hajitsu написа:За по-матовките жени са ОК, както и за женствените мъже... Но иначе - НЕ!
Демек и ти мислиш, че кат за Пармалата са ОК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:За по-матовките жени са ОК, както и за женствените мъже... Но иначе - НЕ!
Какви ви е мнението за белите татуировки?
terata написа:hajitsu написа:За по-матовките жени са ОК, както и за женствените мъже... Но иначе - НЕ!
Какви ви е мнението за белите татуировки?
Parmalat написа:terata написа:hajitsu написа:За по-матовките жени са ОК, както и за женствените мъже... Но иначе - НЕ!
Павлодарецо,тихо!
terata написа:Parmalat написа:terata написа:hajitsu написа:За по-матовките жени са ОК, както и за женствените мъже... Но иначе - НЕ!
Павлодарецо,тихо!
Хм, да се подиграва за ЕКТ фен на отбор, който никога не помирисвалевропейски мач е меко казано глупаво...но пък от друга страна ти си известен със сериозното кухо пространство между ушите си, тъй че ти е простено
ПортугалецКамикадзе написа:Пармалат, ти виждал ли си Ч-ц да играе в Европа бе? Аз съм готов да се обзаложа, че не си.
Parmalat написа:terata написа:Parmalat написа:terata написа:hajitsu написа:За по-матовките жени са ОК, както и за женствените мъже... Но иначе - НЕ!
Павлодарецо,тихо!
Хм, да се подиграва за ЕКТ фен на отбор, който никога не помирисвалевропейски мач е меко казано глупаво...но пък от друга страна ти си известен със сериозното кухо пространство между ушите си, тъй че ти е простено
Черноморец е играл в евротурнирите ама ти не си запознат явно,а за второто ти твърдение,аинщайн виждам,че чи чуждопоклонник на втори негър сред Гара Дембеле(май и такъв ник имаше).Как не те е срам да си фен на негър?На тази долна,мръсна сган.
ПортугалецКамикадзе написа:Пармалат, ти виждал ли си Ч-ц да играе в Европа бе? Аз съм готов да се обзаложа, че не си.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта