Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
minchev_1951 написа:И как така влиза фен на терена? Спокойно си влезе и спокойно си излезе! Охрана няма ли, все пак това не е улично мачле, а се играе за влизане в ШЛ?
Captain Stottlemeyer написа:Alexx написа:Абсолютно праволинейна , селско-балканска постъпка.
+1Напълно съгласен, бих я нарекъл дори "първосигнална реакция". Да не говорим за това, че Шчепович влезе 20-на минути преди края на мача и взе лентата от капитана Илич - едва ли точно той носи най-голяма вина за загубата, но това няма значение...
Parmalat написа:minchev_1951 написа:И как така влиза фен на терена? Спокойно си влезе и спокойно си излезе! Охрана няма ли, все пак това не е улично мачле, а се играе за влизане в ШЛ?
Този който взе лентата май е един от лидерите на двете фракции на Партизан и има връзки в мафията.Четох някъде ,че други двама фена членове на друга фракция на Партизан са били убити заради спорове.Не ми е ясно точно за какво,но го четох в един сръбски форум.Какво да направи,момчето?
Raoul_Duke написа:По нашите терени е нужно отвреме навреме да има подобен вид "разжалване", но специално след вчерашния мач да го направиш, си е чиста селяния. Футболистите на Партизан играха каквото могат, раздадоха се на макс, изпуснаха куп положения... Ако беха играли като мърши разбирам, но просто им липсваше шанс. Наглите сърбета не могат да преживеят, че в момента са по-слаби и отпадат заслужено.
zuekaa написа:Един от тарторите на агитката на Партизан, част от групата на „Алкатраз“, свали демонстративно лентата на капитана на Партизан след последния съдийски сигнал.
Аз лично не съм виждал по-голямо унижение от това
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VSqwdZQ-Yk
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта