На кого са нужни такива некадърни съдии?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На кого са нужни такива некадърни съдии?
Ако тази смешна дузпа беше свирена в полза на Левски, сега щеше да има 42534534 теми и 998988089898088 коментара срещу Левски. Съдията щеше да е купен, а сега просто е сбъркал.......... Къде са ви темите ?
ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ все едно нищо не е станало Е какво толкова се станало ?? Берое паднал със съмнителна дузпа,сефте,то почти всеки БГ мач има поредица от съмнителни отсъждания.Бг съдиите не са некадърни,те са поръчкови,как не го разбрахте за толкова години.Още малко авторът ще напише,че са прекършили шампионския устрем на Берое...айде по-сериозно,съдийските грешки тепърва започват,само малко да се завърже първенството и Тасковците ще вземат властта 
Те Къци свалиха от ефир,тука ни занимават с някаква дузпа срещу Берое

Те Къци свалиха от ефир,тука ни занимават с някаква дузпа срещу Берое

Последна промяна от windy26 на 06 авг 2013 13:00, променено общо 1 път.
Captain Stottlemeyer написа:zuekaa написа:Интерестното е , че няма никакъв отзвук .. ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ все едно нищо не е станало
На кого му пука!?... Аз днес случайно научих резултата от този мач, а не бих го гледал, дори двата отбора да играеха на улицата под прозорците ми...![]()
П.П. Нали хранениците на държавния ТЕЦ се подписахте под фермана до Орешарски относно "Газпром", за да пре**ете "Левски", сега можете да бъдете щастливи - всичко е наред и нещата са под контрол...
Нормално е да не те интересуват тези два отбора все пак те ще са в първата седмица за плейофите , а твоят калъфкаджийски отбор в изпадащата половина на таблицата
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Eminem написа:Ако тази смешна дузпа беше свирена в полза на Левски, сега щеше да има 42534534 теми и 998988089898088 коментара срещу Левски. Съдията щеше да е купен, а сега просто е сбъркал.......... Къде са ви темите ?
В тази тема никой не го интересува Левски, така че спри малко кофеина.
VakaMen написа:Ако бяха дали тази дузпа за някой от хартиените ГРАНДОВЕ дали щяхте да дардорите
Щяха, щяха. Хора като теб щяха първи да поведат хорото.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
doktora25 написа:Дузпа нямаше, но това бе може би първата съдийска грешка от началото на първенството, която не бе чак толкова решаваща относно крайния изход. В сравнение с миналата година определено съдийството има израстване. Да, Берое може би щеше да натисне в последните 5-6 оставащи минути, но се видя че Локото стоеше физически добре към края и можеха да направят и те някоя контра. Като цяло много силен мач и за двата отбора, много ми харесаха, ако продължават в същия дух мисля че без проблеми ще се класират в първата седмица. Може би Локото с малко, но бяха по-добри снощи и победата е заслужена.
Не, че се оправдавам, ама оня като подсече Марсиньо и Абушев в наказателното поле 1-ви кръг и нямаше нищо ...
- Bartolomej
- Контакти:
Когато един съдия е пратен да изпълни поръчка си личи. Вчера Берое бяха порязани , в петък нас ни закла едни варнески педер*** . Лека по-лека трагикомедията ще се увеличава ,защото "водещите" ни отбори са в тотална криза и на терена с футболни качества не могат да спичелят
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Заръките на Коко.В "държавния отбор" не се отпускат средства с гриф "съдийски".Тря'а свикваме.Най-лошото бе,че не заслужавахме да загубим,ако ни бяха били 4-5 на 0 нямаше да ме е яд.Сега се почувстваха толкова силни горките,та чак теми започнаха да пускат за пловдивския футбол.О.К. нивата е дълга.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
VakaMen написа:Ако бяха дали тази дузпа за някой от хартиените ГРАНДОВЕ дали щяхте да дардорите
Никой не дърдори ..... просто дуспата дори не е спорна ..... нея я няма , само шумналията я видя ! Има я колкото там когато Габриел падна и поиска фаул , и му бе даден жълт картон за ситуация - колкото там има фаул толкова и при това положение има дуспа ...... няма никакво съприкосновение .... лошото е ,че съдията беше с прекрасна видимост , не знам какво го е накарало да отсъди дуспа .... надявам се да не е поръчка ,а да е просто от неможене , но пък точно за този съдия , дето му даваха мачове в Европа - не вярвам да е от неможене , по-скоро е другото !
- dreben23
- Контакти:
Никаква дузпа. Знаете ли кое е най -тъжното- Антон Генов каза, че има фаул на Бруно Морейра при отменения гол за ЦСКА, а аз лично не виждам такъв.
Абсолютно чист гол!
Вчера с Локо-Берое същата работа, само че тука дават дузпа и решават мача.
Страхотен мач наистина, провален изцяло от съдията.
Преди грешката в този мач съдийството беше добро, с малки грешки, но не реашващи за изхода на даден двубой. Не съм гледал само мача на Черноморец и Нефтохимик.

Вчера с Локо-Берое същата работа, само че тука дават дузпа и решават мача.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)