Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !
Слънце е нашата партия,ние сме нейни лъчи..... .
- Олимпий_Тамперев
- Контакти:
daniel875 написа: Под интелектуалното ниво си ми, дребен, така че мълчи
Днес подрастващите не могат да си напишат имената, а ти ги защитаваш, че били интелигентни. Разкарай се! Затова са виновни техните родители, които също по социалистическо са си гледали кефа, а не са учили. Имаше такива екземпляри и се вижда днес, че нищо не става от тях, но са станали родители.
Демокрацията опростачи народа, а не го направо по - умен, научи на почти всичко най - лошо.
Никога не е лошо в реалния живот да четеш морал. Проблемът е, че повечето от младите хора днес са прости и обидчиви. Забравих и последното - слабохарактерни. Умният човек, когато му четеш морал, ще те разбере.
Тук вече и катастрофа не е...
1. Не успя да покажеш нито една грешка.
2. Лафът, че всички във форумите са дребни беше актуален преди около 7-8 години. Толкова назад е и твоето развитие, очевидно.
3. Подрастващите около теб може би не могат да си напишат имената. Единият ми син е на три години и говори и български и английски по-добре от теб.
4. За вината на родителите на опропастените деца съм съгласен - комунизмът беше толкова малоумен и нелеп строй, че само хората, които потърсихме собствено развитие извън стандартното държавно училище можем да се похвалим с нещо в момента.
5. Демокрацията никога не опростачва - тя показва нагледно, ако някой се е опростачил, но не носи вината за това. За сметка на това носи решението.
6. Морал можеш да четеш на децата си, или ако си учител. Изказ от последна инстанция звучи като психично отклонение. Другите млади хора си имат родители, които имат отговорноста да им четат морал и да ги възпитават както намерят за добре. Силно се съмнявам, че искам моите деца да растат с твоя морал.
sin4ec написа:Ами преди 1989 трудовият ми стаж е по бригади и два пъти по два месеца в дзифтозавода да изкарам пари за лятото.
Не, не можеше да има тогава подобни доходи. Но после мутрите си прибираха тяхното, а системата нехаеше. Системата не направи нищо, за да облекчи работата и да се наемат хора. Създаваше единствено пречки, бюрокрация и цицане от 1 януари до 31 декември включително. Два пъти ме товарят да купувам нови ЕКАПФ, при работещи предишни. Всяка година-такса поддръжка.( а като се повреди-пак си плащаш). Такса за оператор.
Такса на АВ. На ИТ. На кой ли не-без никакъв смисъл. Пререгистрации. Дране в НОИ за презаверки.( и накрая-пак проблем). На пожарната. На банката за всеки превод. А те не са един и два месечно.
И какво правим? Сума народ фалира, а мен преди две години добре, че ме посъветваха да не се хващам с една държавна история, че щях да улетя като хиляди други. Като дойдат датите, всеки си иска своето-НАП, НОИ, наемодател, работници...Ама някой да те пита как става тая работа? Имаш ли оборот, нямаш ли, а?
И сега като е криза, хората нямат пари, кой го бърка за това? Аз ако фалирам, още трима остават на улицата. На никой обаче не му пука. Не ми пука и на мен-гледам и се водя единствено от своя интерес. Преценил съм, че Орешарски е най=доброто на този етап, и точка. Решил съм да купя басейн, та да се къпе днес малкия на балкона-направил съм го. Днес болен бях на работа, устисках. Утре пак и така, Господ здраве да дава. Защото аз съм вече втора цигулка, на света има Синчец 2, и натам отива всичко. Това е философията и истината в живота, останалото са празни приказки!
Нещо се обърках - значи, преди 89та не си имал възможност да изкарваш подобни доходи, системата се е сменила и вече имаш такава възможност, но същата тая система няма нищо общо.
На луд ли се правиш? Ясно е, че ситуацията в момента далеч не е тази, която искаме. Но със сигурност е в пъти по-добра от тази, която беше през 89та година. И не, Орешарски не носи отговорите и решенията. Просто гледай данните - кога сме имали частен бизнес, кога са се утажнявали регулациите срещу този частен бизнес и какви са били тенденциите - кога се е увеличавал и кога намалявал. Така ще разбереш, че Орешарски няма как да е част от решението.
tprodanov написа:daniel875 написа: Под интелектуалното ниво си ми, дребен, така че мълчи
Днес подрастващите не могат да си напишат имената, а ти ги защитаваш, че били интелигентни. Разкарай се! Затова са виновни техните родители, които също по социалистическо са си гледали кефа, а не са учили. Имаше такива екземпляри и се вижда днес, че нищо не става от тях, но са станали родители.
Демокрацията опростачи народа, а не го направо по - умен, научи на почти всичко най - лошо.
Никога не е лошо в реалния живот да четеш морал. Проблемът е, че повечето от младите хора днес са прости и обидчиви. Забравих и последното - слабохарактерни. Умният човек, когато му четеш морал, ще те разбере.
Тук вече и катастрофа не е...
1. Не успя да покажеш нито една грешка.
2. Лафът, че всички във форумите са дребни беше актуален преди около 7-8 години. Толкова назад е и твоето развитие, очевидно.
3. Подрастващите около теб може би не могат да си напишат имената. Единият ми син е на три години и говори и български и английски по-добре от теб.
4. За вината на родителите на опропастените деца съм съгласен - комунизмът беше толкова малоумен и нелеп строй, че само хората, които потърсихме собствено развитие извън стандартното държавно училище можем да се похвалим с нещо в момента.
5. Демокрацията никога не опростачва - тя показва нагледно, ако някой се е опростачил, но не носи вината за това. За сметка на това носи решението.
6. Морал можеш да четеш на децата си, или ако си учител. Изказ от последна инстанция звучи като психично отклонение. Другите млади хора си имат родители, които имат отговорноста да им четат морал и да ги възпитават както намерят за добре. Силно се съмнявам, че искам моите деца да растат с твоя морал.
Прочети си внимателно написаното. Имаш достатъчно материал за поправяне. Това, че не вдяваш, когато ти се приказва, е много сериозен твой, а не мой, проблем.
Четвъртата точка е голям майтап. Мога да говоря четири езика, така че мисли какво пишеш.
Както ти казах, не се сравнявай с мен, защото е безсмислено. Аз си имам действително, а не мнимо, самочувствие.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Олимпий_Тамперев
- Контакти:
ПО НЕКОИ ВЪПРОСИ....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kxSLN1yzOwU[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kxSLN1yzOwU[/youtube]

daniel875 написа: Четвъртата точка е голям майтап. Мога да говоря четири езика, така че мисли какво пишеш.
Както ти казах, не се сравнявай с мен, защото е безсмислено. Аз си имам действително, а не мнимо, самочувствие.
Това е трета точка

Ставаш все по-жалък, а конкретиката е нулева. Казах ти преди - почивай. А то май стана - потъвай. Приятно търсене на запетайките...
Благодаря, подобно.gilento93 написа:Радвам се,че още някой свързва това място с Хаджи Димитър а не с гадните социалисти,вчерашни комунисти.Само поздравления и адмирации за мнението ти Летисия.

Да, предпочитам това място да е символ на храбростта на едни млади български родолюбци, дали живота си в неравна битка срещу турския поробител, а не сборище на безродни комуноиди.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
.... току що агенциите съобщиха , че над 50 000 хиляди социалиста , които са се събрали на Бузлуджа са решили да останат там ... поне 2 години ..... имало е спорове по това как ще изкарат зимите ... но това са смели и горди хора ... една зима не може да ги изплаши .... има разпространен призив всички онези 350 000 , които са се подписали в подкрепа на Орешарски също да се присъединят към тях .... с треперещи ръце пиша тези редове и с благоговеене - евала на тези хора .. от Гинес за обявили , че ще пратят комисия за да регистрират рекорда - 400 000 за две години на един връх .. от такива юнаци има нужда България ... вен серемос, другарки и другари

[quote="tprodanov
Нещо се обърках - значи, преди 89та не си имал възможност да изкарваш подобни доходи, системата се е сменила и вече имаш такава възможност, но същата тая система няма нищо общо.
На луд ли се правиш? Ясно е, че ситуацията в момента далеч не е тази, която искаме. Но със сигурност е в пъти по-добра от тази, която беше през 89та година. И не, Орешарски не носи отговорите и решенията. Просто гледай данните - кога сме имали частен бизнес, кога са се утажнявали регулациите срещу този частен бизнес и какви са били тенденциите - кога се е увеличавал и кога намалявал. Така ще разбереш, че Орешарски няма как да е част от решението.[/quote]
Аз няма какво да разбирам, аз съм си свършил своето. Ти трябва да разбираш, а дали ще разбереш, дали си объркан или не, на мен ми е през оная работа. Виждам, че ти е трудничко мисленето, но както вече казах-не всекиму е дадено. Меродавно за мен е единствено моето мнение и моето виждане на нещата. Те не подлежат на коментар. Точка.
На луд ли се правиш? Ясно е, че ситуацията в момента далеч не е тази, която искаме. Но със сигурност е в пъти по-добра от тази, която беше през 89та година. И не, Орешарски не носи отговорите и решенията. Просто гледай данните - кога сме имали частен бизнес, кога са се утажнявали регулациите срещу този частен бизнес и какви са били тенденциите - кога се е увеличавал и кога намалявал. Така ще разбереш, че Орешарски няма как да е част от решението.[/quote]
Аз няма какво да разбирам, аз съм си свършил своето. Ти трябва да разбираш, а дали ще разбереш, дали си объркан или не, на мен ми е през оная работа. Виждам, че ти е трудничко мисленето, но както вече казах-не всекиму е дадено. Меродавно за мен е единствено моето мнение и моето виждане на нещата. Те не подлежат на коментар. Точка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]