Канабисът лекува рак !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Канабисът лекува рак !

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 20:07

Кашчей написа:А някой да е доказал друго?

Лекувала била рак.. кой рак: на дебелото черво, на стомаха, на жлъчката, на шийката на матката, на млечните жлези, на белите дробове, левкемия.. кой?

Да , доказали са че има лечебни свойства :!: Ако знаеш и какво означава наркомания , нямаше да свързваш канабиса с нея ;) А ако искаш да разбереш кой рак лекува , просто прочети статията там пише ;)
Знам че разбираш от всичко , ама нещо като не ти е съвсем ясно опитай да не го коментираш :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2013 20:08

favaca8888 написа:Гледам доста глупости сте написали.Автора на темата какво иска да каже с нея не става ясно ? :roll:

Кашчей,
Майката природа няма как да ни даде хероин,кокаин, лсд и т.н. защото те не растат по дърветата и имат нужда от допълнителна химическа обработка.
Донякъде алкохола и табака също.

Докато марихуаната наистина си расте на воля и без никакви обработки може да се консумира.И в случая съм съгласен че може да се каже ,че природата ни я е дала.
Друг е въпроса,че конопа има широко приложение в изработването на много други неща ( стоки за бита, кошници,въжета и всякакви други), но също така
НИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ И ЗА РАЗВИТИЕТО НА БИОГОРИВО.

В крайна сметка по-добре като че ли е да пафкаш джойнт и да се хилиш като неадекватен, отколкото да изпиеш 2 големи ракии и да утепаш някой, нещо доста по-срещано в нашите ширини ;)

Канабисът е маслодайно растение?
Това е ново за мен и ще го проуча.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 юли 2013 20:08

MainEventer написа:
Levskar_90 написа:Който пуши трева е наркоман. ФАКТ ;)

:!: :!: :!:
И става изключително тъп човек :!:
:!:

Факт. За пример мога да ти дам модор, който се държи и пуска постове като някой напушен пубер, а не е на 15 :lol:, но тревата и наркотиците не прощават. ФАКТ.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 22 юли 2013 20:09

djoni написа:Един интересен факт, който бих желал някой от противниците на марихуаната да коментират. Този факт лесно може да бъде проверен. В човешкия мозък има рецептор, който се активира и произвежда протейн единствено и само когато влезе в контакт с канабиноли съдържащи се в марихуаната. Защо съвършената майка природа е решила да ни дари с един такъв рецептор, ако допира с марихуаната е вреден :roll:?
Ето и един интересен документален филм: http://vbox7.com/play:mee9e5ae61
Изгледайте го и тогава може пак да коментираме.
Free your mind ;)

За пръв път чувам рецептор да произвежда протеин. Това трябва да е някоя научна сензация. Колкото до тези рецептори (CB1 и СB2) те се свързват с опиати, които биват произвеждани от човешкото тяло и по този начин действат болкоуспокояващо.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 юли 2013 20:10

za nas e toj religiq написа:http://topic.bg/kanabis-t-lekuva-rak/#

А белото лекува СПИН! :lol: (което не го пожелавам на никой)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2013 20:10

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:А някой да е доказал друго?

Лекувала била рак.. кой рак: на дебелото черво, на стомаха, на жлъчката, на шийката на матката, на млечните жлези, на белите дробове, левкемия.. кой?

Да , доказали са че има лечебни свойства :!: Ако знаеш и какво означава наркомания , нямаше да свързваш канабиса с нея ;) А ако искаш да разбереш кой рак лекува , просто прочети статията там пише ;)
Знам че разбираш от всичко , ама нещо като не ти е съвсем ясно опитай да не го коментираш :)

Ако аз си направя сайт, с някакво медицинско име, и започна вътре да ти излагам вижданията на учени, които не съществуват, но ти няма как да знаеш това, ще повярваш ли, че хероинът предпазва от СПИН?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 22 юли 2013 20:17

Eххх, тая "трева". И аз не мисля, че точно пък канабисът лекува рак, но блажени са вярващите. ;) 8-)
Изображение

djoni
Контакти:

Мнениеот djoni » 22 юли 2013 20:18

Кашчей, личи си, че си лаик в тази тема.
Позволи ми все пак да си изкажа мнението като един "наркоман".
Пуша марихуана от 12 години. Пуша по около 2 джойнта (така се казва цигара с марихуана) на ден. Завърших средното си образование с отличен, математическа гимназия с отличен а след това и висше образование с много добър. В момента се занимавам с честен и доходоносен бизнес в сферата на строителството. Никога не съм регистриран в полицията, не съм осъждан или задържан. Не съм крал, обивал или мамил хората с цел лично облагодетелстване, не съм бил дилър. Имам дългогодишна приятелка, с която сме в чудесни взаимоотношения.
Съучениците, с които пушехме заедно марихуана и все още пушим, макар и в редките случай когато се виждаме заради пътя, по който всеки е поел също могат да се похвалят със завиден социален статус. Един завършва магистратура в New York University, друг работят в международна IT компания, трети е финансов мениджър в много голяма българска производствена фирма. Няма да ти разказвам за останалите защото първо ще стане много дълго и второ се опасявам, че ще изглежда малко преекспонирано.
Друго нещо, което съм успял да осъзная до този момент е, че последното място където може да търсиш "истината" това е информацията в медиите. Прочел съм и съм изгледал доста материали от много независими източници. Така съм съставил и мнението си, и разбиранията си за марихуаната. В резултат ще ти кажа само едно - едва ли бих спрял и със сигурност не съжалявам, че съм почнал. Кой крив, кой прав май само времето ще покаже.
Може да ме клишираш както искаш - наркоман, тревоман, престъпник...не ми пука грам. Лесно е човек да дава определения за други хора без да влага смисъл в това, което казва. Сигурен съм, че коментираш може би без дори да си опитвал, като между другото това е една отличителна черта присъща за нашата народо-психология и манталитет.
Хайде остани си със здраве, независимо пушач или не. Това е единственото, което има значение. Пък кой каквото му е писано, така или иначе всички ни очаква един край. Важно е да бъдем и да се чувстваме щастливи, независимо кой как разбира, и дефинира щастието.

ПС: за всяко нещо си има първи път, дори и за регистрацията във forum.gong.bg ;)
Последна промяна от djoni на 22 юли 2013 20:26, променено общо 1 път.

djoni
Контакти:

Мнениеот djoni » 22 юли 2013 20:24

Robbery написа:
djoni написа:Един интересен факт, който бих желал някой от противниците на марихуаната да коментират. Този факт лесно може да бъде проверен. В човешкия мозък има рецептор, който се активира и произвежда протейн единствено и само когато влезе в контакт с канабиноли съдържащи се в марихуаната. Защо съвършената майка природа е решила да ни дари с един такъв рецептор, ако допира с марихуаната е вреден :roll:?
Ето и един интересен документален филм: http://vbox7.com/play:mee9e5ae61
Изгледайте го и тогава може пак да коментираме.
Free your mind ;)

За пръв път чувам рецептор да произвежда протеин. Това трябва да е някоя научна сензация. Колкото до тези рецептори (CB1 и СB2) те се свързват с опиати, които биват произвеждани от човешкото тяло и по този начин действат болкоуспокояващо.

Прав си, изказването ми може би е прозвучало наивно защото не съм експерт в човешката биология и анатомия. Говорех по спомени. И все пак съм сигурен, че става дума за рецептор, който се активира само при контакт с канабиноли. Мисля, че може да се провери, дори го има и в клипчето, към което съм пуснал линк.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2013 20:25

Ако в този форум има модове на място, ти повече не трябва да влизаш тук.
Да, всяко нещо има първи път, но да се регнеш, за да правиш реклама на марихуаната аз го намирам за нещо по-различно от обикновен първи път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”