Бог Слави Трифонов - фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Re: Бог Слави Трифонов - фен тема

Мнениеот аби » 09 юли 2013 22:38

Вярно било,че ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА !!!

warhead
Контакти:

Re: Бог Слави трифонов - фен тема

Мнениеот warhead » 09 юли 2013 22:39

gilento93 написа:
Бог Слави Трифонов написа:
gilento93 написа:За мен лично се изтърка,като продукт.Когато и да го свалят няма да ми липсва.

Бог Слави ще слезе от екран единствено когато стане премиер или президент на България. Най-вероятно след четири години !

Е тва стане ли,считай,че си стягам багажа и през терминал 2 дим да ме няма.

Слави поне има образование!|Защо не напусна когато бившия пожарникар,охранител на Т.Живков и бивш охранител на Пашата, настоящата мутра Боко тиквата стана премиер? ;)

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 09 юли 2013 22:45

shotgun blues написа:Сега и Слави Трифонов си имаме във форума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На този не съм му гледал предаването от години,няма и да го гледам никога повече 8-)

Пропускаш много ! Бог Слави е велик, той е номер 1 в България. Бог Слави скоро ще управлява България, след като направи партия ! Шапки долу пред божеството.

Аз се чудя каква е тая тема пък то къде бил ключът от баракатааа... щели да го стягат за политиката и заради това било това обожествяване :lol: :lol: :lol: Какви ли не се изредиха в политиката остава и тоя клоун да се изтипоса там :shock:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 юли 2013 22:49

Да не забравяме кой се слагаше на ББ и кой изпя "Бате Бойко ти си мъж", докато не му забраниха да застрои градинката до Японският. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 09 юли 2013 22:58

warhead написа:
gilento93 написа:
gilento93 написа:За мен лично се изтърка,като продукт.Когато и да го свалят няма да ми липсва.

Бог Слави ще слезе от екран единствено когато стане премиер или президент на България. Най-вероятно след четири години !

Е тва стане ли,считай,че си стягам багажа и през терминал 2 дим да ме няма.

Слави поне има образование!|Защо не напусна когато бившия пожарникар,охранител на Т.Живков и бивш охранител на Пашата, настоящата мутра Боко тиквата стана премиер? ;)

За разлика от плешивия Бойко Борисов си завършва образованието, когато трябва, а не с 15 години закъснение и кой знае с колко пари под масата.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 09 юли 2013 22:59

shotgun blues написа:Сега и Слави Трифонов си имаме във форума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На този не съм му гледал предаването от години,няма и да го гледам никога повече 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Пропускаш много ! Бог Слави е велик, той е номер 1 в България. Бог Слави скоро ще управлява България, след като направи партия ! Шапки долу пред божеството.

Явно ти си виночерпеца на "твоя мухлясъл бог", но май си попрекалил с виното, а си стоял и повечко на слънцето.

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 09 юли 2013 23:25

''Прост народ , лесно се управлява'' ;)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 09 юли 2013 23:31

В момента гледам "Шоуто на Слави". Хареса ми следното:
"Протестиращите са в положението на феновете на ЦСКА. Искат да махнат "Титан", но ги е страх, че след тях се връща Лупи." :lol: :lol: :lol:
Не ми харесва това, че започнаха да се правят на съпричастни към протестиращите. Всички знаем, че протеста ще върне Бойко Борисов на власт. С него обаче Дългия никак не се обича от няколко години.
Абе, бъдете мъже бе ! Заявете ясно, че сте против тези протести !
Ето, аз категорично заявявам, че съм против протестите и искам правителството на Орешарски да работи. Не го увъртам и не крия, че мисля така !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 09 юли 2013 23:39

stn написа:За разлика от плешивия Бойко Борисов си завършва образованието, когато трябва, а не с 15 години закъснение и кой знае с колко пари под масата.

Ауууууу ! И какво му е образованието на Бойко Борисов ?! :mrgreen:
Такова, че да отговаря на заеманите от него досега длъжности на главен секретар на МВР, кмет на София и премиер на България ? ...
Не знаех, че от СИК раздават дипломи за висше образование ! Вероятно специалността му е "Рекет и събиране на заеми" ? :lol:
И не ми обяснявай, че Борисов има научни степени. Той и Христо Стоичков е доктор хонорис кауза ... :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 юли 2013 23:39

Преди редовно му гледах шоуто . Сега вече не . Единствено ме кефи актьорската вечер , балета и тази разпоретина Грахич .

Върни се в “Свободна зона”