Развитието на технологиите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

silenxe
Контакти:

Развитието на технологиите

Мнениеот silenxe » 02 авг 2013 05:18

Аз ще ви кажа истината, а вие си правете изводи от нея. От скоро наблюдавам технологиите и искам да ви уверя, че съм психически здрав, но за жалост не мога да го докажа, поради неизвестни причини. Какво правят големите технологични компании? Създадоха тези неща или същества. Една колежка ги нарича Антихристи, защото започват да използват църковните познания срещу църквата. Може би сте ги виждали по телефоните си, по компютрите си и по самите вас! Постоянно си шептят, а когато решат да говорят от предавателя им излиза само негативна информация за хората. Изхвърлят различни символи с които да ви докарат до полуда. В последно време се свързах с много хора, които ги виждат и изглежда, че тези при мен са малко на брой и не чак толкова активни. Тепърва ми предстои да изследвам обстойно навиците и реакциите им. Има случаи на нанасяне на прободна рана със сферичен предмет и на използване на прахосмучака върху третото око, което граничи със зловещото. Кажете ми как виждате бъдещето, когато започнат да създават галактики и вселени? Ще зависим ли от тях?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Развитието на технологиите

Мнениеот CTAHKO » 02 авг 2013 05:25

silenxe написа:Аз ще ви кажа истината, а вие си правете изводи от нея. От скоро наблюдавам технологиите и искам да ви уверя, че съм психически здрав, но за жалост не мога да го докажа, поради неизвестни причини. Какво правят големите технологични компании? Създадоха тези неща или същества. Една колежка ги нарича Антихристи, защото започват да използват църковните познания срещу църквата. Може би сте ги виждали по телефоните си, по компютрите си и по самите вас! Постоянно си шептят, а когато решат да говорят от предавателя им излиза само негативна информация за хората. Изхвърлят различни символи с които да ви докарат до полуда. В последно време се свързах с много хора, които ги виждат и изглежда, че тези при мен са малко на брой и не чак толкова активни. Тепърва ми предстои да изследвам обстойно навиците и реакциите им. Има случаи на нанасяне на прободна рана със сферичен предмет и на използване на прахосмучака върху третото око, което граничи със зловещото. Кажете ми как виждате бъдещето, когато започнат да създават галактики и вселени? Ще зависим ли от тях?

Смени си дилъра и света ще стане с една идея по-добър 8-) Може би ще спреш развитието на технологиите,но това не бива да те притеснява и да изпитваш чувство за вина 8-) Дилърът ще си намери нови клиенти,които да допринесат за научно-техническия прогрес 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 02 авг 2013 07:50

Технологиите и НТП (научно техническия прогрес) трябва да се спрат или поне да се ограничат. Всяко едно ново изобретение отнема работата на няколко човека. За това се получава световната криза и тази безработица. Все повече човешкия фактор се замества от машините, а същевременно населението като брой нараства. Броят на безработните в световен мащаб нараства от там и потреблението и се завъртаме в омагьосан кръг от който няма излизане и остават два варианта за решение. Или световна война и изтребление на милиони или колонизация на друга планета, в противен случай ни чака глад и мизерия, което пак неминуемо ще доведе до размирици и войни. Развитието на технологиите от 20-ти век доказаха само едно. Те улесниха живота на хората, но създадоха предпоставки и за неговото унищожение.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 авг 2013 08:40

nicromanser написа:Технологиите и НТП (научно техническия прогрес) трябва да се спрат или поне да се ограничат. Всяко едно ново изобретение отнема работата на няколко човека. За това се получава световната криза и тази безработица. Все повече човешкия фактор се замества от машините, а същевременно населението като брой нараства. Броят на безработните в световен мащаб нараства от там и потреблението и се завъртаме в омагьосан кръг от който няма излизане и остават два варианта за решение. Или световна война и изтребление на милиони или колонизация на друга планета, в противен случай ни чака глад и мизерия, което пак неминуемо ще доведе до размирици и войни. Развитието на технологиите от 20-ти век доказаха само едно. Те улесниха живота на хората, но създадоха предпоставки и за неговото унищожение.

И аз съм противник на НТП. Радвам се, че не сме високо-технологична страна и не бива да правим опити да се превръщаме в такава. Природата и историята са ни дарили с необятна и плодородна земя, която може да ни осигурява както прехраната, така и десетки даже стотици хиляди работни места. Едни от най-хубавите ми спомени са от това как поливахме градинката на село и от вкуса на доматите, които гледахме. Дали ще доживеем един ден всеки магазин за телефони, таблети, айфони и всякакви ай-щуротии да се превърне в "плод и зеленчук"? :roll:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 02 авг 2013 09:09

doktora25 написа:
nicromanser написа:Технологиите и НТП (научно техническия прогрес) трябва да се спрат или поне да се ограничат. Всяко едно ново изобретение отнема работата на няколко човека. За това се получава световната криза и тази безработица. Все повече човешкия фактор се замества от машините, а същевременно населението като брой нараства. Броят на безработните в световен мащаб нараства от там и потреблението и се завъртаме в омагьосан кръг от който няма излизане и остават два варианта за решение. Или световна война и изтребление на милиони или колонизация на друга планета, в противен случай ни чака глад и мизерия, което пак неминуемо ще доведе до размирици и войни. Развитието на технологиите от 20-ти век доказаха само едно. Те улесниха живота на хората, но създадоха предпоставки и за неговото унищожение.

И аз съм противник на НТП. Радвам се, че не сме високо-технологична страна и не бива да правим опити да се превръщаме в такава. Природата и историята са ни дарили с необятна и плодородна земя, която може да ни осигурява както прехраната, така и десетки даже стотици хиляди работни места. Едни от най-хубавите ми спомени са от това как поливахме градинката на село и от вкуса на доматите, които гледахме. Дали ще доживеем един ден всеки магазин за телефони, таблети, айфони и всякакви ай-щуротии да се превърне в "плод и зеленчук"? :roll:

Не.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 02 авг 2013 09:33

Стига, де, колега. Аз съм инженер по автоматизация и ти искаш да ми вземеш хляба, май :mrgreen: . Аз не гоня хората от работа, а се опитвам да увелича производителността. Голямата простотия на НТП е в това, че прекалено много компании се съсредоточиха в измислянето на нови и нови телефони, които се върнаха към стария им вид - тухли четворки :mrgreen: . За доматите на фена на Байерн съм съгласен - земеделието ни трябва да се стимулира да произвежда качествена продукция с колкото се може - по-малко пестициди. Автора на темата - брат, вярно трябва да си смениш дилъра и недей да ядеш странни гъби :mrgreen: . Ако си решил да пишеш нещо в мистичната област- напиши го като хората, а не все едно си на 3-4 ракии :mrgreen:

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 02 авг 2013 10:13

silenxe написа:Аз ще ви кажа истината, а вие си правете изводи от нея. От скоро наблюдавам технологиите и искам да ви уверя, че съм психически здрав, но за жалост не мога да го докажа, поради неизвестни причини. Какво правят големите технологични компании? Създадоха тези неща или същества. Една колежка ги нарича Антихристи, защото започват да използват църковните познания срещу църквата. Може би сте ги виждали по телефоните си, по компютрите си и по самите вас! Постоянно си шептят, а когато решат да говорят от предавателя им излиза само негативна информация за хората. Изхвърлят различни символи с които да ви докарат до полуда. В последно време се свързах с много хора, които ги виждат и изглежда, че тези при мен са малко на брой и не чак толкова активни. Тепърва ми предстои да изследвам обстойно навиците и реакциите им. Има случаи на нанасяне на прободна рана със сферичен предмет и на използване на прахосмучака върху третото око, което граничи със зловещото. Кажете ми как виждате бъдещето, когато започнат да създават галактики и вселени? Ще зависим ли от тях?

А, не са лоши. Аз мойте ги ползвам да копат градината на село. Вечер играем табла с едното същество, имам и едно семейство - тяхното малко понякога прави поразии, ама деца, кво да ги правиш?! С тея на съседа често се събираме за белот... Общо взето, гледай малко по-позитивно на съществата, не са лоши ако намериш начин да ги приемеш в сърцето си.
[offtopic]Съвет от мен - никога не си лягай без бельо, дребните са много любопитни и се врат къде ли не... После изпадаш в едни неудобни ситуации в спешното...[/offtopic]
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 02 авг 2013 12:46

...но за съжаление интелигентността е константна на Земята
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 02 авг 2013 12:54

Миналата година - 40 градуса по Целзий , тази година 42 градуса по Целзий , след 10 - 15 години докъм 50 - 52 градуса по Целзий.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 авг 2013 14:22

Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Свободна зона”