Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !

Мнениеот tprodanov » 27 юли 2013 23:09

No Pyro No Fun написа:[offtopic]
sin4ec написа: Наслушах се на политически грамотни за 16 години след 1997-ма. Заврете си грамотността отзад-след като ни излъгаха тогава, единственото важно за мен е аз да се оправя. И се оправям, не се оплаквам. Написал си камион глупости, лошото е, че им вярваш. Аз пък съм изкарал днеска 300 лева и ме боли за вашите въжделения. Седя и ви гледам сеира.

Що си го сложил тоя подпис тогава ;)[/offtopic]

То и подписът му е неграмотен. Откровенна гавра с българската светиня...

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 27 юли 2013 23:11

sin4ec написа:
tprodanov написа:Синчец, първо такава сила има. Ако ти не си наясно с това, то е единствено заради политическата ти неграмотност. Това е проблем, но пък си е само твой.
Второ, не знам ти какво си видял, но аз след протести не виждам една хартийка да има по улиците. Тук някъде теорията за същата селяндурска измет отива в канала.
Трето, агитки на тоя протест няма. Това ти твърдение директно може да се запише като пример хората колко не познават процесите в собствената си страна.
И четвърто, БСП не съм видял да води нищо - има над 30 агенции, всички даващи отклонения до 15%. Според тая агенция, на която разчиташ Бареков е третия политик по рейтинг, а той все още не е политик. Толкова за достоверноста на данните...

Наслушах се на политически грамотни за 16 години след 1997-ма. Заврете си грамотността отзад-след като ни излъгаха тогава, единственото важно за мен е аз да се оправя. И се оправям, не се оплаквам. Написал си камион глупости, лошото е, че им вярваш. Аз пък съм изкарал днеска 300 лева и ме боли за вашите въжделения. Седя и ви гледам сеира.

Напълно съм съгласен със Вас, другарю. По-писанията Ви съдя, че сме набори. Бъдете жив и здрав и винаги се борете срещу неправдата и не обръщайте внимание на пройдохите.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 юли 2013 23:14

КНДР написа:
Напълно съм съгласен със Вас, другарю. По-писанията Ви съдя, че сме набори. Бъдете жив и здрав и винаги се борете срещу неправдата и не обръщайте внимание на пройдохите.

Другарю, един въпрос ме мъчи... Съдейки от подписа ти, оставам с твърдото впечатление, че си русофил. Тогава не ти ли е малко тъпо да използваш учтивата форма на обръщението "Вас" ? :mrgreen:

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 27 юли 2013 23:17

tprodanov написа:
КНДР написа:

Другарю, един въпрос ме мъчи... Съдейки от подписа ти, оставам с твърдото впечатление, че си русофил. Тогава не ти ли е малко тъпо да използваш учтивата форма на обръщението "Вас" ? :mrgreen:

Преди всичко съм българин и обичам България. След това симпатизирам на всички страни, които се борят с капитализма и не са допуснали американските окупатори. За жалост България в момента е васална страна на САЩ и Турция...
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 юли 2013 23:18

tprodanov написа:Хем си излъган, хем днес си изкарал 300лв? 96та можеше ли да изкараш 300лв? Всъщност, да, можеше и 3 000 да изкараш :mrgreen:
Типичен комуноиден отговор - празни приказки, конкретика нулева и мисловна катастрофа при първия нормален аргумент отсреща. :lol:

Що, дразни ли те? 96 изкарвах достатъчно, та да спестявам по някой лев и след известно време да си купя апартамент и го обзаведа. Ти нямаш аргумент никакъв, пък за мисленето... Айде байгън. На вас ви е трудно, но кво да правиш, не всекиму е дадено. 4 години застъпвам едно и също, говоря го, ама кой да слуша? Аз моето съм го направил, сега бачкам за следващото. И ще го направя, независимо от това дали ще е Орешарски, Бибитко, клоуните от синята разпадка или някой друг. В момента проблемът ми е как да се надуе басейна, не мога да мисля всички удачници и неудачници. Пишман антикомунистчета-посерковци.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 юли 2013 23:24

Що да ме дразни? Това, че изкарваш по 300лв дневно ме радва. Това са 6 600лв месечен доход. Хубаво е доходът на хората на е в такива размери, просто не схванах след като днес имаш възможноста за такъв доход, как точно си бил излъгат 97ма? Може би си очаквал да получаваш по 60 000? :mrgreen:

Е, малко не се връзва човек с подобен доход да е с надуваем басеин, но това е друга тема, доста по-дълбока.
Усети ли къде катастрофира? :mrgreen:

КНДР написа:
Преди всичко съм българин и обичам България. След това симпатизирам на всички страни, които се борят с капитализма и не са допуснали американските окупатори. За жалост България в момента е васална страна на САЩ и Турция...

Обръщението на Вие не говори за любов към България, нито извращението, което си си сложил за снимка. Или пък Синчец за подпис. Това са неща от най-елементарната обща култура, които всеки българин трябва да ги знае и няма как да градиш каквото и да е нагоре без тази база.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юли 2013 23:29

Господи,моля те,нека някой луд натисне копчето на ярена ракета с цел - Бузлуджа :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 юли 2013 23:50

Няма нужда никой да натиска никакво копче, още тази нощ ще пукясат сума ти от тия изкукуригали дъртаци, които са били на Бузлуджа :lol: :lol: :lol: И така, докато не се стопят съвсем :mrgreen: Препоръчвам на разумните форумци да не спорят с някои от екземлплярите тук, всеки има право да бъде посредствено озлобено от живота комуне :lol:
Изображение

FUTHAITYHET
Контакти:

Hikaru then wakes up and finds herself in class with a lapse

Мнениеот FUTHAITYHET » 27 юли 2013 23:50

<a href="http://celticpipes.net/balenciaga.php">Balenciaga Bags Outlet</a>
<a href="http://forwardinfaith.com/shop/burberry.php">http://forwardinfaith.com/shop/burberry.php</a>
<a href="http://www.mountainwoodlands.org/hermes.php">Hermes Bags</a>
<a href="http://www.merkister.com/shop/prada.php">Prada Bags</a>
<a href="http://www.supremeski.com/louisvuitton.php">Louis Vuitton Bags</a>
junchipixx

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 27 юли 2013 23:51

ShooterMan написа:
Господи,моля те,нека някой луд натисне копчето на ярена ракета с цел - Бузлуджа :idea:

Парадокса в случая ти ,че точно "демократи " унищожиха ракетите по поръчка на анкара така ,че ще търпиш :mrgreen: !

Върни се в “Свободна зона”