Новинарките от ТВ извън кадър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cuba Libre

Re: Новинарките от ТВ извън кадър

Мнениеот Cuba Libre » 26 юли 2013 14:34

shumkar_44 написа:Тези жени определено наподобяват куртизанки, а срещу няколко гроша и сладка дума със сигурност се превръщат в такива. За мен най-успешната и действително прелестна девойка, водела разумно телевизионна емисия през годините, бе Цветана Гълъбова. Навремето, когато бяхме още крехки юноши, се събирахме с няколко деца в къщурката на по-заможно другарче, където тръпнехме пред чисто новия приемник "Опера", единствено и само да съзрем другарката Гълъбова да чете новините. Прелестни времена, приятели!

Другар,нещо за сухия бисквит нема ли?
[wrapimg=]http://www113.sakura.ne.jp/~hagi/Clubs/img/50051.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/s160x160/579788_10151423625927259_723905197_a.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://www.fantamaster.com/static/img/stemmi/l/fiorentina.png[/wrapimg] [wrapimg=]http://forum.gong.bg/levski/download/file.php?avatar=17253_1259345822.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin zavinagi
Контакти:

Мнениеот sin zavinagi » 26 юли 2013 14:53

Никол Станкулова има прелестна фигура. :oops:

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 26 юли 2013 15:03

shumkar_44 написа:Тези жени определено наподобяват куртизанки, а срещу няколко гроша и сладка дума със сигурност се превръщат в такива. За мен най-успешната и действително прелестна девойка, водела разумно телевизионна емисия през годините, бе Цветана Гълъбова. Навремето, когато бяхме още крехки юноши, се събирахме с няколко деца в къщурката на по-заможно другарче, където тръпнехме пред чисто новия приемник "Опера", единствено и само да съзрем другарката Гълъбова да чете новините. Прелестни времена, приятели!

Не сте прав,другарю! Лили Ванкова също е качествена девойка! Аз бях влюбен в нея и като я гледах през нашия приемник "Родина",усещах как между нас прехвърчат искри! Много ми се искаше да разменим известно количество флуиди с другарката Ванкова,но уви! Само като си спомня и тръпки ме полазват! То не беше любов,то не беше чудо!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 юли 2013 15:10

doktora25 написа: От БНТ също имат една симпатична синьоптичка, обаче не знам как се казва.

Едната е наистина много симпатична, с естествено излъчване, ама и аз не и знам името. :roll:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 26 юли 2013 15:20

джугашвили написа:Не сте прав,другарю! Лили Ванкова също е качествена девойка! Аз бях влюбен в нея и като я гледах през нашия приемник "Родина",усещах как между нас прехвърчат искри! Много ми се искаше да разменим известно количество флуиди с другарката Ванкова,но уви! Само като си спомня и тръпки ме полазват! То не беше любов,то не беше чудо!

Прав съм, ала признавам, че това по-скоро опира до собственото человеческо мнение и трезва преценка. Разберете, че аз бях толкова пленен от красотата на Цветана, че в юношеските си мечти си представях как с нея се запознаваме и как след това се приближавам към нея и бръквам нежно и внимателно в моята пазва, изваждайки вафла "Малина". При изваждането "неволно" оттам изпада и знаменцето ми "Първенец на труда", което прави огромно впечатление на девойката, докато тя дъвче възпитано от вафлата. Разбира се, всичко това не се осъществи, макар че в някои моменти в миналото обезателно съм имал подобна вафла и знаменце в джоба, точно с гореспоменатата цел. Може да се каже, че бях наивен юноша до последно.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 юли 2013 15:24

Куртизантка се вие ,другарю ама форумна . Съмнявам се да познавате тези жени ,че ги определяте като таквиз .

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 26 юли 2013 15:42

Не сте прав, но за сметка на това пишете неграмотно.
Толстолоб, на теб съм роб.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 юли 2013 15:43

Снимките ми изглеждат старички Петя Стефанова и Диана Радева не са от БТВ и Тв2 а доста отдавна са си от тв7 ;)
аз бих добавил Вероника Чанева отново от тв7...(news7)
Последна промяна от runnersa на 27 юли 2013 11:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 юли 2013 15:47

shumkar_44 написа:Не сте прав, но за сметка на това пишете неграмотно.

Къде ми е грешката бе , професоре ?

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 26 юли 2013 15:50

ЕМИЛ написа:
shumkar_44 написа:Не сте прав, но за сметка на това пишете неграмотно.

Къде ми е грешката бе , професоре ?

Младежо,запетаята трябва да бъде след "другарю",а не преди думата! На нас зрелите люде и истински българи,такива грешки не ни убгват! Малка грешка,но е грешка! Не забравяй,че малките камъчета преобръщат каруцата и ето заради това дръжавата ни е на това положение!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Върни се в “Свободна зона”