Канабисът лекува рак !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: Канабисът лекува рак !

Мнениеот Robbery » 22 юли 2013 21:12

djoni написа:Robbery, не случайно дадох за пример себе си защото макар и пушач от 12 години не се чувствам грам по-тъп от преди, дори напротив.(малко саморекламка :)) Дадох примера със социалното ми развитие и моментно състояние просто, за да послужат срещу едно голословие от моя страна.
Знаеш, че монетата винаги може да има две страни. Аз съм обективен човек. Най-сериозното негативно влияние, което съм изпитал това е липсата на мотивация за работа и недостатъчната инициативност. Аз не се стремя да защитавам някаква крайна теза - дали е само полезна или само вредна. Аз просто се стремя към обективност и правилното оценяване на наличните факти. Съжденията и изводите всеки е свободен сам да направи за себе си. Но нека поне те бъдат стъпили върху реални и обективни аргументи.

12 години нищо не са. Реален период от време е 30+ години консумация. Много мозъчни болести (паркинсон, алцхаймер) се проявяват чак тогава, когато определени ареали в мозъка загубят над 70% от клетъчната си маса.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юли 2013 21:13

Кашчей написа:...както и какви са условията и изискванията, за да бъде пуснато едно лекарство на пазара.

Абе и ти не си много прав,защото условията и изискванията са такива,че да обслужват единствено интересите на големите фрамацевтични корпорации,които пък от своя страна нямат интерес човек да се лекува с някакво лекарство на билкова основа,струващо жълти стотинки 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 22 юли 2013 21:14

djoni написа:Robbery, не случайно дадох за пример себе си защото макар и пушач от 12 години не се чувствам грам по-тъп от преди, дори напротив.(малко саморекламка :)) Дадох примера със социалното ми развитие и моментно състояние просто, за да послужат срещу едно голословие от моя страна.
Знаеш, че монетата винаги може да има две страни. Аз съм обективен човек. Най-сериозното негативно влияние, което съм изпитал това е липсата на мотивация за работа и недостатъчната инициативност. Аз не се стремя да защитавам някаква крайна теза - дали е само полезна или само вредна. Аз просто се стремя към обективност и правилното оценяване на наличните факти. Съжденията и изводите всеки е свободен сам да направи за себе си. Но нека поне те бъдат стъпили върху реални и обективни аргументи.

Това е често срещано и въобще не спада към предимствата.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 22 юли 2013 21:17

Защо си мислите, че като пушите в "разумни количества" няма влияние върху мозъчните клетки ? Има, разбира се.
Но както вече казаха, това се проличава след години.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 22 юли 2013 21:18

Кашчей написа:
favaca8888 написа:Гледам доста глупости сте написали.Автора на темата какво иска да каже с нея не става ясно ? :roll:

Кашчей,
Майката природа няма как да ни даде хероин,кокаин, лсд и т.н. защото те не растат по дърветата и имат нужда от допълнителна химическа обработка.
Донякъде алкохола и табака също.

Докато марихуаната наистина си расте на воля и без никакви обработки може да се консумира.И в случая съм съгласен че може да се каже ,че природата ни я е дала.
Друг е въпроса,че конопа има широко приложение в изработването на много други неща ( стоки за бита, кошници,въжета и всякакви други), но също така
НИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ И ЗА РАЗВИТИЕТО НА БИОГОРИВО.

В крайна сметка по-добре като че ли е да пафкаш джойнт и да се хилиш като неадекватен, отколкото да изпиеш 2 големи ракии и да утепаш някой, нещо доста по-срещано в нашите ширини ;)

Канабисът е маслодайно растение?
Това е ново за мен и ще го проуча.

Ти откри Америка ! Браво !

За децата които четат форума - не пийте не пушете не се друсайте.Тава до нищо добро не води ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

djoni
Контакти:

Мнениеот djoni » 22 юли 2013 21:23

Robbery, за това твое опасение съм гледал документален филм. Таргета бяха лондонски тинейджъри (възраст около 14). Едно от момчетата беше развило шизофрения на 18-19. В крайна сметка наистина такава вероятност съществува когато се започне с употреба от много ранна юношеска възраст 12-13-14 годишни когато нервната им система не е напълно развита и то със специален вид марихуана наречен скънк - мисля, че това е генетично изменена марихуана за по-силен ефект. Нещо като днешните гмо храни.
При възрастен човек това е много малко вероятно да се случи като дори медицинска марихуана се изписва при такива заболявания.

djoni
Контакти:

Мнениеот djoni » 22 юли 2013 21:24

MainEventer написа:

Това е често срещано и въобще не спада към предимствата.

Да виждаш някъде където казвам, че това е предимство? Дори обратното - отчитам го като недостатък.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 21:29

Кашчей написа:
А върху канарчета провеждат ли тестове?

Казах: дай пример, с излекуван от рак, само благодарение на джойнта!

ПП-Няма да ти е от вреда да прочетеш "Опасно лекарство" на Хейли.Може би ще научиш нещо повече за лекарствата, създаването и как се експериментира с тях...както и какви са условията и изискванията, за да бъде пуснато едно лекарство на пазара.

За сега са съсредоточени само в твоя вид :lol: :lol: Като постигнат по окуражителни успехи ще преминат и към човечеството !

П.П. А на теб няма да ти е от вреда да спреш , да поучаваш и налагаш мнение на останилите без аргументи ;) Иначе освен "Опасно лекарство" съм чел и "Хотел", "Летище", "Окончателна диагноза", "Колела", "Банкери" и още 2-3 на Хейли ;)

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 юли 2013 22:56

Много интересно. Редовно пуших трева до преди няколко години, ама "наркоман" не станах, както се опитват някои индивиди тук да изкарат тревопушещите. Спрях ей така, от само себе си. Писна ми. И тревата наистина е лечебна. Доказан факт!

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 22 юли 2013 23:46

Супер малоумно е тревата да е криминализирана.

Върни се в “Свободна зона”