”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..
ВестникПреса не е ли на клана Пеевски, а Бараков не е ли подлогата им ?????? Разсмиват обществеността с простотията си ! А Бараков е нещо като Мишо шамара ....женски полов орган с бяло течение !
Нормалното е като си в опозиция рейтинга ти да расте само че те Герб каква опозиция са някой разбрал ли е досега, ама то как да се разбере като те от време се вясват на работа ,и то само лидера им говори и с речите си разсмива депутатите.
haha написа:dunavfc написа:haha написа:dunavfc написа:Процентите нямат нужда от коментар,според агенциите,ГЕРБ всяка седмица губи по 5 %,незнайно защо,след като няма никаква роля в политическият живот в България,но това с Бареков,наистина е кощунство !
Тефтерчето на Златанов според тебе нищо ли е?
Не съм запознат със случая,но едва ли е по-фатално от назначаването на Д.Пеевски...
Като е нещо лошо за ГЕРБ и случайно не си запознат.Назначението на Пеевски е ясно, надали има човек, който да го одобрява. Просто ти се чудеше защото твойте хора губят проценти и аз ти написах една от причините.
Аз съм последният човек в този форум на когото можеш да кажеш,че се прави на неразбрал,само защото нещо не му отърва

Не съм запознат,защото последните седмици,нямах почти никаква връзка със света и получавах информация от дъжд на вятър. За да си дам мнението за това тефтерче,трябва първо да проверя и да го анализирам....Назначаването на Д.Пеевски е само една от десетките грешки на това правителство,което трябваше да срине рейтингът им,а партията,която губи най-много се оказва тази,която е най-пасивна...Едно тефтерче не може да промени,толкова нагласите на хората,още повече,че това проучване е правено преди този случай...
drizhelev1 написа:dunavfc написа:drizhelev1 написа:Резултатите от проучването може и да се доближават до истината. Ако изборите бяха днес бих гласувал за БСП, ей така напук на пасмината протестиращи пред парламента. За мен протестите се организират и манипулират от ГЕРП и Цветанов.
А защо не гласува за ГЕРБ през Май напук на протестиращите през февруари ?
Откъде знаеш , че не съм?
Ти по този начин ли,определяш гласът си ? Ако ГЕРБ се върнат на власт и протестиращите излязат и срещу тях,пак ли ще гласуваш за ГЕРБ ?
Абсолютно няма български политци и партии които да са били в парламента последните 23 г. и да не са зависими от
бизнесмени олигарси. ББ самият той си е олигарх дори. Разлика м/у БСП и ГЕРБ няма в това отношение дори
една банка като ПИБ има корени и в 2-те формации, също и Главболгарстрой. Нима Домусчиеви, Ц.Минев, Цветелина
не са олигарси както и Гергов,ГГ. Разберете че няма нито една партия дори и малките които са влизали в парламент
като Яне,Жорж и т.н.т. зад която да не стоят финансови интереси на олигарси.
А пък в енергийния сектор са абсолютно всички партии или чрез техни бизнесмени или дори чрез депутати,кметове на самите партии.
Отделно всяка партия която е имала правителство си управлява държавните енергийни гиганти и си прави
каквото си иска с тях(източване и то яко) те за това постоянно са пред фалит всичките.
Така че резултатите от едни евентуални избори са абсолютно безсмислени. Дали едините ще вземат 1 % повече или другите
е без значение. Избори при правилата от последните 23 г. нищо няма да променят.
бизнесмени олигарси. ББ самият той си е олигарх дори. Разлика м/у БСП и ГЕРБ няма в това отношение дори
една банка като ПИБ има корени и в 2-те формации, също и Главболгарстрой. Нима Домусчиеви, Ц.Минев, Цветелина
не са олигарси както и Гергов,ГГ. Разберете че няма нито една партия дори и малките които са влизали в парламент
като Яне,Жорж и т.н.т. зад която да не стоят финансови интереси на олигарси.
А пък в енергийния сектор са абсолютно всички партии или чрез техни бизнесмени или дори чрез депутати,кметове на самите партии.
Отделно всяка партия която е имала правителство си управлява държавните енергийни гиганти и си прави
каквото си иска с тях(източване и то яко) те за това постоянно са пред фалит всичките.
Така че резултатите от едни евентуални избори са абсолютно безсмислени. Дали едините ще вземат 1 % повече или другите
е без значение. Избори при правилата от последните 23 г. нищо няма да променят.
grasiani написа:Нормалното е като си в опозиция рейтинга ти да расте само че те Герб каква опозиция са някой разбрал ли е досега, ама то как да се разбере като те от време се вясват на работа ,и то само лидера им говори и с речите си разсмива депутатите.
Да,най-нормалното нещо на света е,всяка партия в опозиция да покачва своята популярност,ако приемем това,че ГЕРБ не бяха в парламента 1 месец и не са се държали като истинска опозиция,най-малкото,трябваше да си запазят гласовете,а те са достигнали според това проучване 16 %,айде няма нужда...
- Jorkorazporko
drizhelev1 написа:Резултатите от проучването може и да се доближават до истината. Ако изборите бяха днес бих гласувал за БСП, ей така напук на пасмината протестиращи пред парламента. За мен протестите се организират и манипулират от ГЕРП и Цветанов.
Еми евала, ти си гениален! Ако не беше толкова ограничен и се беше поинтересувал щеше да разбереш, че протестите са колкото против БСП толкова и против ГЕРБ! Да, има патени протестиращи от ГЕРБ, но те са не повече от 20% от протестиращите, критичната маса от протестиращи са без политически пристрастия, и голяма част от тях са гласували за БСП! Заради такива "умни" хора като тебе, България е на това дередже! Хора като тебе носят пряка отговорност за мизерията, и ти пожелавам да плащаш на ред с политиците и мутрите! Парламента взема поредните скандални и анти - български решения - да върне за разглеждане проекта за АЕЦ Белене, и актуализацията на бюджета, а ти малоумник ще ми гласуваш на пук на единствените хора които се борят за интересите на народа и нацията! Заслужаваш да ти отнемат гражданството и да те пратят до живот в Диарбекир!
ВестникПреса не е ли на клана Пеевски
Не, не е
Jorkorazporko написа:batceko написа:....мисля , че има голяма вероятност нещата да стоят доста сходно с резултатите на проучването , колкото и да е било манипулирано .... първото нещо което може да се каже е -ЧЕСТИТО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ .... СЛЕД 40 И НЯКОЛКО ДЕНА ПРОТЕСТ ЯВНО ВСИЧКО , КОЕТО СЕ ПОЛУЧАВА Е , ЧЕ БСП СТАВА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА - БРАВО ..... МАШАЛА ... ТАКА Е КОГАТО СЕ ОБИКАЛЯ , КАКТО СЕ ПЕЕШЕ В ПЕСЕНТА - ВЪРВЯХ ЕДИН СЛЕДОБЕД , БЕЗ ЦЕЛ И ПОСОКА .... НЕ МОЖЕ ДА ИСКАШ ДА СВАЛЯШ НЯКОГО ОТ ВЛАСТ БЕЗ ДА ИМАШ ИДЕЯ С КОГО ДА ГО ЗАМЕНИШ ...ЗАЩОТО КАКТО ВИЖДАТЕ ВАКУМ НЯМА ... ГЕРБ ПАДАЛ С ПО 5 ПРОЦЕНТА ...АМИ КАК НЯМА ДА ПАДА ... ВСЕКИ ДЕ ЩО МОЖЕ СЕ УПРАЖНЯВА ДА ГИ ПРАВИ НА ПО ЧЕРНИ ОТ ДЯВОЛА ... НОРМАЛНО Е ДА ПАДА РЕЙТИНГА .. А ГЕРБ СА ИЛИ ПО СКОРО БЯХА ЕДИНСТВЕНАТА ОРГАНИЗИРАНА СИЛА КОЯТО МОЖЕШЕ ДА ПРОТИВОДЕЙСТВА НА БСП И ДПС .... Е .. ВЕЧЕ Я НЯМА ... НА ХУЛЕЩИТЕ ЛОШИЯ БОЙКО - ЧЕСТИТО ....СКОРО НЯМА ДА ГО ИМА ...КАКТО СЕ КАЗВА - НАЙ ЛОШОТО КОЕТО МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ И ТОВА КОЕТО САМ СИ ГО НАПРАВИШ ... ЧЕСТИТО ...ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ И ДРУГАРЯ ОРЕШАРСКИ .. ДА ЖИВЕЕ И ЕФЕНДИ МЕСТАН И СУЛТАНА ДОГАН .... ПЪТЯТ КЪМ АДА ВИНАГИ Е ПОСТЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ , ОСОБЕНО АКО ТЕ СЕ РЕЖИСИРАТ МНОГО ХИТРО ОТ ОПИТНИ ОПЕРАТИВНИ РАБОТНИЦИ ... БРАВО НА БАРЕКОВ И КО И ВСИЧКИ КОИТО СТОЯТ ЗАД ТЯХ .... ПРАВЯТ ВСИЧКО ЗА КОЕТО ИМ БЕШЕ ПЛАТЕНО И ЕТО РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ЗАКЪСНЯВАТ ....БОЙКО СКОРО ЩЕ Е АУТ , БСП И ДПС , СЛЕД 2 МЕСЕЦА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ТЯХ , ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ С КЕФ ЕВЕНТУАЛНИТЕ НОВИ ИЗБОРИ ... ЧЕСТИТО .... ОСОБЕНО НА ТИЯ ДЕТО НАВРЕМЕ НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ .. ВЪРЗАХТЕ СЕ НА НОМЕРА С ЛОШИЯ БОЙКО ....Е .... МИСЛЯ , ЧЕ ВИДЯХТЕ КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА ... ГАЗПРОМ ФОРЕВЪР .. БОЖЕ КОЛКО ТЪПА ДЪРЖАВА![]()
![]()
![]()
По голяма глупост не бях чел никога през живота си!! С този пост си заслужи място в Карлуково! Твоя Бойко е абсолютно същия боклук като Станишев, Доган, Волен, Местан и пр. Зад целия цирк който разиграват, всички посочени на горния ред са представители на едни и същи олигарси!!! Никой нормален българин няма да гласува за някой от тях! На изборите отново ще се гласува за по - малкото зло, което е Радан Кънев, Мартин Димитров, Кунева, Петър Москов, Зеленогорски или с две думи казано РБ - Реформаторски Блок (Република България)!!!
Напротив! Като изключим главните букви човекът е направил нещо, което по-голямата част от малоумния ни народ няма да схване никога. Виждам, че ти също не може да го схванеш, а просто е достатъчно да погледнеш нещата отстрани, а не да се водиш от омраза и пропагандата на някои хора. Фактите са си факти. За пореден път ни управляват хора, които доста пъти вече показаха, че мислят само за себе си и нищо социално няма в тях, освен в мозъците на тези, които не осъзнават това вече 23 години! Факт и още как!!! Това само малоумници може да го допуснат и го допуснаха. Също факт. Единствените, които можеха да им се противопоставят са ГЕРБ, което също е безспорен факт. Но някои малоумници и това не осъзнаха. Нека си плюват-те сами си залагат главата на дръвника, но жалкото е, че освен тяхната залагат и главата на хората около тях! А още по-жалкото е, че заложиха и главите на децата си. А най-жалкото е, че ръководени от интересите си, от манипулацията и пропагандата и най-вече от омразата си, те продължават да не го осъзнават! Връзват се и продължават да се връзват, защото не могат да направят нещо толкова простичко. Едното е да се научат да четат! Другото е да се научат да не повтарят грешките си, както и тези на предшествениците си. А всички знаем как се нарича човек, който повтаря грешките си постоянно-написал съм го по-нагоре!...
Аз също вече няма да се учудя на процентите по-нагоре. Виждам какво е мисленето на хората и виждам в каква посока се пропагандира постоянно... Когато на един човек му кажеш, че няма как да вървим нагоре икономически, когато цяла Европа върви надолу и той ми каже нещо от сорта, че испанците и гърците взимали повече пари, отколкото взимали българите е ясно за какво иде реч... И така олигархията победи хората и ще го прави постоянно-по една проста причина. Хората се бият сами!!! Лесно се подават на манипулации, лесно и се водят за носа, а още по-лесно ще стане след като хората от малцинствата станат мнозинство. И дано се радват и хората в този форум, че те също са причина за тази тенденция...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!