Кашчей написа:za nas e toj religiq написа:Кашчей написа:А някой да е доказал друго?
Лекувала била рак.. кой рак: на дебелото черво, на стомаха, на жлъчката, на шийката на матката, на млечните жлези, на белите дробове, левкемия.. кой?
Да , доказали са че има лечебни свойстваАко знаеш и какво означава наркомания , нямаше да свързваш канабиса с нея
А ако искаш да разбереш кой рак лекува , просто прочети статията там пише
![]()
Знам че разбираш от всичко , ама нещо като не ти е съвсем ясно опитай да не го коментираш
Ако аз си направя сайт, с някакво медицинско име, и започна вътре да ти излагам вижданията на учени, които не съществуват, но ти няма как да знаеш това, ще повярваш ли, че хероинът предпазва от СПИН?
Сега ще ми носиш от 10 кладенеца вода ли

Ако не приемаш че лекува рак , това не значи че не помага в лечението на ДЕСЕТКИ други болести !! И то доказано !
Здраве
Rozali.com »
Здраве »
Алтернативи »
Билки
Марихуана в медицината
04.07.2012 • 0 коментара • 5/5
Pin It
Освен като лек наркотик, марихуана се използва и с лечебна цел. Т.нар. медицинска марихуана се взима с рецепта и има редица лечебни свойства. Какъв е лечебният ефект на вълшебната, но на много места забранена, билка?
Марихуана в медицината
Марихуаната е всъщност изсушен коноп (cannabis), а наркотичното й действие се дължи преди всичко на веществото тетрахидрокарабинол (ТНС), чието съдържание варира между 0,2% и 20% в зависимост от вида канабис, начина на отглежда и други фактори. Употребява се най-често чрез пушене на самоделно свити цигари или чрез изпарител, може и сурова или в състава на храни (спейс кейк, например) и напитки (варено с марихуана прясно мляко). Заради здравите влакна на растението, от коноп се правят също въжета и груби тъкани.
Марихуана с лечебна цел
Марихуана в медицината
От марихуана се повлияват много добре хора, страдащи от рак, глаукома, мигрена, диабет, ревматизъм, множествена склероза, анорексия, СПИН, болест на Паркинсон, алцхаймерова болест. Марихуаната облекчава стомашни болки, както и страничните ефекти на химиотерапията, потиска гадене и повръщане, спазми, лекува мускулни травми, помага при загуба на апетит, безпокойство. Пушенето на марихуана в малки дози помага при главоболие, тъй като намалява кръвното налягане и разширява кръвоносните съдове.
Четеш ли