Какво Ви е мнението за марката GIVOVA ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- You never walk alone
- Контакти:
Какво Ви е мнението за марката GIVOVA ?
Попаднах на един магазин с добри цени за екипи от тази марка и се чудя дали си заслужава......... 

Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава! (Димитър Пенев)
Велик е чичо Пенчо!
Велик е чичо Пенчо!
Re: Какво Ви е мнението за марката GIVOVA ?
Еми общо взето тънкана са им цените,имат не лоши футболни фланелки,но не могат да се мерят с Лото,Улшспорт и другите по-малки марки на пазара
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- You never walk alone
- Контакти:
Еми общо взето тънкана са им цените,имат не лоши футболни фланелки,но не могат да се мерят с Лото,Улшспорт и другите по-малки марки на пазара
Еми на мен ми трябват да са здрави , да издържат известно време поне ....
Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава! (Димитър Пенев)
Велик е чичо Пенчо!
Велик е чичо Пенчо!
Заслужава си,не се чуди! По-добре от Ушевспорт,Лото и т.н . Този сезон Киево играят с тази марка и според мен екипите са им най-добрите в Серия АYou never walk alone написа:Попаднах на един магазин с добри цени за екипи от тази марка и се чудя дали си заслужава.........

-
Това май си е чиста реклама,а?
миле гърбавия написа:Това май си е чиста реклама,а?
а модовете спят ли спят...
[center]
[/center]

soilwork написа:Заслужава си,не се чуди! По-добре от Ушевспорт,Лото и т.н . Този сезон Киево играят с тази марка и според мен екипите са им най-добрите в Серия АYou never walk alone написа:Попаднах на един магазин с добри цени за екипи от тази марка и се чудя дали си заслужава.........
И Септември Сф играят с такива екипи

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА