Сашо Диков напуска “Канал 3″

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Сашо Диков напуска “Канал 3″

Мнениеот DANS » 02 авг 2013 01:09

Властта не можа да прости на Петя Петрова, че две седмици показваше как във Варна се реализира контролиран ромски вот!
Това което показа Петя Петрова се потвърди и от други независими медии и най вече от изборните резултати, Бозов спечели във всички ромски секции, на някои места с над 90%!!

Извозват организирано мургави избиратели с черен мерцедес
07 юли 2013, 13:37

Екип на ВарнаУтре засече очукан черен мерцедес с регистрационен No В 7617 СР, който развежда роми между клуба на единия от кандидатите за кмет и училището в кв. "Владиславово", където са избирателните секции. Малко по-късно от ГЕРБ – Варна подадоха жалба до Общинската избирателна комисия за извозване на гласоподаватели. В нея се посочва, че по информация на граждани в район "Вл. Варненчик" до бл. 407, вх. 8, е разположена барака, облепена с агитационни материали. Край нея се извършва агитация на гласоподаватели, които се извозват с автомобил – черен мерцедес, с варненска регистрация, до избирателни секции.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2013 01:15

Абсолютно, публична тайна е, че Петя с големите бомби беше отстранена понеже е неудобна на новата власт, вре си нослето в далаверите на турците и комунистите, за тях са удобни само такива като Синчец-а - евтини драскачи, струващи 30 лева и парче мазна пица.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 авг 2013 01:24

1982 написа:Абсолютно, публична тайна е, че Петя с големите бомби беше отстранена понеже е неудобна на новата власт, вре си нослето в далаверите на турците и комунистите, за тях са удобни само такива като Синчец-а - евтини драскачи, струващи 30 лева и парче мазна пица.

+1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 авг 2013 01:27

Диков го няма. Ок няма незаменими хора , но поне да заменят техниката с нещо по - свястно.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 авг 2013 02:10

Диков, направи си нов Канал 3!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 02 авг 2013 03:51

Най-накрая от КАНАЛ 3,изгониха с директен червен картон най-корумпираният и некадърен бг журналист-пияницата Сашо Диков,който е и доказан доносник. Сашо няма място в нито една телевизия.Никой няма да те помни сашко,освен един заблуден от форума ни с ник смЕХХ'''нещо си.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 авг 2013 04:16

Все си мслех,че новите собственици ще почнат да вдигат нивото на телевизията,чрез подмяната на техника,а то какво се оказа...наш Сашко и Петето са основните проблеми на телевизията 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 авг 2013 08:25

Вижте какво написа Петя Петрова, преди малко във ФБ:

Относно изборите във Варна:
Втората неделя няколко пъти казаха на екипа ни, че ще имаме проблеми! Аз наистина вярвах, че живеем в държава от Европейския съюз, а не Северна корея! Следващите им стъпки са спиране на интернет, те живеят в паралелен на нашия свят!

Изборите във Варна бяха най- гнусното нещо, което съм отразявала, шеф на дпс возеше чувал с бюлетини, а целия квартал Максуда ходеха с номер 5 на ръцете, което беше номер на бюлетината за Бозов! Но аз мисля, че обаждането е било от министерство на земеделието, защото ПР а на Греков, Еньо ме заплашваше, че ще звънне на Цецо ( Фиков, човек , който дойде от Позитано, и сега става "силен" в канал 3) , и тогава аз казах на Еньо, че човекът, който може да ме изтегли ири да ми казва е един - Сашо Диков! Но Еньо се оказа прозорлив! Дадох 11 години от живота си за канал 3, давах всичко от себе си, почнах като детенце там, в началото ходех след Диков като пиленце и попивах! Вярвам му и сега, благодарна съм му, че ме защити! Ако Диков, бившите ни собственици и толкова много хора ми казват, че всичко ще се поправи и ще стане по- хубаво, както казва Мечо Пух! :)

Аз не мога, не искам да ме виждат смачкана! Ще ме видят силна, надявам се скоро!

Пресконференцията на Сашо Диков е от 11часа, едва ли Бившия Канал3 отскоро вече кАнал3 ще я предава :twisted:
Последна промяна от DANS на 02 авг 2013 08:27, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
bayo
Контакти:

Мнениеот bayo » 02 авг 2013 08:25

Покрай уволнението на фаворитката на Сашо Диков и предишното ръководство на “Канал 3” - Петя Петрова, много хора в гилдията се заинтересуваха що за птица е новата шефка на българската “Ал джазира”. Сред телевизионерите вървят слухове, че Мария Опренова се изпуснала пред приятели, че са купили “котка в чувал”...
Явно бившите собственици на телевизията, за които се чу, че имат намерение да правят кабеларка в Испания, буквално са си пробутали “лошата стока”. Новата собственичка на “Канал 3” Мария Опренова пък се оказала костелив орех за Сашо Диков, който навиквал хората като пълноправен господар и дори поставил условие при продажбата на медията новите й собственици да му купят кола за лично ползване. Преди да разберат някои “телевизионни потайности”, те изпълнили прищявката на белокосия Стажант и му взели чисто нов модел “Форд”. Тогава, изглежда, още не са знаели, че най-вероятно Сашо и компания са се облажили с шестцифрена сума, преведена от Министерството на земеделието под натиска и едноличното решение на бившия премиер Бойко Борисов.
Уволнената Петя Петрова била топлата връзка между Сашо, “другите” и Бойко. Според мълвата, лично премиерът по телефона е нареждал на Мирослав Найденов точно Петя Петрова да отразява всички рекламни кампании на министерството, платени с европейски пари. Така се появил и платеният репортаж пред земеделското ведомство, за който Опренова наредила да не се излъчва, а Сашо Диков го разрешил през главата й. Той явно е знаел защо е длъжен да го направи и по какви причини се чувства гузен за уволнението на Петя Петрова, която се оказва “златната кокошка” на “Канал 3” в предизборния период. Ето защо, преди да тръгне на море, Сашо Диков се опитал да умилостиви Опренова с думите: “Хайде да обсъдим въпроса за Петя, като се върна!”, но шефката го попарила: “Нито сега, нито после – въпросът с Петя Петрова е решен!”.
Според хора от кабеларката, новата им шефка Мария Опренова едва ли е знаела за тези пари от ведомството на Мирослав Найденов. Любопитен е въпросът дали тези пари са заприходени в счетоводството на „Канал 3”, което би доказал само един одит.
Самата Петя е била на заплата 1700 лева, често я обслужвали с кола на неин женен обожател от ГЕРБ, с която я карали на грим и масажи. За сравнение - Лили Маринкова и проф. Вучков са правили предаванията си срещу далеч по-скромни суми, а Маргарита Михнева ходела на снимки с личния си автомобил. За разлика от тях, Петрова правела телефонни сметки за сметка на телевизията, по-големи от тези на боса Николай Вучев! Това се установило от разпечатки, в които се оказало, че Петя пускала средно по 700 есемеса на месец.
А в елита-Синя симфония!
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 02 авг 2013 09:00

Къде отива слугата на ББ? Може би в НОВА?

Върни се в “Свободна зона”