Канабисът лекува рак !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Канабисът лекува рак !

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2013 21:00

djoni написа:СТАНКО, безсмислено е защото няма да си направят труда да прочетат. Те предпочитат това, което са гледали по телевизията защото това е тяхната истина.
Като му гледам на "Кашчей" аватара и не знам защо се сещам за народната поговорка - "Тъп и упорит като магаре"

На Кашчей аватарът е такъв, за да се чудят умници, като теб :mrgreen:
Хайде, дай някой излекуван от рак, само с помощта на марихуаната.. Любо Пенев, или Хосе Карерас.. тия яко ли дърпат джойнтче?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 21:00

MainEventer написа:
za nas e toj religiq написа:
MainEventer написа:Едно нещо може да помага за едно и да ти вреди за друго. Сещай се.

Доказано е че вреди на .. ?????

Е колко пъти...Затъпяваш.

Това ти ли го доказа :lol: :lol:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 22 юли 2013 21:03

za nas e toj religiq написа:Това ти ли го доказа :lol: :lol:

Не, учените.
Дайте един пример как канабисът е излекувал човек от рак.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 21:05

Кашчей написа:
djoni написа:СТАНКО, безсмислено е защото няма да си направят труда да прочетат. Те предпочитат това, което са гледали по телевизията защото това е тяхната истина.
Като му гледам на "Кашчей" аватара и не знам защо се сещам за народната поговорка - "Тъп и упорит като магаре"

Хайде, дай някой излекуван от рак, само с помощта на марихуаната.. Любо Пенев, или Хосе Карерас.. тия яко ли дърпат джойнтче?

А сигурен ли си че не дърпат :?
И не знам за кой път да ти кажа ЧЕТИ :!: :!: :!: Провеждат се тестове върху МИШКИ (почти като теб) :lol: Като почнат тестовете върху хора , тогава бъди сигурен че ще има и излекувани ХОРА , а не мишки :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юли 2013 21:05

Виж сега,аз не съм пушач.През живота си съм пушил трева 5-6 пъти и то в компания.Но имам приятели и познати,които редовно си припалват и смея да твърдя,че не са хора втора ръка или пък покрай тревата да са станали наркомани.Напротив,всички са с доста висок социален статус.Просто съм си направил труда да попрочета нещо по темата за да не се излагам и да ръся глупости и квалификации.Относно дали лекува рак,няма как да твърдя със 100% сигурност.Абе който иска,винаги може да намери материали и да се информира.Който не иска,най-лесното е да кажеш "наркомани долни" и край на темата :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 21:06

MainEventer написа:
za nas e toj religiq написа:Това ти ли го доказа :lol: :lol:

Не, учените.
Дайте един пример как канабисът е излекувал човек от рак.

Май и ти като Касчей не обичаш да четеш :lol: Станко излезе напълно прав че за да си прост не ти е нужна трева :lol: :lol:

djoni
Контакти:

Мнениеот djoni » 22 юли 2013 21:07

Robbery, не случайно дадох за пример себе си защото макар и пушач от 12 години не се чувствам грам по-тъп от преди, дори напротив.(малко саморекламка :)) Дадох примера със социалното ми развитие и моментно състояние просто, за да послужат срещу едно голословие от моя страна.
Знаеш, че монетата винаги може да има две страни. Аз съм обективен човек. Най-сериозното негативно влияние, което съм изпитал това е липсата на мотивация за работа и недостатъчната инициативност. Аз не се стремя да защитавам някаква крайна теза - дали е само полезна или само вредна. Аз просто се стремя към обективност и правилното оценяване на наличните факти. Съжденията и изводите всеки е свободен сам да направи за себе си. Но нека поне те бъдат стъпили върху реални и обективни аргументи.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 22 юли 2013 21:07

za nas e toj religiq написа:Добре казваш че е научно доказано , обаче пропускаш най важния факт ! Че става въпрос за прекомерната употреба ! Ако се използва в разумни граници , нищо от това което си написал , няма опасност да се случи !

Ако се консумира по-малко (това което наричаш разумно) е по малка вредата. Но тя съществува. И в крайна сметка всичко се събира и след 20, 30,40 години има видимо действие.
За съжаление мозъчните клатки не могат да се възстановяват.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 22 юли 2013 21:08

Май и ти като Касчей не обичаш да четеш :lol: Станко излезе напълно прав че за да си прост не ти е нужна трева :lol: :lol:

Прочетох го и заглавите не е точно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2013 21:10

Кашчей написа:

А сигурен ли си че не дърпат :?
И не знам за кой път да ти кажа ЧЕТИ :!: :!: :!: Провеждат се тестове върху МИШКИ (почти като теб) :lol: Като почнат тестовете върху хора , тогава бъди сигурен че ще има и излекувани ХОРА , а не мишки :lol: :lol:

А върху канарчета провеждат ли тестове?

Казах: дай пример, с излекуван от рак, само благодарение на джойнта!

ПП-Няма да ти е от вреда да прочетеш "Опасно лекарство" на Хейли.Може би ще научиш нещо повече за лекарствата, създаването и как се експериментира с тях...както и какви са условията и изискванията, за да бъде пуснато едно лекарство на пазара.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”