Нашия град, вашата столица.
И бургаското дерби сложи в малкия си джоб тнар."Вечно дерби"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- No Pyro No Fun
- Контакти:
- ihalamadrid
- Контакти:
Re: И бургаското дерби сложи в малкия си джоб тнар."Вечно дерби"
Levskar_forever написа:Авторчето на темата цял живот няма да излезе от селото, както и селото не ще излезе от него. С една дума селянин
А така сега им обясни как шопското дерби винаги ще е едно, единствено, най-добро!

uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OUBxwEGx7h8[/youtube]

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
А аз си мислех че "Комплексар" е жител на някой комплекс.От Люлин 48 до Дружба 26 дето е по близо до Пазарджик.Нямам желание да обиждам жителите на столицата но в тяхното "вечно дерби" я няма онази истинска част от дербито-няма го СЪРЦЕТО.За 90% от футболистите на двата отбора това е просто поредният мач.Те дори не осъзнават какво е да носиш екипа на отбора.
- Red thunderstorm
james написа:джони написа:поредното клише беше разбито след този мач,след "Без силен Левски и Цска няма силен национален отбор","Без силен Левски и Цска няма силен клубен футбол","Без Левски и Цска няма силно участие в евротурнирите",сега и "Без Левски и Цска нямало интресни мачове и дербита в България" става смехотворно,именно и затова е и яростта и завистта на малкото останали фенове на комунистическите уроди и им е трудно да се сдържат
Ако спрете след всеки по-приличен мач да коментирате животинското дерби ,тогава ще ви призная ,че сте го засенчили!
Пффф, кво ви пречи да сте животни? Примерно заралийски гущери, плазмодии или нещо от сорта? Прякор ли си търсите?
Вашето дерби кое е? Стара изгора срещу Нова изгора?

- tomatomov197
- Контакти:
4au6 написа:А аз си мислех че "Комплексар" е жител на някой комплекс.От Люлин 48 до Дружба 26 дето е по близо до Пазарджик.Нямам желание да обиждам жителите на столицата но в тяхното "вечно дерби" я няма онази истинска част от дербито-няма го СЪРЦЕТО.За 90% от футболистите на двата отбора това е просто поредният мач.Те дори не осъзнават какво е да носиш екипа на отбора.
За разлика от футболистите на нафтата ли ? От тях 7 от Светкавица и кой знае от къде още

-
- Контакти:
factotum написа:Чак се чудя как не си вкарал в изречението и модерната думичка "комплекси", само дето малка част знаят истинското й значение и се ползва за щяло и нещяло, щото е фешън.
Аз мога да дам два примера за правилна употреба на думата комплекси:
- играе се мач между Черноморец и Нефтохимик, т.е. морско дерби. Получава се много интересен мач, с обрати, хубави голове и интрига. Второто полувреме (само него гледах, за първото коментаторите казаха, че било по-зле) футболът беше на доста прилично ниво, на мен поне много ми хареса. Някой си (доколкото разбирам не е фен нито на Черноморец, нито на Нафтата, но дори и да е това не променя особено нещата) влиза във форума и пуска тема, в която прави сравнения с вечното дерби и оплюва Левски и цска - класически пример за комплекси.
- понеже съм на почивка, вчера гледах Ботев-Щутгарт тук в хотела с доста хора, между които имаше и двама пловдивчани (в интерес на истината като ги слушах не ми звучаха да са от най-запалените фенове (то това е ясно де, иначе щяха да са в Бургас), според мен по-скоро се водеха от Ботев отколкото да бяха истински фенове). Когато Щутгарт вкараха, единия пловдивчанин каза дословно следното: "Абе важното е, че Левски и цска ги няма, ше ги еба у шопите" - класически пример за комплекси.
Какво ще кажеш, знам ли значението на думата, или я използвам неправилно за да съм фешън

-
- Контакти:
tomatomov197 написа:4au6 написа:А аз си мислех че "Комплексар" е жител на някой комплекс.От Люлин 48 до Дружба 26 дето е по близо до Пазарджик.Нямам желание да обиждам жителите на столицата но в тяхното "вечно дерби" я няма онази истинска част от дербито-няма го СЪРЦЕТО.За 90% от футболистите на двата отбора това е просто поредният мач.Те дори не осъзнават какво е да носиш екипа на отбора.
За разлика от футболистите на нафтата ли ? От тях 7 от Светкавица и кой знае от къде още
Или от тея на Черноморец, които всеки полусезон се сменят, със сигурност за Манзаро, Маркиньо и Чико от Порто Рико това днес не е било просто поредния мач, а дерби, което чакат от години

Ако не бе гола в последната минута щяхте само да си се приберете и да си легнете , а не като сега да щракате като зомбирани в чест на вашата победа .
- child in time
- Контакти:
Да попитам феновете на " вечното " , в последните 10 години кой от тези мачове им е хванал окото? Според мен ако не е шума по медиите това "дерби " отдавна да се е превърнало в протоколен мач ! Пловдив , а днес и Бургас показаха какво значи мач със заряд!
Стига архаизми , без партия и пагон двата отбора са трагични и това се вижда от всички които искат да го видят!
Стига архаизми , без партия и пагон двата отбора са трагични и това се вижда от всички които искат да го видят!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!