ec написа:зеления написа:sin4ec написа:Пълно разследване и съд за Офшорката! Олигарс и източвач! Крадец на актуализиран герб-бюджет за 2010! Строител на най-скъпата отсечка на магистрала в Европа! Чехъл! Оставка! Оставка!
Куха лейка, куха лейка, куха лейка.![]()
![]()
![]()
Себе си ли имаш впредвид, пишман демократе? Може и да си прав. А ако за мен говориш, мога само да ти кажа, че не ме бърка мнението на Сульо и Пульо. Нагледал и наслушал съм се на всякаква измет от неудачници и комплексари. Може да съм и куха лейка, може и да не съм, но съм построил дом, посадил дърво, кое беше третото? И него. Ама баш ме брига кой какво бил казал, слагам си го на к..а и точка. Ни си ми на акъла, ни на нищо. Инак куха лейка не звучи зле. Измет също.
В този форум има люде дето са много зле. Ако ти си построил къща, то аз съм построил блок. Ако си засадил дърво - аз съм засадил гора! Ясно червено....
И двамата сте "сини" като виждания, но Синчец е разбрал, че няма смисъл от "демократите". И ти ще го разбереш. И едните, и другите имат своите грешки. Лошото на демократите е, че се пишат за свободолюбиви, за това, че уж е позволено всичко, но това не е вярно, а и действително не е възможно да е така.
Така че Росен Плевнелиев да не се пише за демократ, а да си каже, че е тоталитарист. Има разлика между тоталитарист и комунист.
bai hoi написа:sin4ec написа: Себе си ли имаш впредвид, пишман демократе? Може и да си прав. А ако за мен говориш, мога само да ти кажа, че не ме бърка мнението на Сульо и Пульо. Нагледал и наслушал съм се на всякаква измет от неудачници и комплексари. Може да съм и куха лейка, може и да не съм, но съм построил дом, посадил дърво, кое беше третото? И него. Ама баш ме брига кой какво бил казал, слагам си го на к..а и точка. Ни си ми на акъла, ни на нищо. Инак куха лейка не звучи зле. Измет също.
А къщичка за пиленца построил ли си ?
Зависи как го гледаш. Миналото лято на едно любимо мое място на Витоша намерихме малко косче. Гнездото отгоре разрушено, майката се щураше наоколо и пищеше. Сглобих от съчки нещо странно, некадърно и сложих косчето вътре, та го качих на един дънер. Като си тръгвахме, майката го хранеше. Оперено беше, всеки момент аха-аха да литне. Не знам какво е станало, но съм се опитал поне.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Червени ибрикчийки платени , като гледам какви уруди са на контрапротестите си ви представям вас пишещите тук червени минетчийки какви орки ще сте 

Последна промяна от Asterix на 07 авг 2013 22:17, променено общо 1 път.
Asterix написа:Червени ибрикчиики платени , като гледам какви уруди са на контрапротестите си ви представям вас пишещите тук червени минетчиики какви орки ще сте
Най - добрата защита на "демократите" са обиди от всякакъв вид към другите. Така ли не се научихте да говорите на нормален език? Или нали сте демократи, значи всичко е позволено? С това образование, което е в момента, окаяно положение, в което е България, никога няма да видим добро. Западът ни унищожава всеки ден и доста хора нехаят за това.
Ако мечтата на Плевнелиев се изпълни, трябва да има избори до дупка, но сметката да я платят задължително политиците, а не българският народ. Всичките пари за избори евентуално трябва да ги извадят те.
Варненския, аз коментирам за себе си какво съм направил и как реагирам на нещата, а ти ако си построил и блок, и два-евала! Лошо няма. Можеш-строиш. Аз това съм могъл-това съм построил.
А днес една варненска легенда и за спорта, и за града има рожден ден. Става на 70. Можеше една тема да пуснете за него, че я заслужава. И ако управниците и политиците бяха с мисленето и морала на този човек, България щеше да е рай. Но не би.
А днес една варненска легенда и за спорта, и за града има рожден ден. Става на 70. Можеше една тема да пуснете за него, че я заслужава. И ако управниците и политиците бяха с мисленето и морала на този човек, България щеше да е рай. Но не би.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Какво им гледате в пани4ката. Като има кой да им позволява така ще е. И сини и червени крадат и това си е
Интериорни врати - Врати хармоника
До преди година работех като шофьор за Иво Прокопиев и мога да ви кажа, че е много готин човек и винаги ми плащаше в последния ден на месеца. Напълно акурактен е.
Последна промяна от pomiqrat4 на 07 авг 2013 22:38, променено общо 1 път.
В темата фамилията на бизнесмена е записана с малка буква